Mad fuckin´ Sin

Wohoo återigen kommer några av mina absoluta favoriter till Sverige igen, ytterligare ett besök i Göteborg! Den 15:e April är det dags, gotta be there! Blir tredje gången jag ser dom isåfall. Sen är det tre band till; Johnny Nightmare, Million Daggers & Kombat Katz. Fuckin lovely, det enda som saknas är sovplats men det löser sig säkert tills dess. Dit ska jag på ett eller annat vis <3

Kommentarer
Postat av: Anonym

Äsch, jag är inte särskilt framåt heller. Men att prata i telefon efter ett manus ( som man finslipar efter vad man själv tycker ) och erbjuder sånt som folk kan vara intresserade av, är varken svårt eller läskigt:) Ett jobb som vemsomhelst kan klara av liksom.



Och det är alltid bra att pusha sig själv lite. Dessutom är villkoren på mitt jobb bra, chefen är skitbra och arbetskamraterna är underbara. Mer trivsamt än så är svårt att få. Alla jobb kräver att man är utåtriktad och framåt liksom.

2011-01-07 @ 02:29:58
URL: http://zombinans.blogg.se/
Postat av: Johanna

Lykka tackar så mycket ;-) Ska försöka slänga upp lite videos med jämna mellanrum, det är himla skoj för en annan också! :-)

2011-01-07 @ 15:41:06
URL: http://sooulweeeper.blogg.se/
Postat av: Nocturnia

Jag ska dit, men har ingen att gå med. Sällskap i utbyte mot sovplats kanske? ;D

2011-01-07 @ 20:10:08
URL: http://nocturnia.blogg.se/
Postat av: Ida

det är ju nästan så man bara måste dit! tur att man bor nära götet =)

2011-01-11 @ 21:18:59
URL: http://www.wondervixen.bloggspace.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback