Dry Catch eucalyptus

Kom nyss hem, har fått en hel del välbehövliga grejer av mamsen; Toalettpapper, kaffefilter, tokfina ögonskuggor, puder, hårspray, glödlampor, snus osv. Så fort jag kom satte mig i bilen med henne så kände jag av abstinensen. Haha, började bli asirriterad. Så jag bad henne köpa Catch med eucalyptus. Helt okej för att vara snus! Så det får duga, när jag känner för stort sug efter cigg. Jag ska klara det här. Haha för typ sjuttioelfte gången?

Har mat i ugnen & plattången ligger här brevid och värms upp. Uh ska alltså hinna äta, fixa mig, packa, diska + att min bror kommer hit med sin tjej - Dom ska låna min telefon och fika. Sen ska jag med tåget 16.07. Stressig värre, så jag ska nog inte sitta vid datorn och dega.

Ciao.

Dag 1

Är nyduschad och gosig & så drack jag precis min frukost; En naturdiet, med chokladsmak. Dom är faktiskt mycket godare än nutrilett. Borde väll klä på mig osv, med tanke på att mamma snart kommer hit. Vi ska till jysk, Ö&B och banken. Sen är det bara att åka hem och diska & fixa lite. För idag gott folk, då åker jag till Karlskoga. Inga förväntningar, inga hopp & inga baktankar. Det ska bara bli kul att komma ifrån stan lite, glo på film, spela tv-spel - Ja, jag är öppen för förslag. Jag är ju inte den som är den *flin* Påtal om annat så är jag verkligen ingen sminkmänniska men nu när jag inte har något kvar så är det självklart att jag vill sminka mig. Haha men det blir det inge av, får åka osminkad & naturlig. Har för bövelen inte ens hårspray. Shit happens.

Jo, igår hade jag rökt ca 4 cigg sen efter jag vaknade i söndags morse. Nu har jag inte rökt nåt sen igår, än sålänge så går det riktigt bra. Men han jag ska åka till röker inte heller så det borde göra saken lite enklare. Haha, stackars honom - Han lär få stå ut med ett par abstinensattacker. Äh, han överlever nog. Dags för lite kläder.

Puss på lilltån.

Klantarsle numero 1

Är lagom nöjd över mig själv just nu, lördagen blev inte direkt som jag hade tänkt mig.

Vi kom iväg till Väster kvarn, vi stog utanför och pratade & drack ett bra tag innan vi bestämde oss för att åka till Harrys i Västerås istället. Bad choice. Har aldrig varit maken om petigare vakter, Tina fick inte komma in för att hon hade "trasiga" jeans. Som tur var hade hon strumpbyxor & kjol under så det löste sig fort. Ohlsson blev nekad pga skorna så han och Matte skulle åka hem till Majlis [Hon bor i V-ås] och helt enkelt byta skor. När dom kommer tillbaka så får inte Matte heller komma in, haha för det var tydligen 25-års åldersgräns. Hm, jag gick in utan problem men jag är ju å andra sidan tjej. Krogen i överlag var skittrist, trivdes inte för fem öre. Så vi åkte till vår tredje destination för kvällen/natten - Teddyboys. Där fanns det fina karlar, bra musik och roligt folk. Fick även ett nytt telefonnummer, men har ingen aning om vad karln heter. Han står som "V-ap"; Haha men det skulle nog ha stått "V-ås".

Men här kommer det bästa; Minns att jag tjatade om cheeseburgare så vi svängde förbi Donken innan vi skulle åka hem. Någonstans där emellan så söp jag bort min hela fucking väska. Innehållande; Nycklar till dörren, tvättstugan & förrådet, samt kamera, bricanyl, allt smink, lite kläder osv. Det känns otroligt bra, speciellt med tanke på att minneskortet på kameran innehåller en hel del olämpliga bilder. Bra Sandra, du har överträffat dig själv. Det enda jag hade varit smart nog att stoppa i fickorna var plånboken & mobilen. Så nu har vi konstaterat att jag inte klarar av sprit, öl är en sak men spriten ska jag hålla mig ifrån hädanefter. Kanske vore en bra idé att vara nykter ett tag också? Svaret är djaa.

Fick sova hos Majlis & Ohlsson, knallade vidare efter ca två timmars sömn. Kan endå inte sova när jag är bakis. Ringde låssmeden, men dom hade inte huvudnyckeln till mitt område. Lyckat! Så var det när jag bodde i Torshälla också, lyckades låsa ut mig där en gång. Hur som haver så fick jag snällt vänta tills kommunfastigheter skulle öppna på måndag morgon. Spenderade söndagen hos min syster med familj, verkligen jättesnällt att ni alltid ställer upp när man behöver er. v Love you guys. Men, pga min pälsallergi & bortsupen astma medicin så fick jag ingen sömn alls. Var lagom pigg idag, men nu är jag hemma igen - Fick betala 300 kronor för att få dörren upplåst. Relativt billigt för att vara en låssmed men när man är fattig så är det fan mycket pengar. Lördagens fylla visade sig bli den dyraste på väldigt länge. But hey, thats me - Klantarsle numero 1.'

Rosa pantern för en fattiglapp

Eeeeeh... dricker en grogg nu - Sprit, mjölk o grenadine. Haha! Som en billig variant av rosa pantern. Den smakar alldeles för mycket sprit men i ska den! :) Drar iväg till Väster kvarn med Tina, Matte, Ohlsson och Majlis. Kul att komma bort ifrån stan & att träffa Tina. Det var för längesen. Ska packa klart väskan nu, ha en bra kväll för det ska jag ha ;-)

Puss!

Fåglarna anfaller

Nu har jag fått träffa mamsen en sväng, hon handlade lite mat åt mig på ica och så var vi iväg och hämtade spriten. Jag fick minsann ½ liter for free, av mannen himself. Haha, inte illa. Visserligen hade det varit godare med öl, men hinner inte till bolaget idag. Hm, har iofs inte ens bestämt mig för om jag ska va hemma eller festa. We'll see.

Uh, ska strax vika ihop resten av tvätten [Hann inte allt innan mamma kom] & ta hand om disken. Man kanske borde äta nåt också, har enbart druckit kaffe idag. Pommes, fiskpinnar & remouladsås - Good enough for me.

Haha när jag skulle hämta en sak i Cattes rum förut så möts jag av en fågel som flyger omkring! Blev en aning chockad, smällde igen dörren direkt. Det visade sig att hon glömt stänga fönstret innan hon åkte. Men jag är inte den som är den, tog på mig ett par glasögon [inget pickande i mina ögon, tack.] och begav mig in igen för att få ut den. Då var den som borta. Får hoppas på att den hittat ut igen. Ska kolla igen för säkerhets skull, vill inte ha en massa fågelskit inne igen.

Food time!

NomNomNom

Hann bara tvätta fyra maskiner eftersom det bara finns en tvättmaskin i tvättstugan. Jävligt dåligt faktiskt, men vad kan man förvänta sig när man bor i ett ghetto. Eftersom jag bäddade rent i sängen så blev det givetvis lite mer tvätt, men det tar jag hand om imorgon. Så för första gången på länge kan jag se botten på tvättkorgen! Haha! Va på ica förut och handlade lite mat, gick hem, lagade mat, diskade och städade lite. Är verkligen helt slut, inte ofta jag "håller igång" hela dagen. Men idag har jag varit hurtig, & det känns bra. Fanny skrev att dom skulle äta tacos och sen dippa grönsaker. Blev redigt sugen jag med, så köpte morötter & gurka som jag har dippat. Hur gott som helst. Det är iallafall nyttigare än chips & dylikt.

Imorgon ska jag träffa mamsen, ska bli mysigt. Det var ett bra tag sen vi sågs, saknar henne faktiskt. <3 Kanske borde bjuda henne på fika, får allt se till att baka något. Äppelpaj kanske... får se vad det blir.

Nu ska jag kolla klart på filmen på tv:n.



Puss & kram!

Hur ska man kunna glömma någon bara sådär?

Gissa vad jag drömde om inatt? Bebisar [v]. Ah, inte enbart men det är sjukt att jag drömmer så mycket om att
få barn. Rikard tror att det är min biologiska klocka som tickar. Men icke, här blir inga barn gjorda än på ett tag.

Har tvätt tid nu, så jag springer med andra ord upp & ner i tvättstugan. Känns skönt att slippa ha tvättkorgen full. Allt ska tvättas idag. Handdukar, lakan och kläder. Sen ska det städas i mitt rum, förutom det så är det inte speciellt stökigt i lägenheten. Men en ny dammsugare vore nåt.. Min är pretty nasty. Haha!

För ett tag sen så bröt jag och C upp helt. Vi har velat fram och tillbaka i sisådär två år. Jag har haft starka känslor för honom under en väldigt lång period, han är så fin & gosig. Ja, när det passar honom. Vi ska inte ses igen och inte heller prata - Ingen kontakt hur som helst. Ändå kan jag inte låta bli att tänka på honom, för det känns inte som att jag har fått ett riktigt avslut. Hur ska man kunna glömma någon som betytt så mycket? Mycket möjligt att det blir bättre med tiden, men jag vill glömma honom här och nu. Hur lyckas jag?

Chopp, ska dricka en naturdiet & röka en cigg på balkongen innan jag ska slänga i nästa maskin.

Pyss!

Doin donken

Åååh, var nyss på donken med Andreas och fodade cheeseburgare & choklad milkshake. Fasn så gott det var, och det bästa utav allt; Han bjöd på det. Han är bra snäll, han den dära. Det var skönt att åka iväg en liten sväng såhär mitt i natten, det ska absolut göras om. Ja, iallafall om jag får bestämma.

Är toktrött nu & jag borde väll gå och lägga mig snart så man inte sover bort hela dagen imorgon. Har dessutom tvättstuga mellan 14-18. Förbannat trist, men tvätten tvättar sig inte själv. Man skulle haft en tvättmaskin i lägenheten så man hade sluppit springa upp & ner för tredje våningen. Men snart så får jag en, sweet.

Tant ska lyssna ytterligare en gång på Volbeat's senaste singel, & sen krama kudden. Natti natti.



Bebisar <3

Blev upphämtad av min syster runt halv två, för jag skulle minsann agera sällskap till sjukhuset. Inget allvarligt,
bara ett kort besök. Sen följde jag med henne hem, ja menar det är ju inte som att jag har nåt bättre för mig.
Jag lagade tacos till hela familjen - Lite ska man väll arbeta för gratis mat. *flin* Dessutom tycker jag bara att det
är roligt att laga mat till andra. Sålänge det är uppskattat.  Kanske skulle ha blivit kock?

Vi skulle ha gått på bio, jag och systra mi. Men hon kollade fel på tiden, Bröderna Karlsson gick inte klockan nio
idag. Så det blev inget. Det var kanske inte heller mitt val av film, men vad ska man göra när man har en syster som älskar svenska filmer. Min filmsmak är det inte många som delar, åtminstonde inte folk jag känner. Så hon skjutsade hem mig istället, skönt att med lite lugn och ro. Där är det full fart på alla ungar som bor på gården.
Puuh, senast idag pratade jag om hur gärna jag vill ha en liten. Dessutom har jag drömt i 4 nätter på en vecka att jag fått en bebis, hur mysigt som helst. Men efter att ha varit i Ekeby så svalnade intresset lite. Haha! Nejdå,
men det är som sagt inte kul hela tiden - Det krävs mycket ansvar och tålamod också. Först och främst ska man hitta en vettig karl & det känns inte som något aktuellt just nu. Jag dras bara till jubelidioter.

Ska nog ha en nykter helg nu, bara ta det lugnt hela helgen. Känns som att jag behöver det + att man inte gör av några pengar hemma i soffan. Jag gillar mina sci-fi fredagar [I'm a geek] så jag lär inte dö av tristess. Får ladda ner lite mer filmer också, har i stort sett redan kollat på alla jag har på datorn. Ska se om jag kan hitta Predators eller Inception i bra kvalité.


Hepp, ska nörda lite spel på blip och poppa musik nu, Adios.


På begäran

En väldans söt tös frågade vad jag hade tatuerat på bröstet och jag svarade "två annorlunda svalor". Haha, gillar dom inte för fem öre. Så fort jag har råd ska jag göra en chestpiece, då kommer man inte fokusera lika mycket på svalorna. Hur som helst så ville hon ha en bättre bild; Here it comes!





Sen vill jag bara påpeka att den är MIN nu <3
[Observera att jag är nyvaken]



Kunde verkligen inte låta bli. One is mine, four to go.


I'm forever blowing bubbles...

Igår var nog den mest meningslösa dagen på väldigt länge. Något städa blev det inte, utom jag satt vid datorn
eller spelade tv-spel hela tiden. Haha, hade så tråkigt & kände mig mer ensam än på länge. Men jag överlevde! Wohoo! Gjorde nåt ihopplock till mat igår eftersom jag inte hade nån lust att gå till ica; Nudlar, kokta grönsaker,
lök, soja  och kotlett [Skivade givetvis den] - Och vet ni vad? Det blev supergott! Nu finns det två pitabröd i
frysen och en jävla massa isklabbar. Thats it. Har nog aldrig haft det så tomt. Ska väll handla lite idag iallafall,
äta bör man annars dör man. Catten har fått mig såld på; Pulvermos, fiskpinnar, broccoli & remouladsås. <3

Kollade på 2 filmer igår; Först Grown ups & det var den roligaste filmen jag sett på väldigt länge *flin*
Älskade den! Sen såg jag Tekken och den var väll okej, helt klart sevärd iallafall. Men idag ska jag fasn se
Green Street Hooligans 1 & 2 bara för att dom är så förbannat suveräna. Sen att vissa är skådespelare är
tokheta i filmen, det är ju bara ett jävla stort plus. ;-)

I'm forever blowing bubbles.






Gina tricot, love it!

Åååwh, kan inte nån bara ge mig pengar så jag kan få shoppa loss lite? Den första tröjan i leopard har jag velat ha i evigheter och nu finns den! Alla kostar 249:- så vem vill skänka mig en sisådär 1000 kr? Anyone? :(



I'm a cunt

Jag var så sjukt rastlös i fredags så jag tog min vinare och mina öl & begav mig till Torshälla för att umgås med Tessy och hennes man. Lyckades övertala Hyllan att komma över också. Det talades mycket om Kuggnäs,
gamla pök och mycket annat kul innan vi drog in till stan. Vi hann både med Time Out och Royal Oak. Träffade massa trevligt folk så kvällen blev väldigt lyckad. När jag tänker tillbaka på kvällen/natten så kan jag känna mig
en aning äcklad; Haha, 252! Mimmi & några till vet precis vad jag menar. Ni andra... ja det är inte nåt ni behöver
bry er om.
It was a one time thing. Tack till er som gjorde min kväll.

Världens bästaste Petri [Cat's papi] hade bestämt sig för att betala min resa till Stockholm på lördagen så att
jag kunde få vara med på Stockholm Cruising, hur sött är inte det då? Önskar att min pappa brydde sig hälften
så mycket som han gör. Så trots att jag var skapligt sliten så tvekade jag såklart inte ens sekund på om jag
skulle åka eller inte. Dock var tåget inställt så det var ersättningsbuss som gällde. Och i Strängnäs fick vi byta
till ytterligare en ersättningsbuss. Hm? Det är alltid krångel nuförtiden. Var framme rätt sent, runt åtta skulle jag
tro? Petri och Catten var redan dragna när jag kom fram så jag hann väll dricka tre öl & träffa Peppe innan dom
ville åka hem. Ganska tråkigt, men va ska man göra. Det bjöds iallafall på Thaimat innan vi tog en taxi mot Sollentuna. Det var supergott! Sen blev det inte så mycket mer ståhej på lördagen, men jag klagar inte. Fick ju iallafall se lite bilar *flin* För övrigt så blev det en hel del av god mat & trevlig sällskap under min vistelse i
fjollträsk. Tack så jättemycket för allt!

Hade iofs rejäla problem att ta mig hem; Pendeltåget var först inställt och det andra försenat, vilket resulterade i att jag missade min buss hem till Eskilstuna med TVÅ minuter. Bara lite irriterande. Så jag försökte förgäves få tag i nån jävel som kunde låna ut pengar till en tågbiljett hem. Efter över en timme så köpte Adde [Tack v] biljetten. För jag var ju övertygad om att jag bara hade sex kronor på mitt konto. Väl hemma så har jag fått brev utav soc, där det står att jag beviljats pengar även denna månad. Eftersom jag ville veta när pengarna skulle
trilla in så loggar jag in på min bank. Tror ni inte att jag fick in pengar på måndagen för det?! Så jag har alltså stått på cityterminalen, varit sur och trött helt i onödan. Haha! Gissa om jag fick en chock - Har aldrig fått pengar så tidigt därifrån förut. Den 23:e liksom. Nåja, nu är jag hemma iallafall.

Eftersom Eclipse tydligen slutat gå på bio här i stan så laddade jag ner den igår istället. Och jag måste erkänna
att jag blev rätt besviken, den var bra men inte så bra som jag trodde. Världens sämsta slut också, man vill ju veta mer! Och såvitt jag vet så var det den sista filmen? Prupp. Det var även första natten på närmare två månader som jag sov helt ensam. Kändes otroligt tomt, även om jag inte sovit brevid någon så har jag haft nån i närheten. Men inte nu, I'm all by myself. Men sedär, jag överlevde det också.

Idag ska jag städa, städa och åter städa. Behöver boka en tvätt tid också, har en hel del lakan och handdukar ligger. Inte okej. Jag gillar att ha det någorlunda städat iallafall, att leva i en röra är inte min grej.

För övrigt så vill jag bara berätta att jag inte är perfekt [Om ni inte redan visste det] , jag är nog mer eller mindre "a cunt" precis som alla andra. Alla gör vi våra misstag & dumma val här i livet. Man får helt enkelt lära sig att leva med sina snedsteg. Stora som små. Usch, va seriöst allt blev. Går och tar mig en cigg istället!

Balle and out.

Marko, Tessy & Hyllan - Tre helt fantastiska människor.


Fffffuck you

Bion; Blev inte av, bussen var ca 5 minuter för tidig & den åkte förbi oss. Nästa buss gick inte förens 30 minuter senare, vi hade alltså missat början av filmen då, inte alls värt det. Visst går filmen fler dagar men tanken var ju
att jag skulle bjuda Catten & hon åker tillbaka till Stockholm imorgon. Shit happens.

Tatueringen; Har jag varit nervös över hela dagen, nu när jag vet hur jävla ont det gör. Vi skulle börja alldeles nyss när Catten upptäcker att hon inte har den nålen som behövs. Tråkigt, med tanke på att jag kommer få vänta toklänge. Vet inte när hon kommer tillbaka hit och jag kommer nog inte ha råd att åka nåt till Stockholm. Ftw.

Mitt lammkött ringde nyss och överraskade, han är alltid lika rolig och söt. Ja gillar't! Han är ynka 18 år & det är verkligen inget jag brukar dras till. Men han har lyckats charma mig den lilla skiten. Haha!

Nu; Ska jag deppa lite, städa & sen gå och lägga mig i ren protest för att denna dag bara gått åt helvede.

Puss & god natt!

Nananana ajm baaack

Nu fungerar internet igen, fan va less jag är på att det ska strula hela tiden. Skaffa inte stadsnätet. Hm, har i stort sett inte gjort nåt speciellt i veckan, bara varit hemma och degat. Ovanligt va? Cat har iallafall tatuerat ena min
vad nu - Och det var tamefan det värsta jag gjort! Den sitter där bak, en bit ovanför hälen. Det gjorde så förbannat ont att jag började gråta när hon skulle fylla i färgen. Haha känner mig lite som en mes, har aldrig gråtit över
en tatuering förut. Ikväll ska vi köra nästa & det ser jag verkligen inte fram emot. Men fint är det! <3

Men innan hon ska plåga mig med nålen så ska vi faktiskt på bio. Eclipse. Vi skulle ju ha sett den i måndags eller tisdags men det blev inte så.. Hoppas att den är lika bra som dom andra två Twilight filmerna.

Nähä, väcka Catten och se om vi ska äta lite mat innan bion kanske? Djaa.


Kåta flodhästar

Min födelsedag blev såklart inte som jag hade tänkt mig; Det var trevligt här hemma, vi käkade mat, lyssnade på musik och babblade på för fulla muggar. På bussen ner var det en bunt som sjöng för mig & jag skämdes väll
mest ihjäl. Jag hatar när folk sjunger för mig. Hur som helst så kom vi aldrig in på Strömsholmen, att det skulle kosta 160 kronor att gå in gällde tydligen bara förköp. Så 200 kronor var priset på plats, och eftersom jag skulle lägga ut åt Catten också så hade jag inte råd. Lagom muntert! Så jag missade både Thee Suspenders OCH Nationalteaterns rockorkester. Sikket skit! Men det var väll min vanliga tur. Vi blev istället bjudna på någon fest
på fristadstorget av Hyllan, så vi tänkte att vi drar dit. Det erbjöds ju gratis alkohol! *flin* Hyllan öppnade porten åt oss och talade om vilken våning vi skulle till. Och när dörren öppnas så inser vi att vi hamnat på Tommys
svensexa! Hahaha, alla var inte lika glada över att ha oss där. Men T var så söt så! Vi hann iallafall låna toaletten
sen skulle dom dra så det fick vi också göra. Catten åkte hem för att jag skulle kunna ha råd att gå in nånstans
samt att hon var trött. [Hon hade max sovit 3 timmar.] Tji fick jag, hade inte roligare för det. Jag mötte upp Tessy
& vi tog några öl och hamnade tillslut inne på Harrys. Vi träffade Henke där, och han hade betalat lika mycket för inträdet som jag men han fick inget armband. Så jag fick damp för det och började bråkade med ludret som satt
i "kassan"; Hon blev nog minst lika förbannad som jag var! Men vafan rätt ska va rätt. Innan vi drog hem så åkte
vi en karusell, den gick så sakta så jag satt och skrek att det var en jävla barnkarusell. Haha happyface,
verkligen! Så min födelsedag var inte speciellt lyckad nej. Som vanligt.


Igår kväll så åkte jag hem till Majlis och Ohlsson; Jag fick min present [handbojjor med leopardfluff] och så bjöd dom på mat. Åååh thai mat! Så himla gott, hade varit sugen på det hur länge som helst. Vi tittade på film samtidigt som vi åt, Green Street Hooligans & jag fullkommligt älskar filmen. Nästan så jag fällde en tår där i slutet. Tack för en bra kväll! Laddade ner 2:an direkt när jag kom hem, den var också bra men den slår inte
1:an. Funderar faktiskt på att köpa filmerna, dom borde alla ha hemma i sin samling.

Haha måste berätta om min galna dröm som jag hade häromdagen; Jag drömde om flodhästar som hade konstant stånd tack vare mig och Catte - Vi hade hällt samarin i sjön och det fungerade tydligen som viagra för dom. Helt jävla galet! Hahahaha

Idag hoppas jag på att Catten vill tatuera mig, är toksugen på att känna nålarna igen. Och eftersom jag fick biobiljetter i present så ska jag ta med henne på bio antingen idag eller imorgon. Vi ska se Eclipse :] Myspys, bara hon & jag. Jag älskar hon den där, även om hon inte är världens bästa på att städa. *pussar på*






Idag är det ingen vanlig dag för idag är det just MIN födelsedag

Sitter med hårfärg i hela skallen och numera är jag 22 år gammal. Lite fetare, lite slitnare och lite mer rynkig än förra året. Haha! Är hur trött som helst men kan inte lägga mig förens jag färgat klart håret. Har rött i nu och blonda [orange] walls. Men blir inte det röda bra så slänger jag i en svart och färgar wallsen rosa. Hm, jobbigt.

Är riktigt pepp inför denna dag, strumpbyxor & alkohol är inhandlat. Viktiga grejer serru *flinar* Köpte inte överdrivet mycket på bolaget, 4 cider, 8 öl och 1 flaska mousserat vin. Det borde räcka med tanke på att vi ska
ner på stan innan 18, medans inträdet är gratis. Och jag ska som sagt komma in också. Allt folk kommer runt
14, 15 idag. Och jag skippade faktiskt tårtan i år, jag orkar helt enkelt inte. Men det blir iallafall potatisgratänt, rostbiff/kalkon, vitlöksbaugette och sallad. Givetvis lite fika efteråt. Inte fy skam det heller. Så i skillnad mot fredagen den 13:e så kommer min födelsedag bli en bra dag. Ska försöka att inte tänka på all skit.

Dags att skölja ur hårfärgen!

Tjingeling

Bara för mycket...

Jag har inte riktigt bearbetat det jag fick veta för ett tag sen, jag har mer eller mindre förträngt det. Jag vill inte tro att det är sant, inte om honom. Men jag vet innerst inne att det är så och det gör så jävla ont. Idag kom alla tårar som jag hållt inne så jävla länge. För igår fick jag veta ännu mer hemska saker, jag orkar inte. Det är bara för mycket nu. Jag orkar inte hålla skenet uppe, så jag tog en fridykning ner på botten igen.

Love you guys

Har spenderat kvällen hos min fina syster och hennes fantastiska familj, vi har pratat en massa, ätit godis,
Felicia målade mina naglar & så har jag gosat med Theo. Har faktiskt saknat byrackan *flin* Vet seriöst inte
vad jag skulle ta mig till utan min bästa vän, min syster <3 Antagligen gå under. Vi hann med att hälsa på Tessy
i Torshälla, Daniel var också där. Han är ju bara för go, alltid glad och sprallig. Ja gillar't! Vi rökte några cigg och pratade om gamla minnen bland annat kryssningen. Fasn så kul vi hade. Det blev ett besök på Donken med Tessy innan vi åkte tillbaka till Ekeby. Det var ju tänkt att jag skulle sova hos min syster, men bror min ringde och
ville komma över på kaffe & lite prat. Han mår inte speciellt bra just nu, och jag förstår honom fullständigt. Det
gör mig ledsen att se honom så knäckt, förstår inte varför allt ska komma på samma gång. Men jag håller
tummarna och hoppas på det bästa. Familjen kommer alltid först. Love you guys <3

Usch, orkar inte tänka på allt som sker runt omkring just nu för då kommer jag vara tillbaka på botten på nolltid.
Nu ska jag ha en rökdejt med bästaste Tessy innan jag ska sova. Imorgon har jag fullt upp hela dagen/kvällen så jag måste samla lite energi till det. Skönhetssömn here I come.

Good Night.

He's hot in some wicked way..

Haha fan va kul; Nu har "byggarbetaren" varit här, och det var samma som vid stambytet. Han är toktrevlig, och
på nåt sätt så attraherar han mig. Han är inte alls min typ, men hans leende - Ja det går inte att förklara! Hur
som helst så började han fixa och dona lite innan han skulle gå på lunch. [Han kom strax efter tolv] Under tiden
så sitter jag i soffan och glor på tv, då stoppar han in huvudet där och säger;
" Nu tänkte jag gå på lunch. Föresten tatuerar du?"
Jag förklarade att det var min kompis som gjorde det & sen frågade jag om han var sugen. Haha! Han sa att
han nog var för gammal för sånt, men jag påpekade bestämt att man aldrig blir "för gammal". Så han fick
Cattens nummer och jag hoppas på att han hör av sig igen.

Diskade upp disken som någon annan skulle gjort för två dagar sen, jag orkar inte ha skiten stå helt enkelt.
Det ser bara äckligt ut. Nu är det i stort sett bara alla kläder i mitt rum som jag måste lägga i ordning innan jag
får besök på lördag. För just nu ligger dom på min fallfärdiga byrå, oops. Vi kommer inte vara speciellt många
alls, men det gör mig inget. Jag sätter igång tidigt, runt klockan två har jag tänkt mig. Då hinner man äta, dricka
och fixa till sig ordentligt. Dom enda jag verkligen räknar med är; Mamma, Catten, Mimmi, Anna och Hyllan. Det märks väll om någon mer behagar att dyka upp. Först till kvarn får.... maten äta? Haha!

Ska slå på en film nu & sen cykla några kilometer på motionscykeln.
Tänk om man kunde ta sig ut på promenader lite oftare också..


Puss & hej jag är gay!





Hakuna Matata

Hakuna Matata, det är ord som är bra.
Hakuna Matata, gör att man blir glad!
Inga bekymmer, man är lycklig var dag.
Är en härligt fri, filosofi.
Hakuna Matata.




Surpuppor undanbes omgående

Kan inte sova speciellt länge i vanlig ordning; Har assvårt att andas... har nån slags hosta som sitter nere i
lungorna. Luftrören tjuter och jag torrhostar så inåt helvete. Inte okej. Men det är bara att härda ut.

Jag är faktiskt på strålande humör och det har jag varit ett par dagar nu, så alla surfisar kan hålla sig borta! För
jag vill åtminstonde behålla detta bra humör tills min födelsedag. Så på söndag gör det inte lika mycket om ni drar ner mig på botten igen; Då kommer jag ändå vara bakis och vara allmänt gnällig *flinar*

Har nyss ätit frukost och druckit kaffe, snart dags att klä på sig för idag är jag säker på att snubbarna kommer knacka på. Dom tog antagligen A-porten igår, och vi bor ju i B så ja ni hajjar. Jag är sjukt trött men kan inte sova just nu, vilket känns riktigt surt. Jag minns inte när jag fick en hel natts sömn sist, jag är aldrig helt utvilad.

Påtal om lite roligare saker; Imorgon ska jag träffa min älskade mamma, vi ska handla lite inför min födelsedag.
[Ja, hon betalar givetvis.] Mat, ingredienser till tårtan osv. Man kan säga att det blir som min present från henne.
Sen hoppas jag ju givetvis på att få lite pengar också, så jag har råd att festa loss på åfesten men det ska nog
inte vara några problem. Jag bakade igår, en kladdkaka och 2 sockerkakor med hasselnötter i. Tänkte att jag
ska bjuda mamma på hembakat fika för en gångsskull. Det där med att ha i hasselnötter har jag aldrig provat tidigare men det smakade verkligen suveränt! Så det var första men inte sista gången. Får se om mamma godkänner den! Och så ska jag tvätta & färga håret imorgon kväll; Fullt upp med andra ord.

Men nu ska jag sluta vara en nakenfis [nästintill] och klä på mig så snubbarna inte får en chock!

Ciao!

Fiiii faaaan...

så gott det blev! :)

Grillad kycklingfilé, potatis och små morötter i ugnen, lätt creme fraiché med paprika och chili smak och gurka.




Åhåå va hurtig jag är!

Nu jävlar har jag städat hela balkongen; Dammsugit och t.o.m skurat den, sen gjorde jag rent grillen också.
Visst, det är inte lika gott att grilla på en elgrill men man kan inte använda så mycket annat när man bor såhär.
Så dagens lunch blir; Grillad kycklingfilé, potatis & morötter i ugnen och kanske nån sås till. Inte dumt alls.
Väntar bara på att ugnen ska bli varm, sen sätter jag igång.

Vettesjutton vad man mer ska göra idag? Fortsätta plocka och dona medans jag har städnojja kanske?
Man får ju passa på. Hehe. Aboo, det var det humöret det! Fagov... När jag för en gångs skull är glad,
kan man inte få vara det då?!

Aja, lite mat i magen så blir det nog bättre!

DenElfteAugustiTvåTusenTio

Tror jag la mig runt två inatt, och jag vaknade runt sex imorse. Så, sisådär fyra timmars sömn. Har svårt att
andas och då är det inte så lätt att kunna sova ordentligt. Men är endå relativt pigg just nu, fast det vänder nog snart. Vågen visar redan på -3 kilo & det klagar jag ju inte direkt över. *flin* Det suger att äta små portioner men man vänjer sig väll snart, krympa magsäcken is the shit.

Denna vecka, onsdag-fredag så ska det ränna massa snubbar här igen; Nu gäller det tydligen "inkoppling av värmemätare". Suck! Att dom aldrig blir klara. Så eftersom Catten inte ens vaknar av att det knackar på dörren så kommer det vara jag som får öppna. Sure, jag kan ju ligga kvar i sängen och låta dom komma in med
huvudnyckel men nu är jag ju endå vaken. Jag gillar inte att ha folk rännandes i lägenheten....

Måste ta mig ner på stan antingen imorgon eller på fredag; Ska ju söka pengar av soc i vanlig ordning. Lika ruttet varenda månad, men vafan ska man göra. Får hoppas på att Catten joinar mig, tråkigt att åka själv. Nu ska jag bestämma mig för om jag ska ge upp sovandet för idag eller om jag ska försöka en liten stund till...

Tack och hej, leverpastej!

DenTi0ndeAugustiTvåTusenTi0

Fick jordens städnojja inatt, rensade ur hela klädkammaren, städade badrummet och tog hand om den lilla
disk som var. Man kan nästan tro att jag går på nåt? Men det kändes skönt när det var färdigt, hade skjutit upp
det alldeles för länge. Nästa steg är att fixa balkongen, snart så... snart så.

Sov på tok för länge idag, visserligen var jag vaken halva natten men endå. Har hunnit bränna lite kalorier [cykla], nördat vid datorn, kollat på tv, diskat lite och lagat mat. Är rastlös as hell, skulle vilja ta en promenad men det är så tråkigt att gå själv. Catten vägrar joina mig, & det finns inte direkt någon annan frivillig i närheten. Kässt.
Annars trampar jag bara lite mer på cykeln för idag, bättre än inget alls. Vågen går åt rätt håll nu, så jag känner
mig rätt happyface idag. Dessutom toklängtar jag tills lördag; Min 22-årsdag och så ska vi ner på stan för att se
Thee Suspenders & Nationalteaterns rockorkester. Det kommer bli alla tiders fyllekalas.

Men efter denna helg ska jag minska intaget av alkohol & försöka sluta röka igen. Dags att inse att astma och cigaretter inte går ihop... Börja äta bättre och röra på sig mer. Kommer klara det gallant. Peppar peppar!
Har klarat det förr så då ska det väll inte vara några problem nu?

Dags att bränna lite kalorier! ;-)



Porrigt värre

Vi begav oss till familjen Flood i lördags för lite grillparty, och det var minst sagt trevligt. Vi var en hel hög med
folk, men det var endå rätt lugnt. Kim försedde mig med en halv flaska sambucca & sen spelades det både
sanning och konsekvens och "jag har aldrig". Åtminstonde brydarna. Det var väll... intressant. Haha! Sen drog
jag och Catten ner på stan för att möta upp Dannyboy och lite annat folk från porrigt. Vi hamnade på Royal
Oak ett tag, det blev ett par öl innan vi gick till Kebabhuset för att käka. Vi delade, alla fem på en jävla kyckling tallrik. Och jag lekte fågelmamma och matade alla med kyckling *flin* Dom andra som satt där lär ju ha haft
rätt kul åt oss. Efter många om och men så fick vi tag i en stor taxi iallafall, alla följde med hem till oss och det
blev efterfest med singstar, öl, kaffe och en jävla massa cigg. Tror vi höll på framåt fyra på morgonen?
Grannarna lär älska oss. But hey, who gives a damn. Tack för en mysig kväll <3



Min bäste vapendragare och jag har nyss kollat klart på; Underbar och älskad av alla. Jag hade sett den
en gång förut, men det fick gå en gång till. Dock tyckte jag att den var roligare första gången.. Funderar på om
jag ska orka kika på en film till eller om man ska ta och sova. Hur som helst så ska jag lägga mig i sängen
iallafall. Imorgon [idag] är det en ny vecka & nya tag.

Pöss



En balle är alltid en balle

Efter en jävla massa velande & ett par öl så åkte jag till N igår, och det var minst sagt trevligt. Även om det inte riktigt blev som vi hade tänkt oss *flinar* Tror aldrig jag varit med om en människa som snarkar så högt! Blev
inte mycket sömn för min del så när klockan ringde vid 06.00 imorse var jag inte så värst pigg. Men det var bara
upp och hoppa, han skjutsade iallafall hem mig innan jobbet. Lyckades vila någon timme hemma innan det var dags att tvätta. Så nu har man massa rena kläder igen, skönt som fan.

Vi åt kvällsmat för en stund sen; Pommes, beasås, broccoli och kotletter.. Det knullade fint i munnen! Jag hade
fixat efterrätt också, visserligen bara lite chokladpudding men det är gott. Dock orkade jag inte äta upp min, är proppmätt. Funderar på att jag ska lägga mig i ett bad, men då finns det en risk att jag somnar.. Och det är ju inge bra med tanke på att jag kanske får besök om ett tag. Min gamla granne & allt. Sweet.

Angående min födelsedag så ska jag fira den här i stan, bjuder på mat och tårta här hemma innan det är dags
att dra ner på Åfesten. Måste se Thee Suspenders & dom börjar lira redan vid 19.30. Men jag har skickat ut inbjudningar på facebook till dom som jag vill ha här. Hoppas jag inte glömt någon? Isåfall får ni ursäkta för jag
har lika bra minne som en guldfisk.

Min älskat Cat har tydligen bestämt sig för att stanna kvar i Eskilstuna trakterna en längre tid, & det känns kanoners! Hon har börjat trivas mer och överväger att stanna. Chockerande, men glada nyheter.
Togehter we are what we can't be alone <3

Puss på snoppen




Krama mig! <3

Har setat vid datorn ett bra tag nu, väntar på att Catten ska vakna så vi kan kila iväg till ica och handla lite mat.
Nu är det verkligen tomt här hemma. Finns inget att äta, eller jo jag hittade några "nutrilett" i skåpet. Så det fick
bli en sån till frukost, mumsfilibabba. Känns inte så kul att behöva handla mat för sina sista pengar men vad
ska man göra? Äta bör man annars dör man.

Det är så underbart väder ute idag, solen skiner så jag funderar t.o.m på att ta en promenad. Ja menar man
måste ju passa på, oftast så öser ju regnet ner. Man kan ju undra vart sommaren tog vägen? Lite senare idag kanske Hyllan kommer över, blir säkert nån film och så ska jag tvinga honom att spela Eskilstuna spelet med mig och Catten. Haha! Ska baka en smulpaj med björnbär i, bara för att jag är så snäll. *flin* Sen kan det ju faktiskt vara så att jag tycker det är kul att baka.

Jo föresten; Catten har avslöjat en av presenterna jag ska få när jag fyller 22, en coverup på den såkallade diamanten jag har på halsen. Åwh, är hon inte bara för go? Vet dock inte vad jag ska ha för motiv men det hinner jag nog komma på. Är sjukt nyfiken på vad min andra present kan vara!

Det blev ingen träff med N igår pga vissa anledningar. Haha, förlåt men han är så klantig! Men jag ska inte vara så elak så jag skriver ut det här. Jobbigt att jag är så kramsjuk att jag skulle kunna dö, hur mysigt är det inte att bara ligga där och skeda med någon? Nåja, antingen ses vi ikväll eller så får vi vänta tills min födelsedag. Hm, det om något vore väll en bra födelsedags present? En snygg & naken karl. :-*

Together we are what we can't be alone <3


Denfjärdeaugustitvåtusentio

Idag har jag;

  • Vaknat, rest mig direkt ur sängen - Vilket resulterade i att jag ramlade ihop på golvet. Benen bara vek sig.
  • Gått till Ica, kommit hem och fick en astma attack. Mitt i allt så ringer Kim, med andra ord var jag tvungen   att gå ner för alla trappor och hämta mina pengar som jag skulle ha av dom för en räkning. Det var inte det bästa, började hyperventilera, fick panik och svimmade nästan. Men jag klarade mig upp till sängen iallafall. Nu sisådär två timmar senare är jag fortfarande skakis i hela kroppen och jag orkade knappt stå för ett tag sen. Lyckat va? Underbara dag.

Ska väll snart ta mig ork till att laga mat & städa lite. För ikväll får vi främmande, eller ja Catten ska tatuera
Dempa. Så då vill jag inte att det ska se ut som ett bombnedslag. Angående den fina mannen så vet jag inte hur
det blir, vi får helt enkelt se om jag åker dit ikväll. Har knappt några rena kläder sen helgen, och min tvättstugenyckel fick min brorson med sig hem. Så den har jag inte tillgång till förens imorgon. Fast å andra
sidan, vem behöver kläder? Hahaha. Nehe, en cigg och sen ska jag göra lite nytta. No more latmask.

Puss & Pårr

Bästa Kuggnäs ever

Visserligen har jag bara varit där i tre år, men endå. Hela jävla Kuggnäs var helt galet & jag hade sjukt roligt.
Det är knappt så att det går att beskriva i ord, men vi ger det ett försök;

På torsdagen så åkte vi mot Nyköping/Oxelösund. Innan det var dags att dra till Kuggnäs så tog vi en sväng förbi sötisen Fanny, hämtade upp 5 plattor öl & sen en extra sväng till bolaget. Bättre att ha för mycket än för lite.
Det spöregnade det när vi anlände, men vi var minst lika glada för det & visst fan fick vi upp tältet. Med lite hjälp
av en granne där på campingen. Närmare bestämt Hamberg, trevlig prick de där. Jo, man var toksnygg när man åkte hemifrån, sen vet jag inte riktigt vad som hände? Men vafan orka bry sig, på festival FÅR man vara skabbig. Huxflux så var vi alla fulla som kastruller & jag och Catten lyckades bli osams. Minns även att jag såg Hotrod
Frankie + något mer band inne i klubbhuset. Men sen är det nästintill svart. Minnesluckor? Hell yeah.

Man mådde inte så illa när man vakna på fredagen. (Tro mig det var bara början) Hyllan gav mig en räckmacka de första han gjorde. Den smakade ypperligt bra *flin* Sen att jag smetade runt den i ansiktet, bara för att liksom. Det är en annan historia som det finns bildbevis på. Hahaha! Köpte mig även en stor jävla stol aka tron, för ynka två cigg. Jag var skapligt nöjd, det kom t.o.m karlar och ville fota mig när jag satt där i. Man kände sig nästan lite som en B-kändis..  Träffade en jävla massa kul folk på fredagen, fast det gjorde jag nog på torsdagen med. Det är bara så att jag inte riktigt minns det. Idag var det dags för favoritgrabbarna att lira, Buffelbinx med andra ord. Så det var bara att häva lite öl och turkiskpepparshots; Och vips så var man en ny (full) människa igen. Hyllan hälsade till oss på scen & han påpekade även hur sliten jag såg ut. Jo man tackar, det var det fler som gjorde. But it's ok. Träffade världens goaste karl som jag gärna skulle sätta tänderna i, & en annan som jag plockade ludd ifrån. Så jodå, visst fanns det gott om fina karlar där borta. Bara vraka och välja. Men det var ju lite dåligt av mig att totaldäcka innan Völund Smed, nåväl dom kommer garanterat spela flera gånger.

På lördagen var jag fly förbannad för att ingen hade väckt mig när jag somnat, men dom talade snällt om mig att dom var ett par stycken som faktiskt hade försökt förgäves att väcka mig. Utan framgång. Tji fick jag. Jag var inte lika kaxig på lördagen, halsbrännan stoltserade och jag såg ut som sju svåra år. Kunde inte börja dricka förens framåt kvällen, men sen gick det fanimej undan. Peppade som fan inför Ultima Thule, har velat se dom hur länge som helst. Sist dom spelade när jag var på Kuggnäs så låg jag och sov i en bil. Skillat. Men i år såg jag dom, och dom var faktiskt bättre än väntat. Och jösses vilken publik dom hade, folk överallt.

Och här kör vi den korta & kanske roligare verisonen för er som inte orkar läsa;
Jag har alltså; Haft en fullständigt galen helg, träffat sjukt många nya människor både bra och dåliga. Jag har spytt & kissat på en äng, jag har plockat kalsongludd från en kuk. Jag har hunnit bli osams och sams med Catten på mindre än några timmar. En tönt med ölbälte påstår att vi skulle ha idkat samlag på torsdagen, vilket jag inte riktigt vill tro på. Jag har köpt en tron för ynka två cigg, och den ville ALLA sitta i. En dude friade till mig & en annan stog jag på knä framför och bad om en tablett mot halsbränna. Men jag fick såklart ingen. Jag har skrikit mig hes och låter fortfarande som ett mongo. En snubbe frågade om han fick pissa på mig & en annan om han fick fista mig. Fick höra "visa fittan" väldans många gånger och jag vill påpeka att det blev ett bestämt nej från min sida. "Visa pattarna" skreks högt och ofta och resulterade i att många tuttar flashades, bland annat två väktare visade sina. Min röv blev fotad när jag sov, vilket visar min tokheta solbränna. Jag kladdade runt en macka med skagenröra i ansiktet, bara för att. Jag har sett en raggare sitta och gråta på en äng & rycka gräs i ren ilska. Haha. Thats about it, nu står huvudet still så ni för nöja er med det här.

Hur som helst, det hände en hel del annat också - Men vissa saker väljer jag att hålla för mig själv. Det blir nog bäst så. För lite mer, och en lite roligare update om Kuggnäs 2o1o..[ Läs här.]

Pågår nu;
  • Catten och min fd svägerskas lillebror har nåt jävla kärleksnäste på gång.. Vet inte riktigt vad jag tycker om det. Haha, men desto mindre jag får höra desto bättre mår jag. I rest my case.
  • Jag pratar med en himla tjusig man här i stan, vi pratade och camade hela kvällen igår på msn. Det var riktigt kul, han var inte tråkig en sekund. Ska ev dit ikväll, för om jag inte åker så måste jag vänta tills typ nästa helg? Med andra ord min födelsedag. Yes box, jag fyller år på åfesten. [14:e Augusti] Men han spelar på Harry då så jag funderar på att dra dit. Han har ju faktiskt lovat att bjuda på en öl. *flinar*
  • Påtal om åfesten så har jag inte helt säkert bestämt mig för om jag ska fira min födelsedag här i stan, visst det är riktigt roligt med åfesten och det är mest röjj på lördagen. Men å andra sidan så är man på det varenda år, och det händer i stort sett inget nytt. Det andra alternativet är att fira mig ute på Viboö, det ligger en bit förbi Stora Sundby. Där är det kräftskiva just den dagen så campingen lär vara full. Tanken är då att vi ska; Bada, grilla, spela kubb & andra roliga spel, dricka alkohol i mängder - Ja, ha det skitkul med andra ord. Det finns möjlighet till att tälta där, det kostar ynka 40 kronor per natt. Priceless. Men frågan är hur många som faktiskt skulle kunna tänka sig att ta sig dit ut, för jag vill ju trots allt fira min dag med mina vänner & bekanta. Vi får se hur jag gör.

Lite bilder utan inbördes ordning;

Så snygg var man INNAN Kuggnäs. Har vitt klegg i hela ansiktet, det är skagenröra.. eller? Också INNAN kuggnäs; Jag och Catten <3 Vi missade att sätta fast regnluckan innan vi reste tältet. Så jag kom på den perfekta lösningen; Att stå med ett paraply i tältet. Haha Hamberg, även kallad hamburgare. Kul kille :D Han den där Tommy :)
Jocke Pung, även Cattes Hyllan posar! Tommy ramlade :D
Yääääy, man är så snygg efter spöregn. Doris ville inte va med på kort! En het snubbe, skabbiga jag och min wünderbara tron <3 Trevlig snubbe & var håller han handen? Hahaha. Tur att man inte va sliten på lördagen :( Pörr



Tack och hej, dyrka mig.