Stekar¨n

Har hunnit med en hel del idag;


Vaknade av hettan i husvagnen så jag gick och tog en dusch direkt, men det fanns inget varmvatten så det blev en jävla snabb dusch. Uh, kallt men får väll tänka positivt - Jag vaknade iallafall till liv.

Solade ett bra tag, och jag är riktigt röd på endel ställen.. Sen gick vi ner till stranden och jag invigde min nya  stora simring. Haha jag är som ett stort barn *flin* Vattnet var mycket varmare idag så jag låg där och guppade ett bra tag.

Min kusins äldsta son, hela 11 år tyckte inte jag skulle röka så han jagade mig med sin vattenpistol... Blev skapligt blöt, så jag hämtade en flaska med vatten och hällde över honom. Tji fick han! Vi spelade även badminton och skitungen vann över mig. men han fuskade faktiskt lite..

Jag har helt ändrat inställning, jag vill inte åka hem nu på onsdag. (Ändrad dag igen) Jag vill vara kvar och sola & bada.. Visst kan man göra det hemma också men det är inte samma sak. Nåväl, man får kanske fler chanser.

Nu ska jag surfa lite på nätet innan det är dags att sova. Är helnöjd över dagen & jag hoppas att ni har det bra där hemma. Puss på er.


Midsommar

Kan inte påstå att midsommar var speciellt lyckat, jag drack bara lite eftersom partyhumöret inte var på topp. Inte så konstigt med tanke på vilka jag är här med. Sure, det finns en hel del "ungdomar" här på campingen men jag är inte den som bara går fram och börjar snacka. Jag är en riktig blyger. Tyvärr. *flin* Så jag la mig ganska skapligt, men vaknade såklart astidigt endå. Det blir så sjukt varmt i husvagnen så det går liksom inte att sova hur länge som helst. Bara upp & hoppa, käka frukost och se glad ut.

Mamma och jag var nere på stranden idag med, och jag låg i enbart bikini. Det är första året sen jag var liten som jag inte badar i linne och badshorts. Fet är man, men jag vill faktiskt få lite färg på kroppen. Jag gick ner i vattnet för att ta ett dopp, och just då kommer tre karlar och ställer sig vid våran plats & kastar frisbee. Great! Där gick jag upp ur vattnet som en jävla blåval. Hahaha, fan va pinsamt. Efter det drog vi oss tillbaka till husvagnen. Nästa gång får man gå lite längre ifrån allt, så man slipper åskådare.


Lunchtime!

Projekt solbränna

Vi anlände till Öland ca 03.30 igår natt, vi gick ner en sväng på campingen & stranden; Kollade läget och det var väll inte så mycket folk. Men under dagen så har det kommit ett gäng husvagnar, inte direkt någon kul människa i min ålder tyvärr.. Men jag ska nog överleva endå *flin* Har hunnit sola och bada idag, men jag kan inte påstå att det var skönt i vattnet. hualigen, det var ca 15 grader; Men jag doppade mig iaf! Har redan fått färg lite här och där, & mer ska det bli. No more blekfis! Dock har jag frysit, varit snurrig i huvudet, haft ont i halsen osv hela dagen.. Dom andra tippar på solsting, men jag tror mer på en redig förkyllning. Just my luck.

Nu ska vi krypa ner i bingen, så man är ordentligt utvilad imorgon. Det kommer bli massa midsommar firande, likör 43, cider och ett par öl. Supa bort bacillerna? svar djaa. vi kör på det.

P.s; Ha överseende för stavfel osc, skriver på en minilaptop och det är fan inte det enklaste.

Majbrasa såhär i Juni...

Okey; Vaknade av ett sms från Cat, nu är jag rent ut sagt tokpigg. Inte okej, hann typ sova 2 timmar. Nåväl, kan lika gärna vara uppe nu och packa klart det sista. BTW, nämnde jag att det stod en bil och brann på parkeringen
när jag vaknade? Haha shit, jag börjar seriöst fundera på att flytta från detta ghetto. Det var uppenbarligen zigenarnas bil som brann, ooops. Undra vem dom har gått och blivit osams med.

Kaffetajm v

Öland it is

Tänkte köra en liten uppdatering på helgen som varit;

Fredagen; Tog det bara lugnt, kollade mest på film hemma men hann med att åka en sväng till Ekeby också. Umgicks en stund med syrran <3
Lördagen; Blev upphämtad av Palle, Tina, Hyllan och ungarna. Vi förkrökade hemma hos Tina, sen drog vi ner till koängen och drack ännu mer öl med trevligt sällskap. Det blev en liten runda på Dannes innan dom stängde, där höll halva HA till.. Det var inte igår man såg "Mr.President" haha! Måste varit 2 år sen sist tror jag?
Söndagen; Sov kvar i Torshälla så vi drog ut till Hyllans morbrors sommarstuga på dagen, grillade och hade det mysigt. Så med andra ord hade jag en tokbra helg.

Idag har jag varit ute hos mamma med syrran och ungarna. Det bjöds både på mat och fika, inte dumt alls. Invigde min nya bikini idag också, vi åkte och badade i fågelsjön. Ett litet men mysigt bad. Det har verkligen varit tokbra väder hela dagen, och det kan behövas med tanke på hur mycket det regnade i helgen.

Har iallafall bestämt mig för att åka med till Öland, även fast jag inte har någon kompis med. Men mamma har erbjudit sig att både bada, sola, spela badminton osv med mig. Haha och det ska hon fan få göra också. Så nu hoppas jag vädergudarna är på min sida, för jag vill ha sol en hel vecka nu när vi ska vara på Öland. Inget jävla regnande. *flinar* Så imorgon drar vi, men först ska vi ta en sväng förbi bolaget. Mamma ska köpa likör och lite öl till mig, så gulligt så. Men jag ska försöka behärska mig lite, sist jag firade midsommar på Öland så badade jag naken med 3 okända karlar, körde en naked mile över camping, spydde i vassen och somnade i lekparken. [Naken!] Haha, kommer ha mycket att berätta för mina barnbarn.

En cigg på de här, innan jag ska ta tag i packningen. Puss på er!


Sökes; Resekompanjon

Idag känner jag mig mindre hatisk, rätt glad faktiskt. Idag ska jag grilla, vare sig det blir i sommarstugan med
Tina & dom, hos syrran eller hemma. Jag är sjukt sugen på att smaka grillspjuten jag har i frysen, & så har jag
två majskolvar liggandes. Gott som tusan. Fattas bara lite potatissallad eller nåt liknande.

Det verkar inte som att Anna kan följa med till Öland, hon har uppkörning den 28:e här i stan och det krockar liksom. Väldans tråkigt med tanke på att jag inte har den blekaste om vem som annars kan följa med. Antingen jobbar folk eller så ska dom bort själva. Men ni andra; Kom igen, hur kan man tacka nej till en gratis resa?
Jag skulle inte ha tvekat en sekund ifall någon erbjöd mig det, men det är ju jag. Fasn, jag vill verkligen åka men inte ensam med alla dessa gamlingar. Då kommer jag dö av tristess, dom är sjukt tråkiga! Jag har till onsdag
på mig att hitta en resekompanjon, tjej som kille - Det är mindre viktigt.

Dags för lunch; Potatismos och lövbiff.



Rent jävla hat

Jag pratar inte med dig som förr, knappt alls faktiskt. Idag tog jag bort dig på facebook & det fick mig att börja störtgråta. Vet inte vad det är som gör att jag har så svårt att släppa dig, känner jag mig skyldig att finnas där? Eftersom du inte har så många? Eller finns det känslor kvar för dig innerst inne? I dont know. Men att du
fortfarande kan få mig att gråta, även fast vi inte pratar & att jag fortfarande bryr mig om dig på alla sätt även
fast jag inte borde det är det värsta. Men jag har iallafall kommit så långt att jag inte hör av mig till dig, även fast jag undrar hur du mår. Även fast jag inte sett dig online på msn, fb, helgon, k6 - Ingenstans. Kommer jag alltid
gå runt och undra? Kommer jag någonsin komma över detta?



Är tokuttråkad nu, vet inte alls vad jag ska göra. Det är fredag liksom, vem vill sitta själv hemma en fredag? Ingen antagligen, men jag vet inget kul som händer så vad ska man göra. Mamma berättade för mig häromdagen att
min äldsta kusin, Richard också ska vara på Öland. Samtidigt som oss. Jag kan inte beskriva i ord hur mycket
jag avskyr och hatar den vidriga människan. Jag har mina anledningar, och dom anledningarna gör mig
tårögd. Men det är inget jag kan nämna så här öppet, på en blogg. Skulle gärna berätta allt för hans äckliga
familj, skulle gärna bara hoppa på honom och bara fortsätta slå... Och som ni kanske anar så skulle jag inte
fälla en ynka tår på han eller hans pappas grav heller för den delen. Det enda fina som fanns i min släkt
[Farfar v] är borta, nu är det bara skit kvar. Jag hatar er.


Disgusted

Åh mitt bra humör är lika bortblåst som solen. Vädret är kasst så det blir ingen tripp till sommarstugan idag.
Tråkigt, istället lär man väll bli sittandes hemma bara. Är riktigt irriterad idag, för flera olika anledningar men framför allt en sak. Jag kan inte låtsas längre, så enkelt är det bara. Och glaset fylls ständigt på, snart har det
runnit över. Som Liz sa; Jag ska försöka fokusera på allt bra istället, inte detta.

Har nyss tvättat håret, ska föna och platta det sen ge mig ut på en promenad. Måste köpa cigg också, är tokröksugen. Sen ska jag plocka undan diverse saker här hemma, och sen är det dags att rensa i klädkammaren igen, det ser ut som ett bombnedslag där inne. Slängde bokstavligen in saker där innan stambytet.

Om man skulle ge sig på håret då, djaa.

Freddy Krueger, my man

Var en sväng i Torshälla igår igen, följde med Roger när han skulle tatuera sig hos Tina & Hyllan. Vi fikade och
hade det trevligt, allt drog ut på tiden så jag och Roger kom inte därifrån förens runt midnatt. Följde med hem till honom och glodde på film. [Inglorius Bastards] Och nej, jag hade faktiskt inte sett den förens igår. Den var sjukt bra, helt klart en utav de bästa filmer jag sett. Vi hann inte med så mycket mer än det, vi bara båda trötta så
sängen lockade. Idag hann vi ligga och glassa i solen en sväng, han med sin cola och jag fick en öl *flin*
Är det sommar så är det!

Har städat som en tok hela kvällen, skrubbat badkaret, dammsugit, diskat osv. Tror aldrig jag blivit så svettig av
att städa? Fy fan, det är riktigt kvavt inne. Och endå har jag ett öppet fönster i varenda rum, samt balkongdörren.
Kom just ur en välbehövlig dusch, & nu har jag tänt doftljus i hela lägenheten. Riktigt mysigt. Ska strax slå mig
ner i soffan och kolla på resterande filmer av; Terror på elm street. Är på 4:an nu. Har ju sett det förut, men det är liksom en kultfilm så jag får aldrig nog. Skräckfilmer is the shit.

Imorgon ska jag följa med Tina, Hyllan, barnen och Palle till någon sommarstuga. Så jag hoppas det är fint väder, vill kunna sola, bada och grilla. Wünderbart. En och annan öl kanske slinker ner också...

Terror på elm street marathon nästa!


Sommar och sol

Har nyss kommit hem från stan, skönt att ha fixat de flesta papper till soc nu. Fattas bara några från csn, men
dom kan jag skicka in senare. Björn skjutsade mig både dit och hem, tack. Nog för att det hade varit bra med en långpromenad men inte i den här värmen. Det är tokvarmt, men jag klagar inte - Det är sommar nu och jag
älskart. Längtar som tusan till Öland, ligga på stranden och sola & dricka. Det kommer bli fantastiskt! Men
Annas farfar skulle vara bortrest så vi får bo med mamma och dom på campingen. Kyrketorps camping, as
always. Den ligger ganska nära Böda. Hoppas Anna bestämmer sig för att följa med annars frågar jag någon
annan. Visserligen finns det faktiskt en plats över ändå. Men vem vill trängas hela vägen?

Nu ska jag göra lunch, är vrålhungrig. Pyss



That hot Belgian!

Har pratat med en het snubbe från Belgien [Karloz] ett bra tag nu, han är hur trevlig och charmig som helst.. Och honom ska jag garanterat träffa nån gång. Ingen tvekan om saken. Idag ringde han mig, och jag fick nästintill tunghäfta?! Hahaha, tror aldrig jag har haft så dåligt engelskaförråd *flinar* Det kändes otroligt pinsamt, samtidigt som det var kul att höra hans röst. Tur att samtalet inte varade sålänge, visste verkligen inte vad jag skulle säga! Men han pratade på friskt. Åwh, some day we will meet baby! Awesome.

Blir upphämtad imorgon, ska ner på stan och fixa allt med soc - Hoppas verkligen att jag får pengar denna gång. Annars har jag ca 2000 kronor för hela månaden, innan räkningarna. Det är långt under normen så dom kan fan inte vägra hjälpa mig. Isåfall får man väll söka nåt annat bidrag för pengar måste jag ha. Ska se om någon vill joina ner på stan, det är så förbaskat tråkigt att gå själv. Jag har några alternative i åtanke.

Tv:n nästa!




Det går seriöst inte att få bild på hur håret exakt ser ut, hualigen. Jag menar på den ena bilden ser det brunt ut och på dom andra rött/oranget? Hm.. Hur som helst så ska det färgas om så fort det finns pengar till det.. Men jag kan nog överleva ett tag till med detta. Har sett värre ut. :)


Jag riktigt njuter..

av denna dag. Ohja, allt känns helt okej nu. Har storslagna planer inför midsommar; Det blir antagligen en tripp
till Öland. Förhoppningsvis med Anna, gratis skjuts dit och hem av Mamma och min morbror & i detta fall gratis boende hos Annas farfar. Det är ju alla tiders v Men, om Anna inte kan så ska jag nog åka endå. Får väll bo med gamlingarna på campingen, & då kanske jag erbjuder någon annan att följa med? Jao, inte åker jag ensam.

Nu; Ringde precis syster yster, hon ville komma hemifrån lite eftersom alla där tydligen var sura osv. Så jag ska slänga på mig lite andra kläder och umgås med en av världens finaste människor. Adios.

Tjänster och gentjänser

Det blev inte mycket gjort hemma i söndags kan jag lova; Hjälpte Tessy att flytta, och visserligen hade hon inte speciellt mycket saker men fan va jobbigt det var. Är man klen så är man. Haha, men man får ju ställa upp även om man kanske inte har så stor lust egentligen. Tjänster & gentjänster baby! Sen bjöd hon faktiskt på mat, cigg & lite allt möjligt. Tack stumpan <3 Efter att alla saker hade flyttats så åkte vi till Coop med Carola och handlade lite, samt hämtade upp Tessys lillebror Tobias. Sen jävlar, så åkte jag Tessy, Tobbe och Marcus till Mälarbaden.
Vi badade alltså i spöregnet *flinar* Eller ja, jag badade iallafall - Första doppet för iår! Jeffla landkrabbor!
Tycker inte att det var kallt alls i vattnet, däremot så var det inte så smart tänkt att byta om i regnet?
Men det gick ju det med.

Igår fick jag för mig att färga håret, slängde i blekning och sen en snygg röd färg.. Kan inte påstå att det blev som jag hade tänkt mig men nu får det vara såhär ett tag. Har inte råd att färga det mer. Lägger upp två urusla cambilder, där ser man på ett ungefär hur färgen blev. Men det ser lite annorlunda ut IRL.
Det blev lite drickande igår också, med Tessy, Tobbe, Hanna och Christoper. Lugnt men väldigt trevligt. Kände att jag behövde sova hemma eftersom jag skulle ringa soc och fixa lite andra saker så bad brorsan skjutsa hem mig. Vi stannade visst på Mc Driven också, gotta love cheeseburgare! <3

Idag mina damer och herrar så ska det storstädas i lägenheten, samt balkongen; För nu, ängtligen har dom tagit ner byggnadställningen så jag får in sol på balkongen. Wünderbart! Men som sagt, den behöver städas innan man kan sitta där. Jävla gubbar å skita ner. Well, lite kaffe & cigg på det här.


Pickadoller

Så mycket för min lugna lördag med massa film & dylikt *flin* Blev upphämtad av syster, sen var det förfest i
Ekeby hos Danne. Det var jag, syrran, Kim, Danne, Sofie och Patrik. Vi drog ner på stan vid 22-tiden för att se
Calle spela på Macbeth, eller ja Digg Dizz som dom så fint heter. Dom var riktigt grymma. Tessy mötte minsann
upp oss där, och vi drog tyvärr med två snubbar på "efterfest". Jag tyckte den ena var tokhet, men när dom
började pula med ett vapen, tog ut patronerna osv.. Då höll jag med Tessy om att det var dags att gå. Så kvällen började bra men den kunde ju garanterat ha slutat bättre.

Ååwh, måste bara berätta om en karl jag haft på msn ett tag; Addade honom antagligen från något community
och sen har det inte blivit så mycket mer. Han har liksom funnits där på msn, men vi har inte direkt pratat. Igår startade jag ett videosamtal med honom.. DAMN! Han är så himla vacker, jag tappade bokstavligen hakan och började flina som en tönt när jag såg honom. Jag blev helt till mig & visste seriöst inte vart jag skulle ta vägen... Snyggare får man leta efter. Så jag hoppas att han kommer online idag med så jag får se lite ögongodis <3

Nu har jag slöat alldeles för länge idag, dags att ta tag i saker & ting. Bye.

Satte på lösögonfransar SJÄLV för första gången. Haha happyface! :)

Grannfejden

Träffade mamsen igår, vi åkte till Synoptik på Tuna Park. Hon skulle köpa nya glasögon och hon ville ha
smakråd, sen var väll jag mindre nöjd över att det tog över 1 timme där inne men jag fick helt enkelt stå ut. Åwh, sen gjorde jag och mamma egna baugetter, kyckling & curryröra m. massa grönsaker. Hur gott som helst. Hade förväntat mig att nån jävel skulle lyckas övertala mig att festa igår, men helt ärligt så var jag inte de minsta
sugen. Vädret var verkligen pissdåligt & jag trivdes rätt bra här hemma med mina popcorn och lite skräckfilmer.

Lugn och ro tills nån gång inatt; Grannarna började bråka rejält här i trappen, nästan så jag hade tänkt ringa
polisen. Men som tur var lugnade dom sig efter ett tag. Nyfiken som man är så stog jag givetvis och lyssnade
haha. Vet precis vad det handlade om & det ger fortfarande inte svartingjäveln rätt att komma upp och skrika,
gapa samt örfila både tjejen och killen som bor mittemot mig. Sjuka jävlar!

Dom senaste dagarna har jag pratat och tänkt en hel del på "människor" från mitt förflutna. Har insett att jag inte
får ut ett jota av att ha vissa av dom i mitt liv. Så en rejäl rensning, på facebook, msn, i mobilen - Ja överallt, det vore nog på sin plats. Det finns så många som enbart hör av sig när det passar dom själva och som enbart får mig att må dåligt. Så det finns helt enkelt ingen anledning att ha er kvar. Fagov era lågliv.

Undra sa flundra, va ska man hitta på idag? Det lutar ju faktiskt åt att det blir lugnt idag med. Ska kolla igenom resterande avsnitt av Vampire Diaries & samt en bunt filmer. En helt okej lördag.



Do or die

Jag ger härmed upp; Jag har aldrig varit annat än trevlig och förstående mot dig. Jag har lyssnat när du har velat prata, legat sömnlös för att jag varit så orolig etc. Men allt jag får tillbaka är SKIT. Det är bra att du stöter bort en
av dom få personer som faktiskt bryr sig och vill dig väl. Kanske är det enklast så för dig? Sitt du där med dina
jävla öl och ditt knark, det får dig säkert att må bättre. Citerar honom; "Ska supa och knarka tills den dagen fittan hittar mig" Med det menade han döden, och jag som hela tiden trott att HAN skulle hitta döden själv? Nåväl, jag har försökt med allt, bett honom gå till psykolog, försökt få honom att prata med en vän, lägga in sig på behandling osv. (och inte nåt skitställe du bara kan vandra ut ifrån direkt) My point; Sålänge du själv inte VILL så kan jag inte göra ett skit. Och jag tänker inte sitta här under tiden och låta dig dra ner mig i skiten. Om du känner för att vara trevlig som en normal människa & känner att just jag kan hjälpa dig på något sätt så är du välkommen att höra av dig.

Tills dess, låt mig va.

Kanulla, lårbenshalsar & blodiga tyrolerhattar

Tessy och jag begav oss ner på stan på tisdags förmiddagen, köpte strumpbyxor, lösögonfransar, lite cider och
så käkade vi pasta. Jag tog nån "Mexicana" - Och det var fanimej så stark att ögonen rann. Haha, men gott var
det! Vi mötte upp Joakim (Pappsen) & Magnus på stationen och väntade in bussen som skulle ta oss till
Stockholm. Givetvis var bussen full med massa halal-äckel som satt och hade buffé, allt från bullar till pizza
käkade dom. Skapligt irriterande men trot eller ej, vi överlevde! *flinar* Eftersom man kommer fram en bra
stund innan man ens får kliva på Cinderella så gick vi till "partybåten" och drack öl sålänge. Mumsfilibabba!

Efter lite misstänksamma (Dom var inte helt 100 på att J var min papi) blickar så fick vi komma på båten, och det första jag och Tessy gör är att låsa in våra hyttnycklar i hytten. Skillat! Nog för att jag har lyckats med det förut, men då har jag varit dyngrak. Well, vi stormade tax free'n så fort den öppnade, och sen var det bara ner i hytten o göra sig iordning. Förfesten blev såklart i grabbarnas hytt, toan hade vi till rökrum. Funkade fin fint. Drinken som dracks mest var Kalinka aka Kanulla - Vi tyckte det lät bättre så. Hade en förbannat trevlig kväll trots huvudvärk, idioter som tigger stryk och damer som bryter lårbenshalsen. Haha shit, efter det var de kört; Gick knappt en minut utan att Joakim slängde in "lårbenshalsar & blodiga tyrolerhattar" i sina meningar. Det blev en lugn och ganska städad kryssning, hade förväntat mig att det skulle vara mer bråk & sånt. Men jag är helt klart nöjd, det var skönt att komma ifrån Eskilstuna även om det bara var för en dag.

Detta mina damer och herrar, det får vi göra om.




Pappsen & jag

Är toknervös, idag ska vi på en kryssning som jag inte ens får åka på? Haha, det är med andra ord 23-års gräns. Men jag har ju med mig min "pappa", så vi får hoppas på att det är ett par trevliga vakter som står där *flin* Är pepp så inåt helvete, & Tessy vill dricka på bussen medans dom andra väntar tills vi kommer på båten. Hm, undrar om man kan stå upp ikväll om man börjar häva i sig redan på dagen? Det återstår att se.

Nu är det dags för mig att packa, fixa håret, hitta några kläder osv. På återseende era jävlar! :)

Jungfruresan

Det var helt ljuvligt att segla i fredags, första men absolut inte sista gången. Älskar att vara ute på sjön, sola, åka båt, fiska - You name it. Och detta var verkligen en upplevelse. Och ett par kalla öl gjorde inte saken värre. Vi seglade från Torshälla till Sundbyholm, jag fick t.o.m styra ett tag. Kan dock inte påstå att det var frivilligt, hade
mer eller mindre panik över att man skulle råka köra på något. Mitt ute på sjön liksom? Hur stor är chansen?
Haha det gick iallafall hur bra som helst. Det negativa med öl är ju iofs att man blir så förbannat kissnödig, och
när vi hade åkt en bit så upptäckte vi att toaletten var trasig. Great. Så jag kissade i en hink, nöden har fan ingen lag. *flin* Väl framme i Sundbyholm så satte vi oss på "fiket" där, drack varsinn Irish Coffe och hade det trevligt. Sen bar det av in mot Eskilstuna igen, vi hann med en sväng på Josefs innan vi gick hem för kvällen. Kunde inte
ha haft en bättre fredag.

Vaknade upp relativt välmående & jag hann knappt borsta håret innan Mimmi drog med mig hem till Waxa. Öl till frukost, och lunch.. Fina grejer det. Efter två förbannat goda öl så drog vi till Lilla Tuppen och mötte upp lite annat folk. Satt väll där i 3, 4 timmar innan jag helt gav upp. Insåg att jag behövde få nåt i magen, samt sova lite mer.
Så jag hoppade på bussen hem och gjorde hemmagjord pizza till mig själv. Den blev god som satan! Fick
faktiskt besök också, Stefan kom över på lite kaffe och skitsnack. Det gillades, med tanke på att vi inte hade
träffats på typ ett år? Vårat årliga nakenbad tar vi nästa gång, idag var vi båda för slitna. Men nu har han åkt hem, och här sitter jag och skriver om diverse saker som inte en jävel bryr sig om.. Haha, överväger starkt att krypa ner i sängen och sova. Det är ju faktiskt en dag imorgon också.

God natt på er.



Ååååka båt

Drog till Nasty idag med Mimmi och hälsade på Globen, han var här i stan ett tag. Kul att se honom igen, och det syns verkligen att han mår bättre nu. <3 Är fort.f kvar i Nyfors, dricker lite cider med M. Och inom kort ska vi iväg med Bengtsson och åka båt. Inte helt fel *flin*   Hoppas man inte bränner sig ute på sjön bara, jag är ju en riktig blekfis så blir röd hur lätt som helst. Går fort.f omkring med ett leende på läpparna, nästan så att jag får lust att be någon klappa till mig. Haha! Nä, nu ska ja fortsätta sörpla på min cider. Cheers mate!


Fantastiska morgon <3

Vaknade med ett strålande humör vid halv sex, väldigt tidigt men vad gör det *flinar glatt* Har haft ett leende på läpparna sen igår kväll, känner mig nästintill fånig. Det är ju jag som är bitterfittan, hon som nästan alltid är
grinig och anti allt. Men inte idag, för det här är en underbar dag. Ni som vet ni vet. Ni andra kan gott undra.

Verkar som att dom flesta ska festa ikväll, men jag funderar faktiskt på att bara vara hemma och ta det lugnt.
Ska ju som sagt till Parken Zoo imorgon, och jag vill inte riskera att vara dålig då. Dessutom är det snart
kryssnings dags, och jag bör spara de lilla pengar jag har kvar tills dess. But you never know.

Wiiihoo, nu har jag lite disk som väntar! Pussilago!




Klamydia

"En person som behandlats för klamydia har uppgivit Dig som sexuell kontakt."

Jo man tackar, alltid kul att få hem ett sånt brev på morgonen. Har knappt varit med någon på sistonde
(obs knappt) men dom kan väll gå tillbaka ca 1 år? Hur som helst så blev jag fan irriterad. Började fundera på
vem som kunde vara den skyldige, men insåg rätt snabbt att det inte var någon idé att ens försöka komma på
det. Ringde istället upp Sesam och frågade om det gick för sig att man beställde hem ett test från klamydia.se
Men nä, det var inte giltigt eftersom det bara ger urinprov. Vet inte hur jag kom in på det men jag sa att jag hade varit där och testat mig i Februari; Hon kollade efter och då var det helt plötsligt lugnt. Då skulle alltså denna sexuella kontakt ha skett mycket tidigare. Hah, skönt att slippa gå dit. Jag har haft klamydia en gång för
flera år sen, och jag vill inte gärna få det igen. Kondom hädanefter om man träffar nån? Ja, jag tror fan det.


+46 Summer cider

Min älskling Nilla kom hit med sin karl förut, vi packade ner lite cider & öl i kylväskan sen gick vi ut och satte oss i gräset. Man måste ju passa på när det är så underbart väder ute. Jag brukar inte vara mycket för cider, men jag älskar tamefan denna nya "Päron, fläder & rabarber" - Tror att det är dom smakerna på den. Men efter ett tag så blev fan solen för mycket, tokvarmt! Så vi gick in och beställde pizza istället. Dom var så snälla & bjöd. <3 Nu
ligger dom här på sängen brevid mig och jag sitter och nördar vid datorn. Pratar lite halvt med Rikard på msn,
tycker allt att det är dags att han kommer hem till mig snart. *flinar*

Om man skulle vara lite social kanske, nu när man har besök hemma..


Happ, onsdag igen då.

Åwh, idag vaknade jag faktiskt med ett überbra humör *flin* Bokstavligen flög upp när klockan ringde, var tvungen att ställa den eftersom jag har en tvätt tid klockan 10.00. Can't miss it. Skönt att jag plockat ihop tvätten igår, så slipper man tänka på det nu. Har redan hunnit duscha och snart ska jag avnjuta lite kaffe. Gottigottgott.

Är toksugen på att färga håret idag; Bleka lite av det, antingen walls, överhåret, nån slinga i luggen..? Vad som helst liksom. Jag vill ha en förändring! Rött, rosa, blondt? Eller ska jag helt enkelt bara behålla det svart? Hjälp mig nu för fasn. Vad tycker ni?

BTW; Jag har ju helt glömt av att berätta att Mimmi och Cherry ska till Parken Zoo på lördag, det är lite olika artister som spelar där då. Men anledningen till att vi går är Henrik Roos - Han har en helt fantastiskt röst. Och
det bästa utav allt är ju att biljetterna var gratis, tur det med tanke på våran ekonomiska situation. Hahaha!

Kaffetajm <3




Skitgrejer

Nejmen det är ju klart att tvättmaskinen ska vara trasig i just den tvättstugan som jag hade bokat tid i.
Kiss my ass! Behövde verkligen tvätta, har knappt några rena kläder alls. Får gå ner senare och boka en tid tills imorgon, i den andra tvättstugan såklart. Undra va man ska hitta på istället? Diska och dammsuga kanske..
Någon nytta måste man ju göra.

Angående kryssningen så ska jag få låna lite pengar av världens bästaste Henke v Thanks darling! Drar nog dit imorgon, kikar på film & så kan jag hämta pengarna i samma veva. Längesen vi umgicks så det ska bli trevligt.

Wohoo, är tokpepp på kryssningen - Det kommer bli alla tiders!

Kryssningsdags!

Vi var en snabbis hos mamsen igår, hon fick blommor, choklad och ett litet kort. Sen bjöd hon på fika, dock
ingen tårta som jag hade hoppats på. *flin* Mitt i allt så ringde Tessy och tyckte vi skulle ta oss en öl, så syrran släppte av mig där på hemvägen. Det blev en öl hemma hos henne sen gick vi ner på stan och kollade läget.
En stund på Time Out och sen på Royal Oak. Det var endå rätt många ute med tanke på att det var måndag.  Men sen satt hungern in och vi begav oss hem till mig för att laga mat. Potatisgratäng och lövbiff, inte helt fel.

Idag har vi tamefan bokat en kryssning tills nästa tisdag, det kommer bli alla tiders. Ska bara försöka skrapa
ihop lite mer pengar så man kan käka och dricka lite där. Det blir jag, Tessy och 2 goa gubbar. Längtar som fan!
Har inte varit på kryssning på år och dar så det är verkligen på tiden. Hoppas på fler under sommaren. För det är
ju fantastiskt att sitta uppe på däck och dricka lite drinkar.

Måste få nått i magen innan det är dags för att tvätta. Hungrii tjej,