Cheers mate

Jag måste erkänna att jag inte riktigt känner igen min egen mamma... Vi har handlat som tokar idag, och jag har ängtligen fått min rosa julgran + massa pynt till. Det blev min julklapp från mamma, lite tidigt dock. Har för övrigt redan ställt upp den, kunde inte låta bli *flinar* Om som om det inte vore tillräckligt, jag har fått pengar till skor och nu fick jag lite mat & lite smått och gott från bolaget. Ååååh, mamma är bäst! Vi rände runt i tre timmar tror jag? Är skittrött nu, hade tänkt sova några timmar men det hann jag inte med.

Mimmi är påväg hit nu, vi ska äta middag; Potatisgratäng, lövbiff & vitlöksbaugette. Mumma! Sen drar vi nog hem till Evve på fest & sen hoppas vi på krogen senare. Fasn va roligt vi ska ha ikväll :]

Humöret sjönk nyss en aning, en av dom som jag bryr mig om allra mest kläckte ur sig en förbannat elak kommentar. Även om personen i fråga inte förstår hur illa det lät så känns det. Blev faktiskt lite ledsen.. Whatever, nu ska jag ta mig en öl och ragga upp partystämningen igen.

Cheers mate!

Rosa julgran

Har velat ha en rosa julgran i typ tre år tror jag. Det är så fint! Vem vill ha en tråkig grön som man annars har haft i alla år? Funderar på att TA MIG RÅD och köpa en. Kanske vore dumt med tanke på hur dåligt med pengar man har. Men något ska man väll få unna sig, typ som en julklapp? Haha >.< För övrigt så blir det nog lite sprit & burn imorgon - Fin fint.


Julklapps letande

Har haft en supermysig dag på stan med Anna & Mimmi. Spanade in en julklapp till Baby, jobbigt att det finns så mycket att välja emellan bara.. Är säker på att han blir glad vad han nu än får. v Och jag skulle inte köpa nåt alls denna månad men jag köpte ett snyggt lila bälte och ett par leggings. Ah, det sistnämnda behövde jag iallafall. Det enda hela jag hade hemma i byxväg var mjukisar. Haha! Ett par jeans som passade minns jag inte när jag ägde sist.

Imorgon ska jag iväg till Willys och handla med mamma på förmiddagen, får se om vi kanske tar bolaget också. Är bra sugen på att dricka imorgon men vi får se.. Jag har iallafall en dejt med Mimmi, vi ska äta nån god mat och sen får vi se vad som händer & fötter. Och på lördag ska vi på julbasaren på Eskilstuna Folkhögskola, det var så mysigt förra året så jag kände att jag ville gå dit igen. Skönt att slippa sitta och sälja saker denna gång. Är säker på att det kommer bli en helt fantastiskt helg.

Nu ska jag stoppa in mina pommes i ugnen och ringa syster yster.

Puss på er!

[Det är bögarnas fel] - Haha fan va kul!


Skoshopping

Det blev inte många timmars sömn för mig inatt, tror jag kom isäng runt 03 & sen hade jag ställt klockan på 07.30. Men när man ska iväg och shoppa så tycks man alltid orka ändå *flin* Min syster hämtade upp mig vid tio och då åkte vi förbi Sofie en sväng. Blev lite mer bebissugen när jag fick se Alvin igen. Dom är så söta dom små. Sen blev det Tuna Park, hon letade efter kläder till bröllopet som hon ska på i helgen & jag tittade mest efter skor. Det var ju trots allt det pengarna var till. Jag brukar alltid ha svårt att hitta skor, dels för att jag har så stora fötter & för att jag har tjocka ben. Haha vilket dilemma! Hur som helst så tycker jag att allt jag provade idag passade utmärkt. Så det blev hela tre par skor för 498 kronor. Tag 3 betala för 2. Så jag fick dom billigaste [Gympaskorna] gratis. Awesome. Känner mig rätt nöjd. Dom är dock lite finare i verkligheten än på bilderna. Hade först tänkt att köpa något bootsliknande men det får bli nästa gång. Börjar bli rätt fullt på min skohylla & ändå så slängde jag typ 7 par härom veckan. Galet. Sen bjöd jag henne på mat; Inget avancerat, bara donken. Äter inte där så ofta så det fick funka för idag. Har haft en tokbra dag med världens bästa syster.

Är hur trött som helst nu men ska försöka hålla mig vaken annars kommer det bli lika sent inatt igen. Kanske ska dra igång en film eller nåt? Laddade ner flera stycken igår. Men först ska jag slänga iväg ett sms till mitt hjärta & berätta hur mycket jag saknar honom. v

Pyss!


Hahaha >.<


En glad Sandra är en bra Sandra

Jag är så jävla glad just nu, anledning? Jag träffade min kära mamma en sväng och hon gav mig pengar till nya vinterskor/kängor. Ååh så himla snällt! Så imorgon ska jag kolla runt på Tuna Park och nere på stan efter något som passar mig. Det kommer bli kalas, ibland är mammor väldigt bra att ha. Puss på min lilla mamma <3

Sen är jag  tokglad för att jag har Kent, det blir bara bättre & bättre för varje gång vi ses. Min snutteplutt :* Och dessutom en handfull med sjukt underbara vänner. Sedär, detta är ett positivt inlägg. Imponerande eller vad. En glad Sandra är en bra Sandra.

Haha älskar denna jävla film:


Ett varmt tack

NU hittade jag hälsningen som Iris skrivit in till kuriren/folket. Glömde själv av att köpa tidningen men mamma har fixat en åt mig istället. Det gör ont i mitt hjärta att läsa hälsningen, allt som påminner mig om att hon inte lever längre gör ont. Men jag klandrar dig inte för valet du gjorde, jag försöker istället förstå. Jag kommer alltid Älska dig. <3

Tycker att Iris själv ska ha ett stort tack för att hon, trots omständigheterna fortfarande orkar bry sig om hur andra mår. Att ha kontakt med dig/er har gjort att allt känns lite enklare att hantera. Familjen Wassberg är nog bland dom finaste människor jag vet.


Püssinüss

Nu har Kent åkt hemåt igen och det är redan galet tomt här hemma. Du fattas v Men jag ska inte gnälla för dom senaste dagarna har varit helt underbara. Massa mys, god mat, tv-spelande, film & sist men inte minst; Jag har fått måla hans tånaglar - Varannan lila varannan rosa. Tjusigt *flin* Ville ge mig på fingernaglarna men han tackade snällt nej. Haha! Kommer bli ensamt att sova själv i min stora säng inatt, tur att sängkläderna iallafall kommer lukta som du <3

Åt nyss upp panbiffarna [med fetaost i] som var kvar från igår, dom var t.o.m godare idag. Nu är jag mätt & belåten och har inte en aning om vad jag ska göra. Borde diska men jag orkar inte just nu. Tar det senare ikväll. Nu får det bli ett glas vatten & så ska jag bannemej vila lite - För det är jag värd.


Lite sött faktiskt <3

Spillde müsli på bordet imorse när jag tog fram frukost åt baby. Han satt och pillade med nåt när vi kollade på film nyss, frågade vad han gjorde och då svarade han "Jag formar müslin till ett hjärta så du skulle bli lite glad när du städade sen" <3


Tant har minsann finbesök

Va uppe med tuppen igår [Fredag], städade och donade lite här hemma & sen bar det av till Willys med syster yster. Världens bästa Carrro hade ju lånat ut pengar så jag kunde köpa hem lite mat. Ville inte ha det helt tomt eftersom Baby skulle komma hit. Efter handlandet så fick jag skjuts hem till Mattias, hade med mig tårtan och allt. Det såg snarare ut som att jag skulle på barnkalas, inte fira någon som fyllde 37 *flinar* Men tårtan var uppskattad även fast det efter många om och men inte blev någon vaniljkräm i. Varför tänker jag inte ens uttala mig om. Mimmi, Iris och Mattias mamma var också där - Så det blev massa fikande med trevligt sällskap. Martin kom förbi lite senare och jag fick minsann skjuts till tågstationen av honom. Jättesnällt och skönt, tills jag kom på att Kents buss var försenad. Så jag fick snällt stå och vänta i kylan i ca 50 minuter. Kändes som att jag förfrös både tårna och rumpan, men det kändes genast bättre när jag fick hålla om han den där fina. Vi tog bussen hem, och detta är faktiskt första gången han är hos mig. Jag föredrar helt klart att vara hos honom men det är ju kul att han kan komma hit ibland också. Jag lagade mat åt oss; Lövbiff, pommes & sås och sen slötittade vi på tv ett tag. Hann inte med så mycket mer innan vi kröp ner i sängen. Men jag klagar inte. v

Kom inte ur sängen förens på eftermiddagen idag, men vad gör det? Vi har ingen tid att passa. Han tvingade i mig en proteindrink & jösses va god den var! Smakade typ som jordgubbsmilkshake. Sen har vi varit på ica en sväng, hyrt film och handlat lite smått och gott. Jag föreslog att vi skulle göra snöänglar också men han ville inte alls. :] Vi åt tacos för inte så längesen, nåt vi faktiskt har gjort varje gång vi träffats tror jag?! Jag diskade nyss upp allt så man slipper det sen, & jag ska strax börja med vår efterrätt; Hallon/blåbärspaj. Sen blir det film, ostbågar, glass, paj och en väldans massa mys. Och vet ni vad han hålls med just nu? Han ligger på soffan och tittar på tv. Vill inte att han ska behöva göra nåt alls när han är här, jag gillar att skämma bort folk. Dessutom så är det han som sköter matlagningen när vi är där. Ååååh, jag älskar att han är här. Men nu borde ugnen vara varm så det är bäst att jag börjar med pajen. Hoppas ni alla får en bra helg, för det ska jag ha.

Puss!


Verkligheten hann ifatt

Blev inget med Natalie idag, men fröken Karlsson [Tessy] kommer snart hit. Vi ska laga nån mat och bara umgås, ska bli trevligt. Blir en sväng till ica först, min nya vinterkappa har kommit och jag hoppas att den passar. Ville egentligen ha en svart men alla verkade vara slut så det fick bli en mörklila. Fint det med. Aaah, måste handla lite mat också för nu ekar det i frysen igen. Köpte inte ens korv igår så.

Iris, Pernillas mamma ringde mig idag & vi pratade en bra stund. Hon berättade bland annat att hon skrivit nåt slags brev/hälsning som ska publiceras i tidningen på lördag(?) och hon ville bara berätta det ifall jag/vi skulle vilja köpa tidningen. Och självklart kommer jag att göra det, jag fick i uppdrag att berätta för dom andra tjejerna & det har jag gjort. Kan känna att verkligheten hann ifatt när jag pratade med Iris, började gråta så fort vi lagt på. Men det är okej att gråta, man måste få ha sin sorg. Jag är iallafall glad att hon ringde och det var skönt att prata med henne igen. Hon är bra go hon. Blir nog till att hälsa på henne inom en snar framtid.

Nu ska jag göra mig redo så jag är klar att gå till ica när Tessy skriver att hon är påväg.

Bye.

Längtan

Sov lika illa som vanligt inatt, har vaknat stup i kvarten; Men jag hann drömma lite och jag drömde om du. Att vi träffades hemma hos dig och det kändes perfekt, åååh vad jag saknar min karl. Men nu är det inte långt kvar tills vi ska ses. Tack & lov för det. Mig <3 Dig

Gav upp sömnen för ett tag iallafall, har vaknat i stort sett en gång i timmen och det blir man ändå inte speciellt utvilad av. Kan lika gärna vara vaken ett tag istället. Pratar med den enda person som tycks vara vaken och online på min msn; Dannyboy. Men han ska visst gå och lägga sig snart, bittert. Får väll slå på en film och försöka somna till den.

På fredag fyller Mattias (Pernillas kille) hela 37 år & det måste vi såklart fira. Ska fixa en liten överraskning åt honom, bäst för honom att han blir glad för det annars spöar jag honom med lilltån. *flin* Jag fick låna lite pengar av Carrro, delvis för att jag ska kunna "göra" just det åt honom. Det är inte värsta grejen men å andra sidan så är det faktiskt tanken som räknas.

Imorgon (idag) ska jag nog träffa Natalie om allt går enligt planera, ska bli mysigt. Vi har inte träffats sen begravningen så det är bannemej på tiden. Sen försöker Tessy få med mig till nåt pass på gymmet?! Jag vill faktiskt börja gymma med henne & jag hade tänkt prova på det innan jag köper gymkortet, eftersom det ändå är gratis. Men, hade inte direkt planerat att gå på ett pass som utförs i en grupp? Massa folk med andra ord. Känns skitläskigt! Vi får se hur det blir, jävla fegis man är. Någon gång ska väll vara den första.

Känns bra att jag kommer ha saker att göra på resterande dagar denna vecka, ruttnar av att bara sitta hemma ensam och glo. Nu har jag btw inte rökt på FYRA dagar. Ska ta mig ett glas vatten och glo runt lite mer på internet. Skojsigt.

Puss!

Kent

Idag har mitt humör pendlat upp & ner hela tiden och den personen som det mest gått ut över är Kent. Så jag vill officiellt be om ursäkt. Förlåt Baby! Hoppas att han om någon har överseende med mitt usla humör. Jag menar jag tycker ju om honom hur mycket som helst, även fast han är drygare än yes.

Jag älskar;

  • Hans vackra ögon.
  • När han skedar mig och pussar mig i nacken.
  • När han håller om mig, känner mig så trygg då.
  • Att ha mitt huvud ligga på hans arm samtidigt som jag kliar honom på bröstet.
How ever, my point is: Det finns bara du, ingen annan. Du är det finaste jag vet <3


Nytt och fräscht

Känner att humöret faktiskt går åt rätt håll nu, det är långt ifrån bra men lite gladare är jag allt. Finns lite olika anledningar till det. tihii. Känns fantastiskt att ha helsvart hår igen, det känns nytt & fräscht på nåt sätt. Men att kunna fixa håret ordentligt när det är såhär kort känns fan omöjligt, jag plattar det och har i lite spray; Thats it. Någon som har nåt tips? Jag är ju van vid långt hår :]

Det blev ingen dejt alls med min syster idag, fick nöja mig med att prata med henne på luren. Hjälpte henne att välja ut lite julklappar till sin man. Som hon själv säger; Jag och han har mer "liknande stil". Jag tror han kommer bli helnöjd över det han får. Jag vill också köpa julklappar, till alla syskonbarnen (6 st), till min syster, till mamma och till Kent. Det svåraste måste nog vara till Kent, har inte den blekaste om vad han önskar sig. Till min kära syster har jag redan bestämt mig för vad det blir. Får se hur mycket ekonomin tillåter också, i värsta fall får jag tvinga mamma att köpa presenter till ungarna ihop med mig. Då sparar jag in några kronor iallafall.

Blir nog en promenad till ica strax, ska köpa lite körv. Gud så gott!


Ny design

Ooooh, nu har Fanny fixat min nya design; Till min förvåning så blev det i leopard ändå, rosa leopard. Jag älskar't!
Hon tyckte att det inte gick att undvika att ha leopard, för det var "så jag". Söto! Tack så jättemycket gumsan <3
Ska allt bjuda henne på fika/mat när jag ska till Nyköping - Som tack för hjälpen. :]

Just nu sitter jag med hårfärg i huvudet igen, nu blir allt svart. Enklast så, slippa färga två olika färger varenda månad. Lär säkerligen ångra mig sen, men då får jag väll helt enkelt bleka skiten igen. *flin* Bild kommer senare!

Puss sålänge!

Fokk Off you fokking fokk

Nu är jag inne på dag 3, och jag är fan grinigare än någonsin. Så jag uppmanar er till att inte prata med mig denna morgon om ni inte mot förmodan vill ha en rejäl utskällning för något som ni antagligen inte ens gjort. Var iofs lika sur igår, går runt och känner mig mer förbannad än vad ord kan beskriva. Sen gråter jag med jämna mellanrum också. Fint! Den enda som faktiskt fick mig att le lite igår var Kent, sedärja.. Å andra sidan, så är jag buttran numero 1. <3

Ska snart hoppa in i duschen och göra mig redo för en ny spännande dag, hoppas på en dejt med min älskade syster. Hon brukar också kunna få mig på bättre humör. :-*


Syyr tjej

Det kändes bra att få ur mig lite mer skit ikväll, till personen i fråga. Eller ja skit är väll fel ord, "hur jag känner" är mer passande. Förhoppningvis så blir det ändring på saker och ting nu, så slipper jag tänka mer på det.

Vad har jag gjort idag då? Jo, lagat mat, diskat, skurat golven, tvättat, hängt tvätt, lagat mat, diskat, kollat på film, spelat tv-spel and so on. Same old same old. Förstår inte hur folk kan tycka att det är kul att bara gå hemma vareviga dag och inte göra "nåt". Vad roar ni er med?

Jag vill ha pengar, framför allt MAT - God mat. Är sjukt sugen på typ tacos, nåt kött, kycklingpizza eller kebab. Gief! Oändligt med pengar skulle iallafall göra mitt liv mycket roligare & enklare.

Fakk Åff.

Same shit different day

Har insett att det enda jag äter nu för tiden är; Pommes, pulvermos, snabbmakaroner, korv, köttbullar och fiskpinnar. Sånt skit är liksom billigt, och det är knappt så jag har råd att köpa sånt. Det är oftast mamma som får bidra med lite mat, och jag är väldigt tacksam över att hon gör det. <3 Men det är tråkigt för mig som älskar att laga mat och baka att inte kunna göra nåt kul - Snabbmat räknas inte direkt som matlagning.

Har tamesjutton sovit illa inatt med, det är underbart när min nacke och mina kuddar har krig med varandra. Eller inte. Tänkte skriva att jag iallafall är glad ändå, men då skulle jag ljuga. Är faktiskt less på det mesta just nu, förhoppningsvis så vänder det snart. Pratade med underbara Amelie för några dagar sen & allt som jag berättade för henne har jag inte berättat för någon annan. Denna kloka dam förstår mig, och hon kommer alltid med så bra svar. Det var skönt att få ur sig allt, ingen mår bra av att hålla för mycket skit inom sig. LOVE YOU! <3
Jag håller med Hyllan, att det finns väldigt få som verkligen betyder nåt och även fast jag inte träffar A speciellt ofta så är hon helt klart en av dom personerna.

Nu ska jag kolla färdigt på Mean Machine, somnade visst igår. Sen göra ehh.. brunch? Har inget i frukostväg hemma så jag lagar mat istället. Då blir det väll brunch? Ja, vi kör på det.

Crank

Åhåå jag har varit så rastlös idag att jag t.o.m skurat toan/badkaret och torkat rent skåpsluckor mm. Inte illa alls, får verkligen en hel del gjort när jag är röksugen. Har tänkt på cigaretter ungefär tusen gånger idag men jag har inte köpt några. Bra va? En dag avklarad, bara resten av livet kvar typ..?

Har även hunnit kolla på 4 filmer, dom två senaste var Crank 1 & 2. Passade på att dreggla ordentligt över Jason Statham, jag verkligen älskar den karln. Grrr, han om någon är liggbar.

Kom nyss upp ur badet och nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, titta på fler filmer kanske. Vill inte sova riktigt ännu så det får bli nåt sånt. Jahapp, ska väll gosa ner mig i sängen och krama kudden. I brist på annat liksom.

Bye.



-BALLE

För en gångs skull så håller jag med ett test på facebook till fullo :D
Aaaah, åtminstonde till sättet. Sist jag kollade efter så hade jag ingen balle haha!


Mardrömmar

Jag har sovit så sjukt illa inatt, antagligen pågrund av mardrömmarna.. Drömde att Baby var jätte, jätteelak mot mig. Sen dumpade han mig & grejer. Vaknade upp med tårar i ögonen, Haha! Att en dröm kan kännas så verklig! Så sms:ade honom direkt när jag vaknade, ska fasn tvinga honom att prata med mig när han vaknar också. Vore rätt skönt att få höra hans röst bara <3 Haha, nu låter jag ju helt störd men det bjuder jag på.

Har tänkt extremt mycket på vad jag ska skaffa för praktik och har kommit fram till att jag borde försöka få praktik inom vården. Där har jag ändå lite erfarenhet & det finns chanser till jobb. Ska bara få arslet ur vagnen och ringa, tycker det är skitjobbigt. Vet liksom inte vad jag ska säga, har aldrig varit bra på att "tala för mig" så att säga. Men man får väll göra sitt bästa och det kan ju inte gå mer än åt helvete.

Bästaste Fanny håller på och fixar en ny design åt mig, ska bli kul att få en snyggare blogg. Är väldigt nyfiken på hur det kommer se ut, det kan iallafall inte bli värre. Nu är det bara vitt och tråkigt. Uuuh. Hoppas på att hon blir klar med den denna vecka iallafall. Det ända hon påpekade att jag inte fick ha var leopard, hon tycker att alla har det nu för tiden. Och det kanske hon har rätt i. *flin* Ååååh, vi har även en dejt den 2:a december; Jag ska till Nyköping på ett möte då och måste såklart hälsa på henne också när man är i krokarna. Mysigt! :)

Och för hundrasjuttiosjunde gången så ska jag försöka sluta röka igen. Det gick inte så bra sist, klarade väll kanske en dag? Duktigt Sandra, verkligen. Men jag vet att jag kan, för jag klarade det bra länge en gång förut. Så idag är det dag 1, har lite mer motivation nu - Klart det kommer vara svinjobbigt men jag ska fan klara det!

Hepp, nu ska jag vara en duktig hemmafru [Som om jag inte alltid är det.] Städ, diskning och lite annat kul står på schemat denna måndag.

Puss på nosen!

Jag har gruvarbetare i mitt huvud

Det blev en sväng till Dannes igår med dom bästaste; Tessy, Marko och Hyllan. Kan inte påstå att det var speciellt mycket folk där, men med rätt sällskap så kan man ha roligt ändå. Marko sjöng kareoke & det var bra nära att jag och Tessy gick upp också. Tack och lov så kom vi aldrig så långt. *flin* Skönt att få komma ut lite, träffa lite folk istället för att bara sitta hemma och glo. Men nu får det bli nyktert några helger framöver.

Sitter med jordens migrän nu, hoppas skiten går över snart. Får nog ta och köpa hem migränmedicin så fort jag får pengar. Just nu äger jag inte ens 100 kr. Uuh, det är mycket som behöver köpas hem.

Nu i veckan så ska jag förhoppningsvis få krama på min älskling. Och vet ni vad? Igår hade han varit min i en månad. Jag är så glad att du finns - Du är det finaste jag har <3

Nu ska jag gräva ner mig i sängen igen, stänga av musiken och släcka lampan i hopp om att migränen försvinner väldigt, väldigt snart...

Puss!

Tiden springer iväg

Idag är det redan en månad sen du försvann, att tiden kan gå så fort.

Jag saknar dig min älskade vän <3

Dessa tre låtar sjöngs på begravningen, fast jag måste erkänna att
dom var finare när dom framfördes av den där duktiga tjejen.

 

 

 

 


Fail

Eeh, efter att jag och Mimmi irrat omkring på halva sjukhuset så hittade vi tillslut upp till "tandläkaren". Väl inne så konstaterade dom att jag hade en inflammation i tandköttet - Precis som jag sa. Dom sköljde rent, och berättar sen att man i stort sett kan göra det hemma också. Det kunde inte den andra tandläkaren sagt? Nejdå, dom gillar att sno ens pengar. Fick inte ens nåt pencillin utskrivet denna gång, men fick med mig en fin faktura på 377 kr för att dom sprutat in lite vatten i min mun. Billigt och bra.

Missade att ta med typ hälften av alla papper så det resulterade i att jag inte kunde lämna in något alls. Så jag måste ner imorgon igen. Samt hämta ut ett nytt hyreskontrakt, har visst slarvat bort mitt. Behöver det för att kunna söka bostadsbidrag. Ååh, det är lappar hit och dit! Man skulle ha ett jobb så hade man sluppit all skit.

Känner mig ungefär lika glad och nöjd som jag ser ut på bilderna. Hejja!
Nu blir det en telefondejt med bästaste Tessy.



Tandvården kan ta mig i röva!

Tji fick jag. Gick upp astidigt för att ringa tandläkaren, ringde till kliniken i Torshälla eftersom det var där jag var senast. [Bodde där förut] Då sa dom att jag kunde välja vilken klinik jag ville, så jag tänkte att Forskliniken vore ett bra alternativ - Den ligger väldigt nära stan. Och eftersom jag har så jävla ont & käften är helt svullen så "klickade" jag i akuttid. Då hänvisas man tydligen till sjukhuset? Annars var väntetiden flera månader. Skitbra. Och för att toppa allt så tar dom inte faktura på sjukhuset, man måste alltså betala direkt. Tur att jag är så tät! Fick ringa mamma, som tur var så ställer hon upp. Men om det blir som sist så kommer jag behöva hämta ut pencillin också, vilket betyder mer pengar. Livet är underbart.

Efter tandplågarn måste jag ner på stan; Arbetsförmedlingen, försäkringskassan, Värjan osv. Känner på mig att det här kommer bli en toppendag...

En liten färgklick



 


Visdomstand från helvetet!

Har minsann varit barnvakt med Mimmi åt mini-floodisarna idag. Inte speciellt ansträngande, dom är rätt stora nu så dom sköter sig själv liksom. Har jordens tandvärk [min visdomstand är på g upp] och som om det inte vore nog med det - Mensvärk. Känner mig skapligt nöjd över livet just nu. Och vissa andra saker på det fick mig att börja böla där. Haha, det är fan inte lätt att vara mig. Får ringa tandläkaren imorgon, så har jag ett problem mindre.

Är galet sugen på att åka pulka, hade jag haft en så hade jag nog letat upp en backe :D Gjorde iallafall en snöängel igår på vägen hem från ica. Haha! Ibland känner jag mig som ett barn på nytt. Och tur är väll det, vem vill vara gammal och tråkig.

För övrigt så saknar jag Kent. <3

Hoppas på massa snö.

Satt hemma ensam hela fredagskvällen, vilket antagligen var lika bra med tanke på hur man mådde efter begravningen. Jag trodde allt skulle kännas mycket lättare efter, men det gör det inte. Det är precis som innan, det går upp & ner - I vågor. Jag dejtade Mario hela kvällen, & hade ett långt samtal med Älsk. Mådde genast lite bättre bara av att höra hans röst. <3

På lördagen så åkte jag på att vara barnvakt hemma hos syrran, åt Ronja och Felicia. Mamma var också med ett tag, så vi gick till kyrkogården och tände ljus för hennes farmor och farfar. Hade velat tända ett för Pernilla också, men hon ligger ju i Stenkvista. Får åka ut någon dag snart. Framåt kvällen så blev det ölhävning in The House of Wäx; Vi var en bunt med personer där. Och det var rätt trevligt faktiskt. Jag och Mimmi gick ner på stan en sväng också men sen tog jag nattbussen hem & moffade smörgåstårta. Haha smaskens!

Mimmi har varit här sen i söndags? Ja. Och det ända vi har gjort är att spela super mario på nintendo 8-bitars. Eller ja, det är mest hon som spelar faktiskt. *flinar* Men vi har kommit rätt långt nu. Vi ska fan klara ut hela spelet :D

Igår kom Tessy och Marko förbi också, you gotta love them. Jag har aldrig en tråkig sekund när dom är i närheten. Och ett mer perfekt par får man leta efter, dom är som gjorde för varandra! Dom hade med sig julmys, dvs Julöl, julmust, pepparkakor, juleskum & några smaskiga bullar. Jaaaa, + en present till mig. Jag har numera världens snyggaste bricka med Zlatan på. Hahahaha! Sen hjälptes vi åt att sätta ihop min sängram, finally! Känns lite oroväckande att det saknas en skruv men dom trodde inte att det skulle märkas. Jag hoppas att den håller sig, så jag slipper bryta både ben & armar. Okej, det kanske var lite överdrivet.

När jag hade lite tråkigt igår så råkade jag färga håret också, baaaah. Spännande va? Det blev rätt ballt men snart blir hela svart igen. Typiskt mig.

Och tror ni jag blev glad idag eller?! Det första jag såg när jag vaknade var att det snöade utanför fönstret. Happyface! Jag hoppas på en väldans massa snö snart, så man kan åka pulka, göra snöänglar & snögubbar och ha snöbollskrig. I love it. Ska pula Kent på första bästa chans! Han får helt enkelt göra det lite enklare för mig, lägga sig ner på marken. Jag kan ju inte rå för att jag är kortare. Haha!

Nu ska jag joina Mimmi & Mario. På återseende!

Puss

2o1o-11-o5

Idag var vi på begravningen och precis allt var så fint. Massa stora vita ljus och olika blomsterarrangemang i olika färger runt om den vita kistan. Fin musik sjöngs av en jätteduktig tjej, ja allt var nog så bra som det kan vara på en begravning. Men det var riktigt tungt, man ville nästan inte ens gå in i kyrkan. Men vi klarade det, tillsammans. Kan inte riktigt förklara vad jag känner efteråt nu när den är över. Vad ska man känna? Jag känner mig bara konstig och som Mimmi sa; tom. Precis som förut så får man försöka tänka på att hon slipper lida, att hon ängtligen får må bra. Och alla fina minnen som kommer leva kvar.

Vila i frid, min vackra vän - Vi möts igen.



Back to black.. or not?

Har haft en toppenkväll med min fina syster, är så otroligt glad att jag har dig - Utan dig vore jag halv & trasig. Det bjöds på spagetti och köttfärssås, inte dumt alls & rätt skönt att slippa äta i sin ensamhet. Hon tyckte att mitt hår var riktigt tjusigt medans ungarna sa att det var fult. Haha, barn är så snälla! Nåväl, det är väll bra att dom är ärliga :D <3

Fick skjuts hem av Kim, så jag kom precis hem; Nu sitter jag här med en svart hårfärg men jag är inte helt säker på om jag ska färga över det blonda? Endel tycker att jag ska göra det & endel inte. Vad tycker du? Jag ska nog åtminstonde vänta tills jag är helt säker iallafall. Inga mer impulsgrejjer. *flin*

Har varit påväg att gråta flera gånger ikväll, när jag tänker på morgondagen. Det känns så otroligt tungt att gå på din begravning, kan precis som jag sagt en miljon gånger förut inte förstå att du är borta. v Vi gjorde allt ihop, både bra och dåliga saker. Ja, mest dåliga [Men kul hade vi] då men alla har vi varit unga och dumma. Du var och kommer alltid vara min Pernilla.

Nehe, sätta mobilen på laddning och komma på nåt vettigt att ha på sig tills imorgon.

Wish me luck.

Jag saknar dig min vän.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig Pernilla, jag saknar dig mer än vad ord kan beskriva. Imorgon är det dags för begravningen & ändå så känns det fortfarande overkligt. <3

Bildbevis

Okej jag erkänner, efter att jag har tvättat, plattat & "fixat" håret lite så känns det bättre. Ångrar mig fortfarande, och jag ska helt klart ha långt hår men nu är det bara att gilla läget.

Svårt att ta bilder själv, speciellt med camen. Men nu ser ni iaf ungefär hur kort det är. Wallsen får allt bli svarta igen, köper nog hårfärg idag på ica.

 

 


Praktik

JO, jag måste alltså skaffa en sysselsättning inom kort & det man fått erbjudet från ams är typ; Praktik, plugg 50 % & praktik 50 % eller liknande saker. Man kan ju få hjälp att söka jobb, skriva cv & att hitta praktik. Klart att man hellre skulle ta ett jobb direkt och slippa all skit men det är inte det lättaste. Och plugga känns inte riktigt aktuellt för mig, jag har försökt x antal gånger tidigare & jag har aldrig "slutfört" en kurs ordentligt. Finns inte så mycket kvar att välja på då, så jag måste försöka komma på en bra praktikplats snart. Har ingen som helst aning om vad som vore lämpligt? Nåt som är ganska roligt & som kan leda till jobb. Tips?!

Baby sa nyss att han tror att jag fortfarande är söt, trotts min nya "frisyr". :*

Fulast ever

Igår fick jag för mig att klippa håret kort, och som ni vet så blir det typ aldrig som man tänkt sig. Det är alldeles för kort nu - Skitfult rent ut sagt! Ångrar mig så jävla mycket att jag har bölat som en barnrumpa & det har jag aldrig gjort över en frisyr förut. Kanske låter löjligt? Men ni skulle nog förstå mig om ni såg. Dessutom passar mina blonda walls inte lika bra nu så det lutar åt att färga dom svarta igen & jag som hade fått dom rätt så ljusa.

Var nere på stan idag, hade möte på arbetsförmedlingen & så hämtade jag en lapp från försäkringskassan. Hade såklart mössa på mig och sjal. Haha, allt för att dölja fågelboet. *muttrar* Får helt enkelt börja använda mössa/keps på heltid eller skaffa löshår. Men imorgon är det begravning & det kanske inte vore så populärt med mössa i kyrkan. Hm, det kan bli spännande. Folk lär ju undra vafan jag har gjort. Hoppas att Baby inte dumpar mig när han ser mitt fula hår, haha! <3

Lunchtime!

Pirr-i-magen

Åkte som sagt till Örebro i fredags, där Ida och söta lilla Alvin mötte upp mig på stationen. Vi åt thaibuffe & det var sjukt gott, man kanske skulle skaffa sig en Thailändare? Haha! Blev kvar på stan ett tag innan jag mötte upp Ingalill, och även fast det var flera år sen jag träffade henne så tycker jag inte att hon hade åldrats en dag *flinar* Och hon är hela 70 år nu, inte illa. Så det blev kaffe & fika hemma hos henne, & det var hur trevligt som helst. Ska absolut träffa henne fler gånger när jag endå ska till baby.

Kom fram till Karlskoga runt sju på fredagskvällen tror jag, & helt ärligt så kändes det riktigt pirrigt i magen. Helt galet, med tanke på att jag redan har träffat honom x antal gånger. Nåväl, kan inte ens beskriva i ord hur fantastiskt det var att få hålla om honom igen. Och där kan vi snacka om att vi hade fredagsmys på hög nivå. Helt underbart. <3 Det slår faktiskt en utekväll på krogen med hästlängder. Nåt gott att äta, en bra film & min baby. :-*

Så dom senaste dagarna har varit tokmysiga, även om vi inte gjort annat än att kolla på film, tagit en promenad, käkat kebab & myst utav bara helvete. Jag trivs som fisken i vattnet där, & jag längtar redan tills nästa gång vi ses. Du & jag <3

Kom ju hem igårkväll och jag känner mig redan lite rastlös & uttråkad, but hey jag har ju ypperligt roliga planer denna vecka; På torsdag ska jag på möte på Arbetsförmedlingen och sen är det begravning på fredag. Känns riktigt tungt inför fredag, tur att man iallafall är omgiven av massa fint folk man känner. Drömde faktiskt om Pernilla inatt, att jag bara höll om henne & det var så jäkla verkligt! Evigheter sen jag hade en såpass verklighetstrogen dröm. Om jag ska vara ärlig så har jag drömt om henne en hel del, men det är väll för att jag saknar henne. Det har fortfarande inte gått in i min tjocka skalle att hon är "borta".

Nehe om man skulle göra lite nytta här hemma, det får bli en städtisdag idag. Yippie! :)

Puss!