Lördagendentrettiondejulitvåtusenelva

Har jobbat i stort sett hela veckan & när jag slutade igår åkte vi direkt till Malmamarknaden, full bil med bara brydar. Gick runt där ett tag men hittade inte mycket som föll mig i smaken - Blev ett par pilotbrillor bara. Billigt & bra! *flin* Och jag förstår inte riktigt att man tyckte det var så roligt där för några år sen? Visserligen så söp man väl till så fort man var där då. Haha! Såg även den omtalade Jay Smith på marknaden, och visst tusan har han en förjävla bra röst men snygg? Nää, inte för fem öre. Han såg inte alls ut som på bilderna. :D

Kan inte ens förklara hur skönt det var att få sova ut idag, utan någon tid att passa. Men var ändå uppe skapligt, plockade undan lite innan jag fick finbesök av min kära vän S. Lika trevligt varje gång han hälsar på, galet att vi fortfarande har kontakt efter alla dessa år.. Han är la för go. <3 Men idag blev det bara en snabbvisit tyvärr, lite kaffe & skitsnack på ballefjongen innan han var tvungen att åka hem till sin son. Nästa gång, hinner vi förhoppningsvis hitta på något mer.

Nu vettesjutton vad jag ska roa mig med resten utav min lediga dag, är rastlös redan nu. Får väl plocka lite mer här hemma och så får vi se om det händer nåt skoj senare.. Adios amigos.

I am your father

Hahaha jag är kul när jag över övertrött! :D
Jobbä jobbä jobbä <3

Tiden bara springer förbi, känns som att det enda jag gör är att jobba, sova och sitta vid datorn. Ojojoj vilket socialt liv man har. *flinar* Men jag är verkligen glad över att jag får jobba & jag trivs faktiskt. Blev t.o.m tillfrågad om jag kunde jobba natt i lördags och trotts att det var min enda lediga helg på 5 veckor så tackade jag givetvis ja. Hur soft är det inte att jobba natt liksom? Plus att man tjänar lite extra. Så det blev både lördag, söndag och så sitter jag här på jobbet igen. Hann inte vila mer än en timme innan idag men va sjutton, jag kan väl sova när jag blir gammal! Ska bli spännande att se vad man får för lön i Augusti..

Å andra sidan så är det lite tråkigt att jag i stort sett inte hunnit göra ett dyft denna sommar - Visst, var på Power Meet på fredagskvällen men det måste varit det tråkigaste året ever.. Och startskottet för älskade Kuggnäs går av på torsdag & det är en aning bittert. Jobbar nämligen fredag och söndag så jag kan helt enkelt inte åka. Har inte varit sjuk en dag hittills och jag tänker då inte sjukskriva mig för en sån sak. Även om det lockar något otroligt. Men några små äventyr ska jag nog kunna hitta på innan sommaren är slut & så fyller jag faktiskt år om drygt två veckor. Glöm inte det! :D

Ska allt ta och göra lite nytta på jobbet nu, plocka ur diskmaskinen och hänga lite tvätt. Åhåå så roligt!

Puss på er!

Fullbokat schema

Tänker ofta på att jag ska blogga, men det blir liksom aldrig av. Jag är ju van att gå hemma hela dagarna och ha hur mycket fritid som helst... But not anymore! För nu har jobbet rullat igång ordentligt & det känns riktigt bra. Förra veckan var rätt lugn; Jobbade torsdag, lördag och söndag. Och sen skulle jag varit ledig i 4 dagar, men jag pratade med Bemanningen och bad om mer jobb. Tio minuter senare får jag ett samtal om att jag ska få gå intro redan denna vecka. Uuuh, det var jag inte beredd på men det är bara att tacka och ta emot. Så har jag säkert en stor chans att få fortsätta jobba efter sommaren, speciellt nu när jag verkligen visat att jag vill jobba.

Såhär ser dom kommande dagarna ut för mig;

Måndag: Hade en hel ledig dag men jag var iväg en sväng med mamma, vi hämtade våra nya laptops och handla lite smått & gott på Willys. Hade vant mig vid en mini pc så det känns skumt med en "normalstor" dator igen. Men jag klagar inte. ;-) Sen åkte jag på att vara barnvakt, kom inte hem förens på kvällen..
Tisdag: Gå intro på en annan avdelning, 15.00-20.00.
Onsdag: Andra introdagen, 06.30-10.30.
Torsdag: Jobba, ledsagning 10-12.
Fredag: Jobba 10.00-15.00.
Lördag: LEDIG! Men är bjuden på fest hos familjen Flood, men isåfall blir det nyktert eller relativt lugnt.
Söndag: Jobba 11.45-20.00.
Måndag: Jobba 16.15-21.00.

Kanske inte är så långa pass men det är fan galet, blev inte många lediga dagar. Tur att man hinner med en hel del iallafall. Misstänker att jag kommer vara helt slut efter denna vecka, Haha! Nu ser jag att klockan har sprungit iväg, ska gå till bussen om drygt en timme så ska göra nåt åt håret och äta en macka innan jobbet. Hoppas bara att regnet hinner ge sig, för nu öser det ner och åskan mullrar... Hualigen!


Im so lonely I could cry

Klockan har passerat tolv och jag ska upp om några timmar. Men ändå sitter jag här, så sömnlös jag bara kan bli. Ska strax hänga tvätt & hoppas på att skiten hinner torka tills imorgon. Ringde han den dära, mest för att säga god natt - Det hela resulterade i tårar och frustration... "Jag väljer oftast att inte berätta allt som sägs för mina vänner, för då hör jag själv hur illa det låter." 

Åh, önskar att Catten var här nu - Mitt hjärtegull! <3 Men jag ska krypa ner i min stora, tomma säng och hoppas på att John Blund behagar dyka upp nån timme iallafall... Sweet dreams.