Under the Oak

Helgen kunde inte ha fått ett bättre avslut, direkt efter att jag slutade jobbet i söndagskväll så mötte jag upp Tessy och Marko på stan. - Vi satte oss på Eken och tog ett par öl, & det är ju aldrig fel i trevligt sällskap. Det var jag sannerligen värd efter att ha jobbat FYRA helger irad, och har en femte som väntar.. Hoppas att jag får en riktigt bra lön i slutet av Augusti, känns som att jag inte gjort annat än att jobba åtminstonde dom två senaste veckorna. Nu däremot har jag bara tre dagar kvar på mitt schema & jag hoppas att jag får mer sen..

Blev en dejt med Tessy igårkväll med, vi drog och badade utanför Torshälla och det var galet skönt i vattnet! Efter det blev det en liten tripp hem till henne för att sällskapa med hunden, och så fick jag lite nya gardiner + en tröja. Och jag är inte den som tackar nej till nya fina saker helt gratis. *flin* Sist men inte minst så drog vi en repa förbi Donken, QP'n satt fint i kistan.

Har precis ätit lite frukost (kokta ägg) & druckit kaffe på ballefjongen, verkligen älskar mina nya balkongmöbler! Så skönt att kunna sitta ute när det är fint väder, synd bara att alla grannjävlar ser in nu eftersom dom sågat ner trädet som stog så perfekt utanför min balkong! :D Borde bege mig ner på stan men jag har verkligen ingen som helst lust att gå ner själv så jag skjuter upp det tills på torsdag. Typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten. För ikväll blir jag upphämtad utav min mor, ska följa med henne ut till husvagnen nån dag eller så. Är ändå ledig onsdag och torsdag så why not, ett litet tag går bra men inte för länge då får jag panik.

Jag brukar nästintill aldrig vara sjuk, men sen jag började jobba så har jag fan varit snorig och haft ont i halsen hela tiden. Men det tycks inte vilja bryta ut helt ordentligt?! Skapligt irriterande att vakna helt igentäppt varje morgon. Hellre att man är dödssjuk ett par dagar & slipper eländet därefter.. Nåja, ska väl inte klaga för det finns ju folk som har det värre. Nu ska jag gå och snyta mig för sjuttioelfte gången.. Bye bye.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback