Den29September2010

Snacka om meningslös dag, det enda vettiga jag har gjort är att diska. Annars har jag sovit eller kollat på Heroes hela dagen/kvällen. Gjorde ett tapert försök till att sminka mig - För att ha nåt att göra. Men det blev lika misslyckat som vanligt, lets face it; jag är verkligen ingen sminkmänniska. Så nu sitter jag här med en halvdan sminkning & lyssnar på Winnerbäck. Haha! Nåväl, imorgon kväll ska vi ängtligen hämta tvättmaskinen! Så då kan jag ju iallafall roa mig med att tvätta, bättre än att bara sitta och glo.

Ska försöka få Mimmi att spela alfapet med mig nu v


ångest

Har fortfarande inte fått några pengar, inte ens ett brev. Fan vilken ångest jag har, tänk om jag inte får några pengar? Hur ska jag då kunna betala alla räkningar? Usch, får ringa dom imorgon & fråga vafan dom håller på med. Det här känns inte okej.

Igårkväll så gjorde jag och Mimmi en midnattspaj - Tydligen nåt som hennes mamma brukar göra & det blev faktiskt gott. :] Sen färgade jag mitt hår, men den enda skillnaden är att jag blekte bort mina rosa walls. Nu är dom blonda/gula typ. Haha, nu får det vara så ett tag för jag vill verkligen få dom jätteljusa. Mimmi tyckte att jag skulle raka sidecuts istället, men de vette tusan om jag vågar *flinar* Fast det vore lite tufft...

Ne nu måste jag ta en dusch, har inte sköljt ur den svarta hårfärgen ordentligt så det kliar som sjutton i hårbotten. Uuuhh! Puss sålänge!


Underbara tiiisdag

Det blev inte mycket sömn inatt, varken för mig eller Mimmi - Men vi kom iväg till sjukhuset iallafall & det är skönt att ha det gjort. Vi testade oss för könssjukdomar och så fixade jag ett nytt recept på minipiller. Haha tog t.o.m blodprov igen - Tror inte att jag har något men det är skönt att veta till 100 %. Nån gång om året borde man kolla sig, ja om man inte har ett stadigt förhållande vill säga. Sen följde jag med M när hon fick sina ögonbryn plockade, är sugen på att spara ut mina också men det tar ju sån tid.. Får se hur jag gör *flin* Hon bjöd dessutom på mat idag, det gillar vi. En annan har ju inte ens hunnit få pengar ännu, hoppas att dom kommer snart. Vi kikade runt lite på stan & sen åkte vi hem till mig. Hon ligger i min säng och jag ska strax joina henne, en powernap är ju aldrig fel. Men sen ska jag färga mitt hår & denna gång ska jag nog be om lite hjälp så jag inte missar nåt igen. Haha!

Powernap nästa!

>.<

Jag gillar inte att vakna utav ångest för att jag är helt ensam, det är inte okej. Jag om någon borde ha vant mig vid att vara ensam - för det har jag typ varit hela mitt liv. Det går, men vissa dagar vill jag bara krypa ihop till fosterställning & gråta. Det låter säkert sjukt och löjligt, but thats ok. Det går över, men det är alltid jobbigare när man har varit med någon i flera dagar & speciellt om man sovit ihop. Jag är sällskapssjuk helt enkelt.

Jag har ställt snooze på 06.00 så det är nog bäst att jag försöker somna om, annars kommer jag vara en zombie imorgon. Wish me luck.

Lösenord?

Funderar på att kanske skaffa lösenord på bloggen, bra eller dåligt?

Nykter & rökfri i EN månad.

Nu är jag hemma igen efter ett par tokmysiga dagar. Vi gjorde inget speciellt i helgen, åt god mat, kollade på film & bara var. Fine by me. Fick en jättesöt plansch av snuffis med Hello Kitty på, får se vart jag sätter upp den :] Så nu har jag alltså haft min nyktra månad, precis som jag sa att jag skulle. Blir nästintill imponerad av mig själv - Trodde aldrig att jag skulle klara det, men det gjorde jag & imorgon har jag även varit rökfri en månad. Dutti tjej!

Ska försöka komma isäng skapligt eftersom jag och Mimmi ska till sjukan imorgonbitti & efter det ska vi ha en lekdejt <3 Jag kan väll tycka att det känns lite tomt nu, så jag ska krama kudden så mycket jag bara kan när jag lägger mig. Iiiih! Puss & God natt.


Efter regn kommer solsken

Känner mig lite mer glader såhär framåt natten, & nu känns det som att helgen kommer bli rätt okej endå. Man får ta det som det kommer helt enkelt. Hakuna matata.

Och så sa Daniel nyss att han saknar mig också, det gjorde mig happyface <3


Fuck you you fucking fuck

Idag är jag riktigt jävla irriterad, har varit det enda sen inatt. Egentligen så borde jag bara ignorera hela grejen, bara strunt i det för det är inte värt att vara sur över. Men jag kan inte låta bli! Hm, ska strax äta frukost & dricka kaffe och sen ska jag städa lite mer - Det går förhoppningsvis över när jag får annat att tänka på. Och världens bästaste mamma hämtar mig efter 16 idag så jag kan tvätta hos henne. Ett problem mindre iallafall.

Nu; Fjukost.

MIG MIG MIG & MIG

Gaaah jag har lite smått panik; Jag ska alltså åka bort i helgen och jag har typ inga rena kläder. Inte nåt jag vill använda iallafall & jag har ju som sagt ingen nyckel till tvättstugan. Fan va värdelöst. På något sätt så ska jag lyckas tvätta imorgon - I värsta fall får jag tvinga min bror att hämta upp mig så jag kan tvätta där. Förstår ni vilka världsproblem jag har?

För övrigt så kan jag inte sluta titta på Heroes, är inne på säsong 3 nu & så långt har jag inte sett förut. Å andra sidan så har jag inte så mycket annat att göra endå? Sure, skulle kunna göra rent i badrummet och inne på toan men hur kul är det då? Jag måste rensa avloppet & grejer... Det får åtminstonde vänta tills imorgon. Jag har ju all tid i världen.

Idag har jag funderat på det här med kärlek, & insett att jag inte ens minns när jag var kär senast. Jag har väll tyckt om folk men inte mer än så. Jag tänker helt enkelt inte låta mig själv bygga upp känslor för någon karl förens jag vet till 100 % vad han känner för mig. Även då kommer jag ha svårt för att släppa in personen i fråga, att lita på folk är inte min starka sida med tanke på allt som skett. Plus att jag vill må bra först [Jag har sagt det förr & jag säger det igen.] innan jag koncentrerar mig på någon annan, så ett bra tag framöver så kommer jag fokusera på MIG MIG MIG & MIG.



Min lila älskling <3

Jag har precis dammsugit hela lägenheten & nu undrar jag om det är normalt att känna sig lycklig när man har dammsugit? Haha! Nejmen jag hade inte dammsugit sen min födelsedag [14/8] eftersom min gick sönder. Har fått gå runt och soppa golven, lagom kul & effektivt. Men nu jävlar, nu har jag en ny älskling - Har faktiskt fått tillbaka min gamla dam, den lila <3 Det hela handlar nog om att jag inte trivs i ett stökigt hem, jag är kanske inte pedant men jag vill gärna ha det ordentligt städat.

Har iallafall fått planer för helgen & det känns toppen. Fantastiskt att det bara är två dagar kvar nu... Men nu ska jag återgå till städandet, att skura golv står på schemat.

Puss!

Utvilad till max

Åååh inatt har jag verkligen fått sova ut, tror inte att jag har vaknat till en endaste gång. Hur skönt som helst & jag känner mig utvilad för första gången på länge. Drömde jag att jag var på krogen; Jag drack en herrans massa öl och jag rökte för fullt. Haha hade t.o.m ångest i drömmen för att jag rökte. Det kändes liksom fel. Men ölen slank ner fint *flinar* Och nästa helg [1/10] så ska jag ju faktiskt ut, can't wait. <3 Eftersom jag var ett klantarsle igår och glömde lämna in dom viktigaste papprerna på soc så måste jag ner idag igen, har ingen som helst lust med det. Men men..

Satt och läste lite på sf's hemsida - Bion jag skrev om förut [Resident Evil Afterlife i 3D] har inte blivit av ännu, men jag ska fasiken gå på den inom kort. Eftersom en 3Dvisning är dyrare en en vanlig så räcker det inte enbart med biobiljetterna som jag har, utom man måste lägga till 15-30 kronor per person. Inte för att det handlar om mycket pengar men jag tycker endå att det är dåligt, men jag ska se den. Så det är bara att betala & se glad ut.


Måste ta en dusch nu och göra mig redo för allt denna dag har att erbjuda.
Kiss kiss, kill kill.

Det finns faktiskt gott om invandrare som själva röstat på Sverigedemokraterna

Dessa invandrare verkar uppebarligen ha fattat poängen. Lyssna!


BIIIP, WRONG.

Huh, det blev inte mycket sömn inatt inte. La mig runt tolv men en halvtimme senare så ringde min telefon & vi pratade över en timme. Var väll sur ca 45 minuter av samtalet men när jag la på hade jag allt ett leende på läpparna *flin* Efter det kunde jag verkligen inte somna ordentligt, det blir lätt så när jag vet att jag ska upp tidigt. Låg mest och vände & vred på mig hela natten. Helt värdelöst! Kände mig som en zombie när jag "vaknade" men jag tog mig i kragen och åkte ner på stan. Gjorde det jag skulle, gick en sväng till Nyfors och mötte upp Mimmi innan jag tog bussen till Torshälla. Hm, jag borde verkligen byta vårdcentral det är trots allt över ett år sen jag bodde där. Mitt läkarbesök gick bra, det känns åtminstonde så för nu har jag kommit ett steg i rätt riktning. Nu är det bara att vänta & se.

På min väg därifrån så mötte jag Jouko - Och honom har jag inte träffat på flera år. Han är tydligen Torshälla-bo numer & har skaffat sig en dam. Sedärja, kul att det går bra för någon. Haha! Jag mellanlandade hos Tessy innan jag skulle åka hem eftersom Hanna även var där. Vi hade oss en trevlig pratstund om gamla & nya minnen. Det måste göras om inom kort.

På bussen hem så går det på tre äldre damer och dom sätter sig där det är plats för barnvagnar/rullstolar osv. Ja, det var rätt fullt på resten av bussen och givetvis ska dom få sitta. Nere på stan så kliver det på två utländska brudar [Försöker vårda mitt språk, det ni.] med en barnvagn. Dom kan inte ha varit gamla, runt 16,18 kanske. Idioten kläcker ur sig med en spydig ton; "Varför flyttar dom inte på sig? Dumt att dom visar lite respekt." Högt och tydligt så att dom hörde. [Dom sa massa mer men minns inte allt.] Kan genast tala om att deras jävla barnvagn hade gott om plats - Hon kunde t.o.m ställa den med långsidan mot väggen. Men hon tyckte minsann att hon skulle ha plats och sitta brevid också, för det är ju det platsen är till förr. BIIIP, WRONG. Den är till för att hon ska kunna ha sin jävla barnvagn där och sen sitta i mån av plats. Om det är någon som ska visa respekt så är det den där spydiga lilla *****. Man ska alltid visa respekt för våra äldre. Äh, fan va sur jag är. Och inte nog med det, det klev på en kompis till dom [15 år] och pratade högt och vilt om att hennes pojkvän knullat flera miljoner & det var fett hit och dit! Så där har ni ytterligare en anledning till varför jag inte gillar majoriteten av invandrare. Obs att jag skrev majoriteten, jag drar alltså inte alla över en kam.

Nog om allt detta, nu ska denna tant dricka kaffe <3

Over'n'Out.


Why do I even try?

Äh, varken den här dagen eller kvällen har blivit som jag hoppats på
så jag går fan och lägger mig.
God natt!

3 weeks

Har faktiskt varit rökfri i TRE veckor nu, helt otroligt. Det känns bra & nog för att jag inte tänker på cigaretter lika ofta men det sitter fortfarande där i bakhuvudet. Man saknar den där pinnen efter maten, till kaffet, på morgonen, innan man ska lägga sig för att sova osv.. Tror inte att det kommer försvinna på väldigt länge, om det någonsin gör det? Hm, har inte druckit en droppe alkohol på tre veckor heller & ska vara nykter denna vecka också. Sen har jag haft min vita månad som jag kände att jag behövde. Jag kan om jag vill. Men den 1:a Oktober ska jag ut på krogen med Tessy, Marko & en av hans vänner. Jag längtar något otroligt, det ska bli sjukt kul! Vi har planer på att bli så fulla så vi måste krypa hem på natten *flinar* Nejdå, inte riktigt men nästan. Fast jag är lite orolig, klarar jag av att festa utan att röka? Uh, det måste gå nu när jag klarat mig såhär länge. Får köpa mig.. en dosa snus.

Imorgon ska jag ner på stan med Mimmi en sväng innan jag ska bege mig till mitt läkarbesök. Är faktiskt lite nervös, även fast jag vet att han är hur trevlig som helst. Men vafan det kan ju inte gå mer än åt helvete. Efteråt så ska jag träffa Hanna för en fika - Och det är sjukt längesen sist, träffade henne en snabbis för några månader sen. But thats it. Det finns ett par stycken som man gärna skulle vilja träffa oftare men det blir helt enkelt inte av.

Äh, nog om detta nu blire mer Heroes.

Snuffs :-*

Jag är varken trött eller pigg, utom nånstans mittemellan. Kollar fortfarande på Heroes, ganska segt att jag sett endel av avsnitten men jag ska kolla på alla. Alla säsonger, utan att missa ett endaste avsnitt. Bara för att jag kan. Tror att det finns hela fem säsonger? Det lär ta några dagar att kolla igenom. Sen blire Supernatural & True Blood. Har man inget liv så har man inte. *flin* Jag är ju mellan två jobb så att säga. Hmm..

Ska krypa ner i sängen och fortsätta mitt tittande tills jag somnar, önskar bara att han låg där brevid mig. Att han höll om mig pussade mig i nacken.  <3

Mysmongo

Har väll kollat på tre avsnitt nu & fler lär det bli, är inte de minsta trött just nu. Sov ju typ bort hela söndagen så jag lär vara vaken halva natten. Har alltså lyckats vända på dygnet igen. Det blev ingen telefondejt inatt som jag hade hoppats på, måste erkänna att jag är lite besviken. Nog för att jag är sysselsatt, men det är aldrig fel att ha någon att prata med. Sen är jag så kelsjuk så det finns inte, jag om någon är ett riktigt mysmongo. Funderar på att inhandla mig ett riktigt stort gosedjur som jag kan krama på varje dag, för något annat är inte aktuellt. Men jag börjar faktiskt vänja mig vid att vara ensam, har nästan alltid varit det så. Deprimerad? Nej inte det minsta, jag är bara en såndär realist. Och med ensam så menar jag såklart inte att jag inte har någon, syftar mer på att jag är singel - Att jag inte har & knappt har haft ett riktigt förhållande. [Inte som jag tycker räknas]

Very well, det kanske inte är meningen att alla ska ha det. :]

Finally!

Trots alla protester & allt gnäll så kom Sverigedemokraterna in i riksdagen & jag gillar't.

Nu ska jag ha heroes-maraton för mig själv, på återseende :]

Exalterad till max!

Haha jag har varit urless på att höra Mimmis tjat om politik sen ett bra tag tillbaka men just nu är jag fan lika exalterad. Det verkar [som väntat] att SD tar sig in i riksdagen - Det är inte helt klart ännu, men snart så. Spännande så inåt helvete!

Usch, jag är redigt less på allt negativt om SD; Jag ifrågesätter inte det som ni valt att rösta på så jag skulle uppskatta om ni inte gör det angående mitt val heller. Jag känner inte att jag behöver förklara mig för någon. Mitt liv, mitt val. Respektera det.

Sverigedemokraterna

Nu har även jag röstat & min röst gick såklart till SD. - Det kändes riktigt bra faktiskt! Har Tessy här nu, vi har gjort köttfärspaj och under tiden har valvakan varit påslagen på tv:n. Än sålänge så ser det ljust ut för SD & jag hoppas att procenten kommer att öka. Även om mitt sällskap inte delar min uppfattning så klankar hon inte ner på mig för det. I skillnad mot vissa andra som faktiskt valt att säga upp bekantskapen med mig, just för min "politiska åsikt". Otroligt löjligt om ni frågar mig, men å andra sidan så lider jag inte av att förlora just den personen i mitt liv. Vi har träffats två gånger & vi pratar sällan. Om det är så han känner så är det hans förlust. Fine by me.


Den19September2o1o

Gissa vad som höll mig vaken inatt? En såndär härlig astmaattack, tror det är dags att skaffa en ny & bättre medicin. Tur att jag ska till läkaren på tisdag, då kan jag få nya recept utskrivna men jag kan endå inte hämta ut medicinen förens jag får pengar. Men jag överlever nog.

Hade tänkt att gå och rösta direkt när dom öppnade "min" vallokal imorse men eftersom jag inte fick så mycket sömn inatt så kände jag att jag ville sova ut. Kanske gick upp för drygt en timme sen? Röstar framåt kvällen istället, då får jag sällskap av Tessy också. Hon kommer hit lite senare, vi ska göra köttfärspaj & bara umgås. Awesome!

Har laddat ner säsong 1-4 av Heroes & flera säsonger av Supernatural är på gång.. Undrar hur många det egentligen finns? Hur som helst så lär jag vara sysselsatt ett bra tag sen. Love it! Nu däremot så ska jag ställa mig i en varm dusch, mys.

<3

Miss you

Ooops, råkade visst baka en äppelpaj för en stund sen. Vad gör man inte när man har tråkigt? Har ett väldigt givande samtal med T - Det talas om bullar i ugnen & giftermål. Han påstår också att jag är så söt att det smittar av sig. Haha, om det endå vore så väl. Skämt åsido, det är skönt att höra att han mår bra igen. :]

Min favorit sa idag att han tror att han saknar mig. Hm, det är gulligt för att komma ifrån honom. *flinar* Här är det ingen tvekan om saken, jag är helt säker på att jag saknar honom.

Har stora planer på att äta lite äppelpaj & kolla på Reservoir Dogs inom kort om jag lyckas slita mig ifrån datorn.. Jag blir visst uppehållen!


[Jag känner mig lite som en krambjörn idag]


Inception

Sedärja, det blev ingen hemmakväll för tant - Herr Waxa hade två biobiljetter liggandes som gick ut imorgon så han bjöd med mig på bio. Vi såg inception & den var grym. En aning förvirrande men jag gillar't. Han hade givetvis druckit ett par glas hemma innan vi kilade ner på stan och han ville kila in på Royal Oak innan bion. Där satt Kent & nån Anna, roliga filurer. Jag blev erbjuden öl & jag måste erkänna att det tog emot att tacka nej. Men jag gjorde det! Jag har alltså varit nykter & rökfri på krogen, visserligen handlade det bara om en liten stund men endå. Det känns bra! Dock tvingade herrn mig att smuggla in ½ liter brännvin in i salongen så han blev [passande nog] minst sagt salongsberusad. Haha, men inte klagar jag för det - Jag har haft en rolig kväll, tack ska du ha. :]

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli 00.30; Har en telefondejt då *flin* För tillfället känner jag mig lite smått irriterad, men det kommer nog gå över relativt fort som vanligt. Jag är inte så långsint & så är jag förbannat lätt att charma. Vissa vet precis hur dom ska göra.

Ska ta mig en macka & ett glas mjölk, vilket nöje...

Äggmackor & pucko

Syrran ringde och väckte mig vid halv tio, lika bra annars hade jag säkert sovit bort hela dagen. Har precis ätit frukost; Äggmackor & pucko - Sikken nyttig frukost, not. Men gott var det. Hon ville ha med mig ut på en promenad direkt, men jag kände inte för att kasta på mig kläder & "gå i sömnen". Var ju helt yrvaken för bövelen. Så det får bli senare.

Jag gillar sådana personer som man kan prata i telefon med hur länge som helst utan att egentligen prata om nåt vettigt alls. Det är bara mysigt att höra varandras röster liksom, jag är helt klart en telefon-människa. Har nog alltid varit det, om man bortser från när det gäller att ringa jobb & sånt. Då får jag panik och jag har alltid funnit det jobbigt.

Borde ta mig ner på stan idag, men får se om jag har någon lust. Annars måste jag fixa allt senast måndag. Typiskt mig att skjuta upp allt. Skulle behöva någon som gav mig en klackspark i röven då & då *flin*

Nähä, ska slänga mig i duschen så man piggnar till lite.

Puss hej!

Idag är INTE en bra dag

Mamma var här förut, jag bjöd henne på kaffe & äppelpaj & så hade hon med sig lite saker till mig; Rosa huvtröja, svarta myspysbyxor & bruna uggs. Ja gillar't, thanks mami v

För övrigt så känns denna dagen piss, jag är allmänt nere och jag känner mig ensam & ledsen. Vet inte riktigt va det är frågan om. Det är på sådana dagar som man önskar att man hade någon som höll om en & bara fanns där. Men om jag känner mig själv rätt så kommer jag vara singel i hundra år till. Tror inte att jag kommer kunna ha ett förhållande innan jag trivs med mig själv & mår riktigt bra. Just nu finns det inget jag tycker om med mig själv.

Sad but true.

Störtlöjligt

Jag trodde att alla hade rätt till sin egen politiska åsikt? Utan att folk ska ifrågesätta & antyda att man skulle vara rent ut sagt dum i huvudet. Jag blir irriterad på sådana människor som anser att alla ska acceptera deras åsikter medans dom helt sågar andras. Ja, jag ska rösta på Sverigedemokraterna. Jag tycker att dom har en hel del vettiga värderingar & åsikter. Gillar absolut inte allt med dom, men inget parti är perfekt. Det är störtlöjligt att man kallas rasist/nazist för att man ska rösta på SD & det är ju ännu värre att folk försöker få SD att framstå som det.

- Ja, jag skriver som en kratta men jag känner mig upprörd. Haha! :]

Jason Statham, grr that's hot!

Kollade precis klart på The Expendables [Det blev aldrig av igår] & den var ruggigt bra. Sjukt mycket kända skådisar; Sylvester Stallone, Dolph Lundgren, Jet Lee, Jason Statham, Mickey Rourke & så var Bruce Willis och Arnold Schwarzenegger med på ett hörn. Inte illa pinkat, alla dessa duktiga skådespelare i en och samma film. Men en av mina favoriter är ju helt klart Jason Statham & han var minst lika bra här som i Crank eller Transporter. Han är så sjukt het, skulle inte banga en sekund på att få gosa lite med honom. *flin*

Nu ska jag ta hand om disken & sen baka en mumsig äppelpaj.

o´`o


Åååh bebis <3

Drömde att min syster & kim fick en till liten bebis, och allt jag ville var att mysa med h*n hela tiden. Vet fan inte va det var för kön *flinar* Det vore nåt, att dom skulle skaffa en till bebis. ;]

Sitter med hårfärg i skallen, eller toning rättare sagt: Färgar wallsen mer rosa bara. Så fort jag har råd så ska jag bleka dom igen, för tanken är ju att dom ska vara blonda inte rosa. Men blir det fail igen så får dom bli en annan färg ett tag. Kan inte gå omkring med oranga/gula walls. Slänga sig i duschen så jag är klar tills mamma ska hämta upp mig. Vi synes & höres.

Puss hej!

Komvux?

Sitter här och funderar på varför man pågång efter gång blir tillsammans igen om båda två endå har varit otrogna? Och jag vet iallafall att den ene inte har några problem med att vara det igen. Jag förstår helt enkelt inte hur dom tänker. Om man älskar någon så vill man väll enbart vara med den personen? Eller? Sure, alla kan vi göra misstag men då pratar vi om EN gång - Inte flera. Och jag riktigt hatar folk som fortsätter vara ett par för "barnens skull". Barn förstår och märker mer än va man tror. - Haha jag var bara tvungen att få ur mig detta, jag har stört mig på just dom hur länge som helst.

Sitter och kollar runt efter en ny lägenhet & jag vill verkligen inte ha mindre än en 2:a. Det jobbiga då är att jag pratat med soc om detta och dom anser att jag ska kolla efter en billigare. Att hitta en 2:a under 3505 är inte så lätt, inte omöjligt men jaa.. Och så läser jag lite om omvårdnasprogrammet i Vänersborg. Det vore väll nåt Amelie? :] Det finns väll typ komvux i alla städer men jag vet inte vilken jag skulle välja om jag skulle flytta. Men jag antar att man måste ha godkänt i alla grundämnena från gymnasiet då. Ska kolla upp det där ordentligt.

Dags för frukost, hejpåre!

Pms-mongo

Fy fan va jag blir irriterad för minsta lilla idag & det mesta har gått ut över stackars Dannyboy. Haha sorry! Hatar att gå från sur till att vilja gråta nästa minut. Men jag kan inte rå för det!  Vi pratar om mat, närmare bestämt tacos. Nästa gång han kommer hit så ska vi äta det, han köper & jag lagar. En väldans bra deal tycker jag :] Jag älskar ju att laga mat och just av den anledningen tyckte han att vi skulle gifta oss. Hm, om jag ska gifta mig så ska det vara utav kärlek. *flinar* Det om något skulle jag behöva nu, eller åtminstonde en kram.

Jag ska förflytta mitt bittra arsle till sängen, gosa ner mig under täcket & glo på en bunt filmer: Sex and the city 2, The Expendables & Dark Floor. På återseende!

Lunchdejt

Har varit nere på stan och käkat asgod lunch på Bambo City med syrran & pesse. Givetvis valde vi fel tidpunkt, tror hela stan skulle käka samtidigt som oss *flin* Men det var trevligt, fast jag lyssnade mest när dom pratade på om allt möjligt; Barn, möhippor, ullared and so on. Jag hade helt enkelt inte så värst mycket att tillägga.

Idag vaknade jag nog på fel sida, jag går runt och känner mig irriterad & småsur. Men man kan väll inte vara glad jämt, alla har vi våra dåliga dagar. Detta är en av mina.

Har nästan, men bara nästan träningsvärk från promenaderna igår. Snacka om att man är otränad! Så idag nöjer jag mig med att gå en liten sväng. Kan ju faktiskt cykla lite på motionscykeln också, åh jag skulle hellre ha en crosstrainer. Någon som vill köpa en åt mig? Det vore ju underbart snällt. Jao.


Too much

Haha lika bra att inse att två långpromenader på en dag är lite för mycket för en otränad slapptask som mig själv. Kom precis hem och jag är helt mör i benen, måste ha gått 2-2½ timme idag. Helt galet, men bra. Hädanefter får det dock räcka med en promenad om dagen.

Känns som att den kommande helgen kommer bli rent ut sagt skittråkig, mina planer sprack ju helt. Men det blir ju aldrig som man har tänkt sig här i livet. Bättre att ta dagen som den kommer, för när man planerar saker så skiter det sig oftast endå. Shit, det där lät ju riktigt positivt.

Äsch, nu ska jag ta en dusch. Hejpåre!


Pinsamt värre

Snacka om det bara känns pinsamt nu - Där kan vi snacka missförstånd. Baaah, kill me!

Hm, sitter och väntar på Mimmi nu för vi ska ta en promenad i kvällssolen. Sweet as hell! Ska minsann dra med henne in i skogen. Haha! Det där lät nästan snuskigt, typiskt mig.

Och nu är hon här så vi ska väll kila ut, tjohej!

Två veckor som rökfri

Bestämde mig för att ta en morgonpromenad & när jag tittade ut så såg jag att det regnade. Men jag gick ut endå, samma väg som sist - Genom Stenby och vidare mot tuna park, men efter typ halva vägen så gick jag in i skogen istället. Sträckan blev lite längre & det är helt klart mysigare att gå i skogen. Det tog väll lite över en timme, sen när jag var fem minuter hemifrån slutade det regna. Typiskt.

Idag har jag inte rökt på två veckor, det känns helt overkligt. Men jag tänker på cigaretter varje dag, antar att det mest sitter i huvudet. En vanesak som man förhoppningsvis blir av med längre fram. Visst, jag har fuskat lite med snus men jag har haft samma dosa i två veckor så ni kan ju inte påstå att jag snusat speciellt mycket.

Nu ska jag dricka kaffe & slöa framför datorn innan jag ska städa och dona lite här hemma.

o´`o

They're back!

Okej, senast igår påpekade jag att mina sexdrömmar lyste med sin frånvaro - Well, not anymore. Haha drömde om min gamla granne inatt & det gick riktigt vilt till. Mjau! Saknar honom faktiskt, eller ja ni som vet ni förstår. Tur att han inte flyttade så långt bort *flin*

Blev precis väckt utav två snubbar som skulle byta cylinder i låset, men dom upptäckte att själva låset inte var bytt så tji fick dom. Dom skulle återkomma om saken, men det var ju gulligt att dom väckte mig iallafall. Jo man tackar. Fick bokstavligen slänga på mig mjukisbyxor & ett linne. [Byxorna hamnade visst bak&fram] Lyckat.

Jaja nu när jag endå är vaken så ska jag ringa soc & boka ett möte - Anledning? Tja, det ska väll ni skita i. :]

So pretty, so pretty

Åååh, finns det någon som vet var man kan köpa dessa sötsaker? Jag fullkomligt tokälskar dom <3 Dom är så fina & dom står högt på "måste-ha-listan". Antar att dom inte finns att köpa i Sverige, men hur fasn ska man hitta sidan som säljer dom? Help me out.


Borgenär, hell yeah

Har spenderat dagen med min lilla mamma; Det bjöds på thaimat & det sitter aldrig fel, älskar stark mat. Passade på att tvätta upp all min tvätt, det var iofs bara tre maskiner. Men skönt att bli av med det. Vi tog en liten sväng i skogen också men det var så mycket bråte [grenar] som låg överallt så vi gav upp ganska fort. Vi får helt enkelt ta en annan väg nästa gång. Och som vanligt så hade jag med mig mer saker på hemvägen. Hon köpte & gav mig lite mat från sin frys, det uppskattas. Tack v Och som om det inte vore nog, jag ska på beställa vinterskor och lite annat från Ellos. Tro mig, det blev ingen liten summa. Ska bli skönt med lite nytt. Ska fixa det alldeles strax & tar givetvis leveranstid på 48 timmar, alla tiders.

Angående en ny lägenhet, var det än blir så är det skönt att veta att mamma är villig att stå som "borgenär" om det aktuella fastighetsbolaget skulle vara för kinkiga när det gäller min inkomst. Jag har ju i stort sett ingen, socialbidrag räknas väll inte direkt. Men några skulder har tant inte dragit på sig iallafall, tur det. I min nya lägenhet ska jag ha det tokfint, i skillnad mot vad det är nu. Tycker hela lägenheten & de flesta möbler känns fula. Men va ska man göra när man inte har råd att köpa allt nytt på en gång. Well flytten lär nog inte bli aktuell förens nästa år, Januari kanske om jag har tur. Det är ju trots allt tre månaders uppsägningstid. Får tänka positivt, jag har åtminstonde god tid på mig att packa.

Det känns bra nu!

Koifiskar & pudlar

Alltså är det normalt att drömma om en "damm" som både har otroligt stora koifiskar, vanliga fiskar och hör & häpna två pudlar som simmar omkring där i? Haha creepy. Förstår inte va man får alla sjuka drömmar ifrån. Sen drömde jag även om Tina & att jag träffade hennes nya karl. Jag var helt säker på att det var en viss person men det visade sig vara en annan tokhet jävel. Jag var redigt sugen på att lägga vantarna på honom *flinar* Va hände med mina sexdrömmar? Nu för tiden är det bara konstigheter & barn jag drömmer om. Spooky.

Anna ringde och väckte mig vid klockan tio, och jag minns att jag mumlade nåt om att jag skulle ringa upp om en stund. Nästan två timmar senare ringde jag! Haha, men hade lätt kunnat sova nån timme till. Känner mig helt död om jag ska vara ärlig. Får hoppas på att jag piggnar till snart. Jag undrar vad Anna hade på hjärtat, ska försöka ringa igen. Nu ringde mamsen och frågade om jag ville följa med ut till henne, & varför inte. Kan väll vara skönt att vara på landet nån dag. Lugn & ro, i skillnad från de här ghettot. Så nu ska jag hoppa in i duschen & göra mig iordning innan mamma kommer hit.

Pyss.

Lyckorus

Jag känner mig lycklig just nu, fucking happyface! Kan inte riktigt förklara varför men jag gillar läget. När bitterfittan lyser med sin frånvaro så är det bara att njuta. Haha, det händer inte allt för ofta. *flin* Mitt största problem just nu är väll att jag fryser om fötterna & är törstig. Det löser vi med ett par duntofflor & ett glas med coca cola. Inga världsproblem med andra ord.

Imorgon ska jag ta mig en lång jävla promenad, kanske ska kila till syrran på en kopp kaffe? Då blir hon nog glader. Fast denna gång ringer jag innan så jag är helt säker på att hon ska vara hemma. Har för mig att Kim repar på söndagar så det blir nog uppskattat med lite sällskap. Min kära syster är nog den enda i min familj som jag har riktigt bra kontakt med, utan henne vore jag halv. <3 Min sanna vän, min bättre hälft.

Nu däremot ska jag slå på nån halvdan film & gosa ner under mitt täcke. Hejpåre!

Jag längtar, iiih.

Solsidan

Är inte alls lika rastlös längre så jag har bestämt mig för att bara stanna hemma. Ska ta ett varmt bad, raka benen, plocka ögonbrynen, färga håret & sånt. Ta hand om mig själv med andra ord. Kan vara skönt det också ibland.

Har nyss kollat klart på säsong 1 av solsidan - Haha det är ju bara för roligt! Väntar med spänning på säsong 2. Ska ladda ner lite filmer som jag kan kolla på ikväll. Skulle vilja se lite skräckisar, men hittar ju aldrig nån bra nu för tiden. Well, ska strax fiska lite efter diverse filmer. Tips mottages gärna.

Lite isvatten på det här då, cheers mate! :-*

Return to the house of wäx

Ååååh fy fan. Capricciosa tycker att jag ska följa med till The House of Wäx ikväll, dricka sig lite & ha det allmänt trevligt. Det vore ypperligt rogivande, för det var ett tag sen man umgicks med herrn. Men, att dricka alkohol och att sitta i en inpyrd lägenhet när jag inte har rökt på 12 dagar. Det är en vild chansning. Vet inte om jag kan låta bli att röka då, antagligen inte. Fasn har ingen lust att bara sitta ensam och glo ikväll medans alla andra är ute och har roligt. Fine, skulle lätt kunna vara hemma OM jag hade sällskap. Men alla ska väll festa som vanligt.

Prupp prupp, nu ska jag fundera så det knakar!

Bored as hell

Hade tänkt att följa med Sari & hennes son till Parken Zoo idag men eftersom bussarna går två gånger i timmen härifrån på helger så passade inte riktigt tiderna in. Träligt, det hade varit kul att gå runt där. Minns inte när jag var inne och kollade på djuren sist? Måste vara många år sen. Nu är då frågan vad man ska hitta på istället, jag är öppen för förslag :]

Det märks att jag är van att festa på helgerna, för nu när jag ska vara nykter så har jag inte den blekaste aning om vad man kan hitta på. När man är nykter och är fattig som tusan. Jag har helt seriöst ingen aning. Bored as hell.

Fuckin awesome

Wohoo bio-sällskap kirrat - Det kommer bli awesome! Längtar faktiskt redan. Har pratat med sötnöten Ida idag & jag konstaterade att hon faktiskt bor i Örebro. [Minne som en guldfisk] Blir nog att hälsa på henne inom en snar framtid, dricka kaffe och prata en massa strunt. Haha känner att jag börjar få en väldans massa planer & ideér men det är väll fantastiskt att jag håller hjärnan sysselsatt? Jo, bästaste Anna talade nyss om för mig att hon också gärna flyttar till en annan stad. Spännande, detta kanske kan sluta bra. Det tål iallafall att diskuteras.


Cherrylicouis

Jag har fastnat helt för den där sortens kort - Tycker det är hur tjusigt som helst. För på orginalet ser man ju ut som en påse med skit. Som vanligt så är jag för rastlös för att bara sitta still och glo på tv, det är ett mirakel att jag lyckades se klart två filmer med Capricciosa igår. Sitter hellre här, finns alltid nån sida att glo runt på. Helst av allt skulle jag vilja ha en sprillans ny dator så jag kan börja nörda nåt online spel istället för att vara ute och supa skallen av sig. Fasn va pengar man skulle spara. Fast å andra sidan kanske man inte skulle ha mycket till liv då? Hm, när jag tänker efter så har jag nog inte det nu heller.

Såg på reklam att Resident Evil Afterlife kommer på bio den 17:e September, i 3D. Hur jävla ballt vore det inte att se en skräckfilm på bio, i 3D? Är sjukt sugen på att gå & se den men här i Eskilstuna så visas såklart inte filmer i 3D. Kasst! Så man blir tvungen att åka till Västerås, Örebro eller Stockholm. Lätt värt. Någon som är sugen? Ingen av mina vänner är nåt direkt fan av skräckfilmer, jag & andra sidan jag älskar't.


Mysis

Capricciosa dissade promenaden & helt ärligt så skippar jag nog den också idag. Har ingen lust, ska ta mig till ica & lämna tillbaka filmerna om en liten stund. Men det är allt, sen ska jag bara slöa hemma resten av kvällen. Awesome. Jag känner mig riktigt glad idag & det är aldrig fel. Ska städa, diska och plocka lite innan allt bra börjar på tv:n.. Mjo, lär väll datanörda en hel del också. Det är ganska oundvikligt när man heter Sandra.

Det enda som saknas är någon som vill vara mitt myssällskap, jag är riktigt sugen på en mysig hemmakväll inte en svinig krogrunda. Men man kan ju inte få allt.

Hepp, ska tvinga någon att vara min telefondejt medans jag går till ica.

Smell you later.


Bokad läkartid CHECK

Idag damp det ner ett brev genom brevinkastet, jag har fått en läkartid nu. Känns bra, har flera saker som jag vill diskutera med gubben & jag hoppas på det bästa. Men jag är nervös, nervös som fan. Men det kommer säkert gå bra, han är som sagt hur trevlig som helst.

Capricciosa ligger fortfarande i sängen och snarkar lite halvt, sweet. Jag kan inte sova mer nu, då får jag med all säkerhet bara huvudvärk. Borde hoppa in i duschen & dra med henne ut på en promenad. Schyst med lite sällskap för en gångsskull. Så kan vi ta svängen förbi ica, lämna tillbaka filmerna & så kan hon ta bussen hem. Hon ska ju visst iväg ikväll så. Jag nöjer mig med att dejta soffan ikväll. Men facebook tycker annat, jag har visst 99 % chans att få ligga i helgen - Försöker förstå hur det ska gå till, när jag inte ska ut och träffa några människor? Tja, det märks väll. Haha! Man slutar aldrig att förvånas.

Magen skriker så det får bli en nutrilett, har inte så mycket annat att välja på. But it's ok.

Joel Kinnaman, what a beauty

Fick besök av Mimmi för ett tag sen, vi hyrde två filmer på ica. Två svenska filmer, mest för Mimmis skull. Änglavakt & Snabba Cash. Den förstnämna var otroligt seg, det hände inte mycket alls så den var ingen hit men jag verkligen älskar Snabba Cash. Och Joel Kinnman var lika het som vanligt, där har ni en karljävel som är riktigt vacker. Det enda jag inte gillade med filmen var slutet, hur irriterande som helst. Jag avskyr dåliga slut.

Nu ligger hon, min heta dejt i min säng & pratar om diverse saker. Väljer att inte nämna det här i bloggen ;] Vi ska strax dra igång Green Street Hooligans - Bara för att Mimmi inte redan sett den & för att jag vet att hon kommer gilla den minst lika mycket som jag. Känns som att det kommer bli en sen natt, men vad gör det.


Jag känner mig fri fri fri det är min filosofi fi fi. :)

Sitter och tänker så det knakar - Vad ska man hitta på i helgen? Nykter ska jag iallafall vara. Imorgon är det massa bra skit på tv:n så då går det ingen nöd på mig. Fast lite sällskap skulle inte sitta fel. Syster yster pratade om att hon ville ha lite hjälp på lördag, dom ska rensa ur förråden och packa & ha sig. Dom flyttar ju nästa helg, till en större lägenhet. Som tur är ligger den bara rakt över gården dom bor på. Vilket alltså innebär att jag kommer få en alldeles egen tvättmaskin nästa vecka, underbart! Slippa springa upp & ner till den där äckliga tvättstugan vi har här i ghettot. Annars har jag inga som helst planer, man får väll helt enkelt ta det som det kommer. :]

Nu är det helt bestämt, jag ska säga upp lägenheten & jag lär flytta jag med. Vill verkligen inte bo kvar här ensam, då är frågan; Vart sjutton ska jag flytta? Det enklaste är ju att flytta inom Eskilstuna. Men jag skulle inte tveka om jag fick tillfälle att flytta till en annan stad där jag redan känner någon. Har inget som håller mig kvar här. Skulle givetvis sakna min familj & dom få vänner man har men det är också allt. Synd att jag är så skoltrött, annars hade jag kunnat börja plugga i en annan stad. Man kanske skulle ta sig i kragen och göra det endå? Nåväl, söker iallafall jobb som en tok i diverse städer.

Det knackade på dörren ikväll & när jag öppnar står det två stycken där med en hink med rosor i. Min första tanke var ju "Fan jävla försäljare" men dom visade sig vara från Socialdemokraterna & ville endast ge mig en ros och deras valprogram. Haha vilka fjäskare!

Pratade precis i mobilen med Mimmi, stackarn är helt stissig & nervös. Hon är nämligen påväg och ska möta upp en karl. Jag känner så väl igen mig i det där, minns x antal gånger som jag varit så nervös att jag velat springa därifrån. Men det gjorde jag inte, såhär på efterhand kan jag väll tycka att jag lika gärna kunde ha gjort det. Det gick ju endå käpprätt åt helvete *flin* Men man måste våga chansa här i livet. Och om jag känner Mimmi rätt så kommer hon klara detta galant. Väntar med spänning på en uppdatering.

Ska lägga mig på soffan & fisa sig lite nu.

Ciao

Tänka sig...

Haha shit, när jag var liten och bodde i Ärla - Då hade mamma en väninna där som heter Ingalill & jag brukade alltid leka med hennes barnbarn. Veronika, Jessica, Patrik och Evelina. [Numera finns det en David också] Men när Ingalill flyttade från Ärla till Örebro så tappade jag i stort sett kontakten med dom. Ja, det var väll mest Veronika jag lekte med för hon är i samma ålder som mig. Idag är jag vän med alla på facebook, så lite kontakt har man ju. Hur som helst det jag ville komma till är; Patrik är idag 20 år, tror inte att jag har sett honom sen han var runt 10 eller nåt. Vi blev även vänner på bilddagboken & han ser sjukt annorlunda ut. Pojkfan har t.o.m gått och blivit stilig *flinar* Idag la han upp bilder ifrån Kuggnäs 2010 - Han var alltså där! Men jag har missat honom helt och endå var man där i tre dagar och grisade runt. Jösses, jag måste ha varit bra jävla full.

Uppe innan tuppen

Tänk om man kunde få sova en hel natt någon gång, utan att vakna. Kände mig rätt pigg så jag satt mig här och sökte ett par jobb. Men man lär väll inte få några svar endå, det händer väldigt sällan. Och nu då? Va sjutton ska jag göra nu då? Klockan är strax innan sex på morgonen. Försöka sova lite mer kanske? Det vore skönt.

Blev väckt av att min mobil ringde igårkväll, bara en liten stund efter att jag lagt mig. Men vad gör det *flin* Beror helt på vem som ringer, hade tex mamma ringt hade jag nog blivit sur. Haha! Men nu var inte fallet så. Påtal om mamma så sa hon till mig häromdagen att hon skulle köpa både vinterjacka & vinterskor till mig så jag slipper frysa. Hur gulligt är inte det på en skala? Hon kan om hon vill, min lilla mamma. <3

Ska tvätta bort sminket nu [Glömde visst det igårkväll] & försöka sova någon timme till. Sen blire morgonpromenad för hela slanten!

Over'N'Out

Jakk er en snorynge

Fi fasn jag går runt och nyser hela tiden, snoret rinner & det irriterar i halsen. Har ingen som helst lust att bli sjuk, för det är ingen höjdare att ligga ensam och ynklig. Vid sådana tillfällen ska man ha någon som pysslar om en!

Jag saknar min kamera så inåt helvede - Det är ganska värdelöst att ta kort med camen eller mobilen. Men det lär dröja innan jag har råd med en ny kamera. *fattiglapp* Spelade nyss lite yatzy, trist as hell. Ska ta och tända lite ljus & mysa ner mig i soffan med en filt. :*



Hello Kitty <3

Hämtade ut mitt paket idag; Världens sötaste Hello Kitty t-shirt, Hello Kitty strumpor, en svart polotröja, en svart kjol & en svart bh. Ajm in löwe v Sjukt hur glad man kan bli av lite nya kläder. Så det blev en liten promenad i kvällssolen också, det var riktigt skönt utomhus. Invigde faktiskt min mössa idag, första gången för den här hösten. Och jag kan väll känna att det blev lite för varmt. *flinar* Den får nog ligga på hatthyllan ett tag till.

Ska dra på lite smink medans jag kikar på Idol. Tänkte ta lite nya bilder sen, i brist på annat.



Happy boys and girls

Jag orkar inte med surpuppor, jag föredrar glada människor. För just nu så mår jag rätt bra & livet känns skapligt okej & då vill jag inte att massa idioter ska dra ner mig. Finns x antal karlar som jag helt ska säga upp kontakten med. Ni ger mig inget och har aldrig gjort det heller. Förstår inte ens varför man haft kontakt med vissa så pass länge? Idioti.

Jag vill åka bort igen, bort från Eskilstuna. Helst av allt så vill jag flytta ifrån stan. Om det endå vore så enkelt att bara flytta. Dags att söka mer jobb så man får en bra anledning att röra på sig.. Fick jag bestämma så skulle jag bo i Göteborg eller nånstans i närheten. Lovely! Nära Amelie, frugan & några andra godingar.

Och vet ni va? Jag kanske, men bara kanske ska se Volbeat igen. Isåfall blir det med Linda & det vore tokroligt att festa loss med henne. Jag håller tummarna! Nu blire käk!

Pengabrist

Att vissa är skyldig mig pengar & sen skiter totalt i att höra av sig angående det... Det, är de värsta jag vet. Okej om man inte har några men då kan man åtminstonde säga det. Suck! Nåja, får lite pengar av Mimmi på torsdag & det är ju alltid nåt. Har knappt nåt i matväg hemma, inget hårschampoo, inga tamponger - Jag har helt enkelt slut på det mesta. Och jag tänker inte fråga mamma igen, hon har redan hjälpt till med så mycket. Jag får helt enkelt klara mig endå. Borde börja sälja trosor över internet. Haha, hell yeah!

Jag kan inte ha sovit speciellt många timmar nu? Fyra, max fem. Har haft svårt att sova dom två senaste nätterna & jag har ingen som helst aning om varför. Mitt hår ser ut som ett fågelbo nu, jag ska med andra ord ställa mig i duschen strax. För såhär kan man bara inte gå ut, hahaha! Sen funderar jag seriöst på en morgonpromenad för en gångsskull. Det positiva är ju att man inte lär möta speciellt många såhär dags. Lugna gatan liksom... Wünderbart.

Lite frukost så magen blir glader.

Puss & hej leverpastej.

Ge kärleksparet en röst gott folk!

Detta är då, en av Johannas bästa vänner & hans kille - Hjälp till så dom [Patrik & Edin] vinner denna tävling och får gifta sig i luften! Rösta nurå! :] http://love.flysas.net/?ui=22 .

Påfrestande

Jag tog mig allt en promenad innan jag gick och mötte upp Tessy. Börjar fasiken få lite träningsvärk i benen, otränad som man är. *flin* Vi kikade på Idol - när det gäller audition så kollar jag mer än gärna. Det är kul att se folk göra bort sig & ibland kan man väll se någon man verkligen gillar. Men thats it, mer än så följer jag inte av programmet. Finner det inte minsta intressant. Tvingade henne att spela shrek med mig också, skoj skoj. Jag vann faktiskt, lite skillnad på när jag brukade spela med Cat. Då förlorade jag stenhårt! Haha! Men ska erkänna att det var påfrestande att vara med någon som röker, insåg att jag inte umgåts med någon som röker under dessa dagar. Pulade in en snus och försökte tänka på annat.

Oops, kom precis på att jag glömde ringa Tele2 - Får göra det imorgon. Men det andra är avklarat iallafall. Känns bra! Imorgon blir det nog ganska lugnt, det enda jag har inplanerat är min numera dagliga promenad. Annars så är jag öppen för förslag. tihi. Är så himla myssugen just nu, önskar att jag hade en myskompanjon. Wouldn't that be nice.

Har en telefondejt med Mimmi just nu - Och idag är det jag som kom med lite skvaller för en gångsskull, kors i taket. Ett varmt bad står på schemat nu innan jag ska gosa ner mig i sängen helt ensam.. Buhuu buhuu.

God natt mina vänner & ovänner.

Ingen kommentar

Jag känner mig så irriterad - Jag vill slå någon jävel på käften! Känner att hela den här förbannade dagen har varit skit. Kunde lika gärna ha sovit bort den. Folk går mig på nerverna idag, kläcker ur sig onödiga saker och är allmänt dryga. Fy! Men det är väll bara att inse, man kan inte va på bra humör jämt. Hade varit det i flera dagar & det håller väll inte för evigt.

Något som gör mig lite glad är att bästaste Tessy kommer hit lite senare; Vi ska kika på Idol & skratta åt folk som gör bort sig i tv. Haha det ska bli myys! Men först känner jag att jag måste ta en promenad [har inte kommit iväg ännu] & det blir nog lagom eftersom jag ska möta upp T vid Ica sen. För idag ska jag unna mig nåt onyttigt.

Tessy Darling v


Slampa?

Nu har jag fått höra att man tydligen är en slampa om man förlorar oskulden i tidig ålder. Låt oss säga, 13 år istället för att vänta tills man kanske är 18. Vad i helvete har det med saken att göra? En slampa är man väll om man ligger med många karlar inte med en när man är i en viss ålder? Äh, jag är helt enkelt less på dig din jävla bitterkuk. Så trött på att du alltid är så negativ! Och ska du fortsätta vara bitter och otrevlig behöver du inte skriva alls.

Dra helvede hej nu ska jag ta mig en snus!

Vispen

Haha så jävla bra - Kom precis på vad min syster berättade igår; En gammal kompis till henne, låt oss kalla henne Greta. Dom kan inte ha varit speciellt gamla, dom kanske gick i högstadiet. Den här tjejen har alltid varit lite annorlunda & hon och hela hennes familj var kristna. Hur som helst så hade hon en pojkvän och dom var på en fest. Då han bad henne runka av honom. Hon svarade; "Javisst" och vet ni vad tokfan gör? Hon börjar VISPA! Hahahaha! Stackarn fick ju ont så inåt helvete, hon hade missförstått det där en aning. Tänk er hur man rör handen när man vispar så förstår ni varför jag tycker att det är så kul. Jag hoppas innerligt att hon idag lärt sig hur man gör! *skratt*

Kaffe utan cigg?

Pratade nyss med dom på vårdcentralen, och jag förklarade varför jag ringde & att jag ville prata med min läkare. Så hon skrev "ett meddelande" åt honom så han vet att han ska kontakta mig. Men gubbafan ska tydligen gå i pension inom kort, vilket är väldigt tråkigt. Han har aldrig varit annat än trevlig mot mig. Kommer uppenbarligen få en ny & jag hoppas att han åtminstonde är hälften så trevlig som min nuvarande är.

Satte precis på en kanna kaffe - Och då ska ni veta att jag inte har druckit det sen jag slutade röka. Kaffe & cigg hör liksom ihop på nåt sätt. Så det kommer kännas väldigt skumt utan den där pinnen mellan fingrarna. Kim lät lite chockad igår när jag sa att jag mer eller mindre slutat med både nikotin & koffein. Eller ja, försöker sluta ska jag väll säga för man vet ju aldrig om man åker dit igen. Så har det ju tyvärr blivit alla andra gånger man försökt.

Hör att kaffet är klart så jag ska hälla upp ett stort glas innan jag fortsätter ringa alla samtal jag ska idag. Sen blir det nog en promenad.

8 dagar som rökfri.


Citat

Uh, gick nyss upp för att ringa vårdcentralen. Dom kommer ringa upp mig ungefär 10.25. Så frågan är ju om man ska hålla sig vaken eller sova en stund till? Jag är helt död, sov inge bra inatt. Men äh, ska nog hålla mig vaken annars sover jag säkert bort hela dagen. Borde väll ta en morgonpromenad, vet att dom är mer effektiva än kvällspromenader men jag föredrar att gå på kvällen. Don't know why.

Jag citerar;
  • "Hörde du att jag rapa mens?" - Ronja 5 år.
  • "Allt kladdigt försvinner om man slickar på det." - My 5 år.
Haha barn är ju bara för roliga med sina kommentarer! Dom kläckte båda ur sig det där igår, när vi satt i bilen och var påväg till skogen. Sen bråkade dom väll en hel del & det var väll kanske inte lika gulligt. Lite frukost på de här då! Bye.

Memories <3

Tänker tillbaka på hur jävla kul man har haft på diverse konserter/festivaler/spelningar. Man har sett en hel del band men dom som jag minns bäst är; Mad sin, Dropkick Murphys, Flogging Molly, Street Dogs, Bad Religion, Volbeat, Rezurex, The Coffinshakers, Thee Suspenders, The Accidents and so on. Vissa har man ju sett flera gånger, men jag skulle gärna se dom ytterligare en gång. Speciellt Mad Sin, Dropkick Murphys & The Accidents. Där kan vi snacka bra musik. Nu för tiden tycker jag inte att det är så många bra spelningar i Sverige, tråkigt som fasn. Vi får hoppas på att det ökar snart. ;]

Dags för att sova så man orkar med morgondagen också.
Pussilago :*


Bild 1 - Efter tattoobåten 2009; Några vänner, jag & Köefte. Sångaren från Mad Sin.
Bild 2 - Efter Mad Sin's spelning i Göteborg 2010; Jag & två andra medlemmar ur Mad Sin. Haha kul killar!


Skogspromenad

Vi kom iväg till skogen, kors i taket! Det blev torsharg i Torshälla, men vi hittade tyvärr inte mycket till svamp. Otippat. Men det blev en lång promenad & en massa prat istället, inte fy skam det heller. Det var nog ett tag sen Theo var ute i skogen så han var helt överlycklig. Speciellt när han fick springa lös. Om man bortser från alla spindelnät jag fick i ansiktet så trivdes jag rätt bra bland alla grannar & träd. Följde med till Ekeby, vi har bakat, lagat mat och tagit det lugnt. Jag diskade, dukade & hade mig - Jag är som sagt mer rastlös än någonsin nu när jag håller på att sluta röka. Börjar nästan bli irriterande. Men ska försöka fortsätta med promenader för det hjälper otroligt mycket. Rensa huvudet på alla tankar samtidigt som man får vara för sig själv. Ja, jo det är jag visserligen hemma också. Men jag tror ni fattar poängen.

Imorgon ska jag fixa en hel del så jag gör en liten reminder till mig själv;
  • Skaffa hemförsäkring. [Bättre sent än aldrig.]
  • Ringa min läkare & boka en tid.
  • Ringa Tele2 angående ett nytt modem.
  • Ringa Ellos och kolla om jag hade någon försäkring/garanti på kameran.
  • Söka fler jobb.
Jag tror det var allt iallafall. Annars kommer jag säkert på det under dagen. Nu ska jag in på blip och spela alfapet igen. Måste roa mig tills Dexter börjar 22.30...

o´`o

Körkort, ja tack!

Dom ringde från ett jobb som jag hade sökt igår; Haha, jag hörde knappt vad han sa men ja.. Det sket sig eftersom jag inte har körkort. Åh, det hade setat fint med ett jobb. Hade jag bara ett körkort så vet jag att jag skulle få jobb på direkten. Men när ska jag ha råd med det? Jag lever liksom på soc & då finns det inga pengar att spara av. Jag är riktigt avundsjuk på dom som har föräldrar som betalar hela kalaset åt dom. Rena lyxet.

Eeeh, mina planer har skitit sig som vanligt för Tessy blev erbjuden att jobba extra och jag förstår att hon inte vill tacka nej till lite mer pengar. Tråkigt, men vi får ses en annan dag istället. Svampplockningen blir av, men senare idag. Undra vad jag ska roa mig med under tiden.. Kolla på solsidan kanske? :]


Keep on walking

Jo glömde ju skriva att jag sökt en bunt jobb idag också, snart dags att lämna in ansökan till soc så jag tänkte göra det i tid för en gångsskull. Annars är jag alltid ute i sista minuten. Ska givetvis söka fler än vad jag gjorde idag. Kände mig extremt rastlös framåt kvällen så jag fick för mig att ta en liten promenad som visade sig bli rätt lång. Haha, gick enda bort till Ekeby & överraskade systra mi. v Hon blev lagom förvånad. Det var för övrigt hur skönt som helst att ta en lång promenad. Nåt jag verkligen borde göra oftare. Syrran, jag och Sofie var precis och kollade in Sofie & Patrics nya hus i Hällby - Mycket ska renoveras men jag tror att det kommer bli riktigt mysigt när det är färdigt. Sen skjutsade hon mig hem, & nu är jag rastlös igen. What 2 do?

Imorgon kommer iallafall vara en händelserik dag; På morgonen/förmiddagen ska jag ut i skogen med syrran, Ronja och Theo vi ska plocka svamp och ha picknick. Varm choklad och ostmackor, precis som när man var liten! Det var mitt förslag & jag längtar som tusan. Hoppas att spindlarna & alla andra äckliga insekter låter mig vara bara. Uuäk. Och på eftermiddag får jag finbesök av Tessy - Det kommer alltså bli en alldeles ypperligt bra dag.

Ett glas vatten och några km på motionscykeln innan jag ska krama kudden.


Good night.

DenFemteSeptemberTvåTusenTio

Idag har jag:

  • Datanördat för mycket, som vanligt.
  • Duschat & filat fötterna.
  • Vikt tvätten sen igår.
  • Diskat & torkat av lite här och där.
Nu då? Haha är så jävla rastlös HELA tiden. Det blev inge parken zoo & bio idag, vi ska tydligen ta det i veckan istället. Får ta och spela lite istället, måste ju fördriva tiden med nåt.

- Jag har sagt förlåt, mer än så kan jag icke göra. Så äre. -

Jag får hellre en rak höger än en kniv i ryggen

Tjejerna var hur mysiga som helst igår, minns inte när dom va så snälla och söta sist. Annars brukar dom alltid gnälla eller bråka om något, men inte igår. Vi skulle göra hemmagjord pizza, men det åkte visst jag på att göra ensam. Tur att den gick bra att äta iallafall. Barn är rätt kräsna, så det blev bara tomatsås, ost, pepperoni & tomat på. Sen kikade vi på film, tv & jag sminkade lilltjejen. Hon blev så fin så <3 Om dom ska vara såhär lugna i fortsättningen så är jag mer än gärna barnvakt oftare.

Har insett att om folk [det kvinnliga könet] skulle vara mer tydliga & raka om hur dom känner & tycker så skulle det aldrig bli några problem eller missförstånd. Men så är inte fallet, vi är hellre tysta om vissa saker. För vi tycker att dom andra ska "förstå" sånt endå. Hur sjutton ska man kunna veta exakt, vad en annan människa tänker? Jag är ingen trollkarl som kan läsa tankar. Karlar må vara idioter & svin [Jag likaså] men dom kan iallafall oftast säga rakt ut vad dom tycker & tänker. Jag får hellre en rak höger än en kniv i ryggen. Jisses, nu är saker & ting som dom är och jag kan inte göra ett dyft åt det. Gjort är gjort. Im sorry.

Försöker få tag i fröken Gustafsson nu, ska se om vi ska ta Parken Zoo idag eller inte. Vore jättemysigt, men utan pengar känns det rätt trist. Hur som helst så vill jag iallafall gå på bio idag. Så man slipper sitta ensam hemma hela dagen. Är för rastlös för det.. Idag är det 6 dagar sen jag rökte, snart en hel vecka. Det trodde jag aldrig. Men igårkväll [när jag hade kommit hem] hade jag ett svagt ögonblick. Jag ska erkänna att jag har haft en cigarett hemma hela tiden. Jag satt och höll i den och luktade på den i typ en timme igår, men jag tog mitt förnuft till fånga. Jag bröt av den och kastade skiten. Det ni, det var la bra gjort *flin*

En dusch, lite rena kläder & så ska vi hitta på något så inte hela dagen går till spillo.


Puss på alla glada! ;-)

Gäsp...

Dannyboy bjöd på pizza innan han åkte vidare, det var inte så gott som jag trodde. Och Venezia missade nåt som vanligt. Denna gång var det sås på ena pizzan. Haha jävla muppar. Hur svårt är det att läsa beställningen rätt?

Är inte alls sugen på att vara barnvakt, men har redan sagt ja så det är bara att se glad ut. Hoppas kvällen går relativt fort iallafall. Hade varit roligare om jag hade haft vuxet sällskap också men så bra har jag det inte. Är riktigt röksugen just nu, men har inte rökt på FEM dagar nu. Dutti tjej.

Blir snart hämtad så ska ta och sätta upp håret. Ha en fortsatt trevlig helg.

Puss!

Inflammation?

När migränen försvann så kom värken i nacken tillbaka.. Känner mig sjukt stel och det knakar så fort jag vrider lite på nacken. Haha normalt? Har säkert nån inflammtion eller nåt, drygt att jag inte har en endaste värktablett hemma. Men jag överlever väll tills imorgon, får ta och köpa nåt då.

Har varit så uttråkad att jag inte ens pallat att sitta still och titta på tv, så återigen har jag haft städnojja denna kväll/natt. Väldigt effektivt. Det är riktigt tjusigt här hemma nu *flin* Önskar jag hade en fungerande dammsugare bara... De är ingen hit att borsta golven haha!

Äh skit ner er, nu ska jag spela Shrek!

Balle'n'Out

Det var på tiden!

Nu mår jag mycket bättre, migränen är inte helt borta men nu orkar jag iallafall hålla ögonen öppna utan att tårarna rinner. Fattade inte att det var det som var pågång förens det var försent. Är skitirriterad för att jag fick det just idag, skulle ha gjort så mycket idag men nu har jag inte pallat med ett skit. Har bara legat i sängen och mått piss. Ska ta en dusch snart och gå till ica sen ska köpa lite smått & gott.

Pratade precis med Rikard, han har gjort sin bypass nu & mår bra. Skönt att höra. Jag är jävligt sugen jag med, men vet inte om jag skulle våga. Har aldrig blivit opererad, jag hatar sjukhus & är livrädd för att bli nedsövd. Dessutom måste man ju typ ändra helt på sin livsstil efter ett sånt ingrepp. Fast det kanske det vore värt?

Aja, på söndag ska jag eventuellt till Parken Zoo med bästaste Anna. Åwh det ska bli supermysigt & efter det så tar vi bio på kvällen. My treat. Har ju två biljetter så. Ska bara se till att få låna någons kamera, eftersom min egen visst försvann. Man kan inte gå på parken zoo utan att ta bilder, så enkelt är det. :]

En dusch nurå, så man blir ren och fin.

Pussilago! <3

Just shoot me

Jag minns seriöst inte när jag hade sådana problem med nacken sist, den är lika stel som en betongmur & det går rakt upp i huvudet. Känns som om huvudet ska sprängas! Allt jag vill är att lägga mig och vila men det blir lite svårt.. Det skulle iofs gå om jag kunde lägga nacken + huvudet på golvet sålänge. Puuuh, fortfarande ingen massör påväg.

Syster yster vill tydligen ha barnvakt imorgon; Dom är bjudna på kräftskiva & vill gå ut och roa sig. Funderar faktiskt på att säga ja. Ska endå inte göra något speciellt så jag kan lika gärna sitta där och uggla. Sen är det ju faktiskt inte så jobbigt för fröknarna är ju numera 10 samt 5 år gamla. *flin* Jag blir förvånad över hur glada dom blir varje gång jag ska komma dit, sova där & dylikt. Klart som korvspad att jag tokälskar gullungarna men jag har aldrig varit den mostern som "lekt" med dom. Men barn verkar dras till mig endå. Precis som Majlis lilla tös, hon ville komma upp i min famn direkt & när jag "lämnade" tillbaka henne så började hon gråta. Så sött! Ja, inte att hon grät såklart utom att hon trivdes så bra hos mig. Jag vill också ha en liten!

Hepp har värmt vetekudden för en ny omgång mot min onda nacke, varmt & skönt.

Puss!

Good night sweetheart <3

Spelade underbara alfapet, det var längesen. Spelade det alltid förut med Steve. Haha sen skaffade han tjej och typ dissade vårat spelande helt. Mean! Hur som helst så hann jag spela två gånger, men nu ska även Db svika mig. Han ska minsann sova, kanske borde försöka göra detsamma? Det är ju en dag imorgon också; Tänkte jag skulle städa, sätta upp lite tavlor & sånt skoj. Ska fasiken försöka fixa skjuts så jag kan få hit mitt nya köksbord också. Sweet.

Äh, god natt!


Jeffla nacke..

Har nyss spelat massa med Dannyboy, jag vann alla gånger utom en. Haha, tji fick du! Sitter och ser allmänt skabbig ut i camen, har så ont i nacken att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Har värmt vetekudden i hopp om att det ska hjälpa lite. So far, no luck. Lär inte kunna sova mycket inatt, skulle verkligen behöva en massage. Nån frivillig? Hör av er isåfall, jag skickar adressen med detsamma. Haha!

Vet inte riktigt vad som har hänt med mig; Jag känner för att gå på Parken ZOO, bara gå runt, kolla på djuren och ha det mysigt. Just det som jag hatade när jag var liten, då ville man bara åka karuseller. Sen vill jag dra ut i skogen och plocka svamp - Hallå, jag har alltid hatat skogen. Plus att jag känner ett stort sug efter att få mysa med en lite bebis. v Det här låter helt enkelt inte som mig, inte som Sandra. But it's a true story.

Imorgon kommer iallafall Dannyboy hit, han vill ha med mig ut på krogen. Och det är otroligt lockande, men jag tror faktiskt att jag väljer soffan. Han får helt enkelt komma hit när han festat klart. Mig spelar det ingen roll, har ju lovat honom en sovplats så. ;] Hepp, nu ska vi tydligen spela mer! Synes & höres.


Fint som snus

Sitter med en snus i käften & lyssnar på bra musik, väntar på att Dannyboy ska komma upp från tvättstugan. Vi ska spela tic a tac poker. Ja gillar't! Mjaaa, ska väll inte förneka att jag hellre hade sugit på en cigg. En kopp kaffe och en cigg hade inte varit dumt alls. Men än sålänge så är jag stark nog att stå emot.

Folk ska festa i helgen [Som vanligt] & dom vill ha med mig. En del av mig vill följa med och bara parta loss medans den andra delen bara vill ligga hemma och glo på tv. Jag röstar på soffan! Ska iallafall köpa hem lite frukt imorgon, är sjukt sugen på bananer och äpplen. Sen fundilerar jag på att börja köra med nutrilett igen, bara äta vanlig mat en gång om dagen. Eller inget alls ett tag? Usch, jag vet inte.. Måste loosa lite mer kilon nu känner jag. Man blir ju rätt rastlös av att vara röksugen så det är väll bara att börja gå promenader igen. Vore dock enklare med sällskap, för det jobbigaste är att komma iväg. När man väl är ute så är det bara skönt att gå lite. Sådeså.

Kyss & stön, smek mina brön.

Dag 3

Iiih, kom nyss tillbaka till Eskilstuna; Jag hade det bra i Karlskoga, god mat & mysigt sällskap. Det var kul, även om han dissade mig för att spela WOW precis innan jag skulle åka hem. Haha visserligen sa jag att det var lugnt men endå *flinar* Men som sagt, borta bra men hemma bäst. Min rygg & nacke är helt paj efter att ha sovit i hans säng. Så jag verkligen längtar tills ikväll då jag ska krypa ner i min egen.

Nu har det gått 3 dagar sen jag rökte sist. Jag rökte alltså senast i måndags, och det mina damer & herrar det känns. Men jag har endå varit relativt lugn, just ask Kent. En aning gnällig men det är inte så konsitgt. Har stoppat in en snus när det blivit lite väl jobbigt. Fan va duktig jag är, och jag hoppas verkligen innerligt att jag lyckas hålla mig denna gång.

Magen kurrar för fullt här så jag ska allt ta och laga lite mat nu.

Puss hej!