Som hittat!

Mötte upp Catten vid ica igår & se så kul vi hade ;D


Nyfors here I come

Åhåå det rullar verkligen på nu; Idag ringde dom ifrån kommunfastigheter och vi har antagligen fått lägenheten som vi sökte i Nyfors. Helt awesome - Perfekt läge, nära till ica, stan, tågstationen och allt sånt dära. Så det blir en förbesiktning på min nuvarande lägenhet på onsdag, vilket innebär att jag måste åka hem imorgon. Det är lite trist, för vi har det så jäkla bra nu - Myspys deluxe. Men jag måste hem och städa upp, för det kan ju inte se ut hur som helst. PEPP!

Baby sitter och spelar sitt Entropia Universe & jag försöker roa mig på annat håll.. Tanken var att jag skulle ta hand om berget av disk men varmvattnet är tydligen avstängt till 19 så disken får snällt vänta. Och så blire finmiddag ikväll; Hasselbackspotatis, lövbiff, hot beasås och gurka & fetaost. Nomnomnom. :D Vi har även 4 Sawfilmer kvar att se.. Frågan är ju bara hur allt ska hinnas med innan jag åker hem. Typ 24 timmar to go - Men det klarar ju vi. v Åååh, måste ju passa på att krama på min finis lite extra så jag står mig ett tag. *flinar*

Du och jag hjärtat, du och jag! <3

Klaaad tjej

Mötte upp mitt hjärta i Örebro i fredagskväll - Vi gick och såg Final Destination i 3D & så åt vi på Burger King, inte dumt alls. Riktigt mysigt och jag känner mig sådär löjligt kär igen. *flin*

Igår började jag operation storstädning i hans lägenhet & det är inte lätt ska ni veta, ni skulle förstå mig om ni såg eländét. Men jag har helt enkelt tröttnat på att det ska vara som en soptipp när jag är här så nu jävlar. Badrummet & vardagsrummet är klart - Köket däremot har jag bara börjat lite med. Tar resten imorgon. Tog en välbehövlig paus istället och knatade hem till Anna medans bröderna Holmqvist skulle gymma. Blev kebabtallrik, kaffe & en massa snack. Hur trevligt som helst.

Och när jag kom tillbaka till Kent så fick jag denna helt fantastiska bukett :D Han kan om han vill, min älskling. <3
Hihihoho

Vem behöver dricka för att ha roligt en lördagskväll? - Inte vi iallafall. <3


Bummer

Helgen har varit toklugn i vanlig ordning; Tog en långpromenad till min syster i fredags och umgicks med henne - Fick känna hur bebisen bökade omkring inne i hennes mage. Helt galet mysigt, jag blir helt fascinerad! Tror nog att jag är ganska sugen på en egen liiten. < 3 Men det får vänta ett par år till. Vill ha ordning på mitt eget liv först och främst.

I lördags så följde jag med Tessy på en shoppingrunda; Ö&B, Jysk och Rusta var destinationerna.. Jag köpte faktiskt inget alls, förutom lite käk senare. Fick följa med upp och kolla på hennes och Markos nya lägenhet i Nyfors & jag älskar den! Riktigt charmig och hur stor och rymlig som helst. Fast det jag blev mest impad över var nog alla Markos olika tvspel. Haha! Lätt att det blir en spelkväll där inom kort. Resten av kvällen spenderades på soffan framför lite film och snask. Jag känner mig som en sjuttioåring, kan ni klandra mig? Gör nästintill aldrig något längre.. Och nästa helg jobbar jag så det blir lugnt då med.

Igår åkte jag på cykeljakt, har bestämt mig för att köpa en ny cykel & den ska givetvis vara rosa. Tjusigt värre! Var och kollade på den igår med mamma och Catten, fick t.o.m provcykla den. Haha pinsamt värre med tanke på att det var folk lite här och där + att jag inte cyklat på flera år. Men det gick ju bra, som tur va. ;) Skulle ha köpt den igår men gubbfan där hade strul med datasystemet så jag hoppas på bättre lycka idag. Får se hur det blir, mamma skulle ringa honom idag när hon slutat jobba. I want my Pink Panther!

Mitt löshår kom igår också, så Catten började sätta i det på mig och nog jävlar har jag långt hår nu men det räckte inte till. Känns ju fantastiskt - Mera hår är beställt men det tar 14 dagar innan det kommer. Så uppsatt hår är det som gäller under tiden. Mjaa, känns sådär men vad ska man göra... 100 slingor låter ju som att det ska vara hur mycket som helst, men ikke san ikke. Det blir nog bra i slutändan! Nu fattas bara min septum och min chestpiece - Jävlarigatan va het jag kommer va!

Lite frukost på det här då, sen ska jag tvätta upp all tvätt så man blir av med den. Bye.