Hurtbulle

Vaknade tidigt idag med, runt åtta i vanlig ordning.. Verkar inte spela någon roll när jag lägger mig - Fast om jag vill så kan jag ju faktiskt somna om. Men icke, jag pallrade mig upp idag med för en långpromenad & så fick jag med mig Kattiz som sällskap. Riktigt skönt att slippa gå ensam. Vi hade iallafall tur med vädret, solen skinner för fullt och det är man ju inte bortskämd med. Kom nyligen hem och jag är en aning svettig, ska strax ta en kalldusch innan jag ska göra matlåda. Så mycket mer än så hinner jag inte med innan jobbet. Och imorgon blir det ingen morgonpromenad eftersom vi ska handla mat med mamma, får helt enkelt gå hem från jobbet på kvällen istället. Hualigen, jag ska bli en hurtbulle igen. Jag kan om jag vill...


Gogogo!

Hade filmkväll med den coolaste Catten i stan igår - Vi såg den senaste & sista delen utav Harry Potter filmerna, bra skit om jag får säga det själv. :D Försökte våldta ta hennes navel med fingret men hon ville inte alls... På den punkten var hon tydligen bestämd! Haha! Ja, jag vet jag är inte normal för fem öre. Men ni gillart.

Var uppe runt halv åtta imorse, gjorde en smoothie & traskade iväg på en morgonpromenad. Nu jävlaranamma är det dags att börja röra på sig lite mer. Blev åtminstonde lite över 1 timme och så passade jag på att gå förbi ica på hemvägen och handla mera frukt, bär och yoghurt. Gottigottgott. Konditionen existerar inte, undra om den någonsin gjort det hos mig? Hur som helst så var det skitjobbigt men gud så bra det känns när man väl kommit hem. Tog en dusch, käkade lite frukost & så sov jag nån extra timme så att jag är pigg till jobbet sen. Ska försöka göra det här till en vana bara, och gymkort ska inhandlas inom någon månad. Försöker få med mig Mimmi som sällskap, för jag är inte det minsta sugen på att träna ensam...

Nu ska jag koka ihop lite käk samt matlåda tills ikväll så harebrahej!

Oh happy day

Blev en roadtrip med Anna och Mimmi idag; Destinationen blev Karlskoga, så medans mina fina flickor var på bio and so on så fick jag kramas med hjärtat mitt ett par timmar. Helt jävla underbart var det, löjligt glad har jag varit hela dagen lång. Och jag måste seriöst vara världens bästa flickvän, inte nog med att det blev en roadtrip hela vägen dit bara för några timmar - Jag köpte med mig subway mackor (som han älskar) och en söt Hello Kitty dricka. Han har det rätt bra den dära. *flin* Brydarna fick faktiskt träffa Kent en sväng också, så nu finns det mer bevis på att han faktiskt existerar haha! Hemresan var nog ännu sjukare än ditresan, massa sjuka samtal, mycket skratt & en jävla massa mat från donken får räcka som beskrivning. Tack allihopa för den bästa dagen på väldigt länge - Love u guys! <3

Nu ska jag tvätta bort sminket och krypa till kojs, imorgon är det dags för jobb igen. Ojojoj så pepp jag är. God natt...







Vi hade en glassdejt innan det var dags för mig att åka hem igen. :D



Kent Roland Sixten & jag <3


Brydarna och jag tog en bensträckare vid Våtsjön på vägen hem, mysigt värre.


Smoothie

Igår var det allt tacosmys som gällde här i Eskilstunas svar på Rosengård; Vi hade min bror, hans fru och lilla Anton på besök igen. Fast Anton fick såklart nöja sig med välling. *flinar* Maten smakade bra och sällskapet var inte så dumt det heller. Fick matkoma deluxe men de var det helt klart värt. Sen hade jag lovat att hjälpa Sussie att färga håret - Jag som hatar att färga håret på andra, haha! Men det gick ju hur bra som helst. Sikken tur! Resten av kvällen spenderades i min kära soffa, fint som snus att bara ta det lugnt & inte festa varje helg.

Passade på att färga min utväxt idag, nu när jag får nytt löshår vilken dag som helst liksom. Ska bli så härligt att vara långhårig igen, ska aldrig mer klippa mig så kort som jag gjorde förra vintern. Fy bubblan va jag ångrade mig! Har städat, tvättat och donat lite i vanlig ordning också men förutom det har jag bara slöat idag - Kollat på lite filmer och bara njutit av att vara ledig. Bemanningen försökte få tag i mig idag men icke san icke, hade helt enkelt ingen lust. Ibland måste man få tacka nej, har redan några dagar bokade framöver och mer lär det bli.

Catten och jag var nyss på ica en sväng men istället för att köpa chips, godis & annat dylikt så inhandlade jag frukt, bär & yoghurt. Här skall göras smoothies för hela slanten! Gjorde en med banan/blåbärssmak ikväll och det var inte dumt alls. Ska lätt köpa mer olika bär och frukter, för det finns ju hur mycket olika recept som helst. Detta är alltså ett tappert försök att bli lite mer nyttig - Byter ut dom flottiga chipsen mot något nyttigt som faktiskt är hur gott som helst. Räcker gott och väl med att vara onyttig en gång i veckan eller så. Sen hur bra det går, det återstår att se.

Nu mina damer och herrar ska jag kika klart på The Rite & jag hinner nog med en film till innan det är läggdags. Puss på er!

Jordgubbsdoft

Har shoppat loss på Ö&B och Ica maxi idag med Catten och Tessy, behövdes fyllas på hemma med tvättmedel, sköljmedel & dylikt. Hittade en duschcreme som luktar jordgubbar - Som dessutom var hur billig som helst! Skall för övrigt invigas ikväll.. *flin* Bror + fru och minstingen var förbi hos oss idag också eftersom Sussie få lite mer bläck på kroppen. Så medans Catten har jobbat & tjänat pengar så har jag städat och donat i hela lägenheten. Det både luktar gott och ser fint ut nu! :-) Så efter städ, tvättande, matlagning och diskande så ska ta på mig en ansiktsmask, tända lite levande ljus och krypa ner i ett varmt skumbad med gott samvete. Sen blir det en film som avslutning på kvällen & imorgon är det dags för jobb igen - 12-20. Känns som att man börjar få ordning på livet, alla tiders.






Kaos

Har verkligen kaos i mitt huvud nu, har en hel del att tänka på. Jobb hit och dit som jag iofs är tokglad över, skönt att kunna tjäna sina egna pengar men ibland blir det bara för mycket. Sen letar jag och Mimmi lägenhet för fullt och helt plötsligt fick jag ängtligen min läkartid.. [Dom som känner mig vet vad det gäller.] Det är bara en del av allt som snurrar runt i mitt huvud nu, men vafan nu kan det bara gå uppåt.

Var nere på stan med Catten idag och fixade med lite papper & så köpte jag en almanacka - Kan vara bra att ha, speciellt för att skriva upp vilka dagar man ska jobba. Va 50% på allt inne på Bokia så jag passade på, 40 riksdaler gick den på. Helt okej! Just nu har min vapendragare en kund, det tatueras för fullt i köket... Och påtal om köket, igår köpte jag ett nytt köksbord av herr Joakim - Hur jävla snyggt som helst! Kommer bild sen när jag orkat ta någon. *flin* Så nu är köksbordet, soffbordet, nattduksbordet, tvbänken och byrån i samma färg. - Svartbrun. Fint som snus, men en ny soffa vore inte dumt heller. Men man kan ju inte köpa allt på samma gång.

Nu ska jag ta och nörda lite spel i vanlig ordning, för jag ska bestämt bli spelnörd på heltid - Sitta hemma hela helgerna och spela istället för att festa. Det ni..

Idag saknar jag dig lite extra.

Älskade Pernilla
Vi står här med gråt och med saknad.
Spill inga tårar, sa Du när jag dör.
Det är inget att gråta för.
I minnet lever jag kvar.
Ingen kan dö som levat har.
Tänk er, som om jag tog en promenad.
Vi ses igen, inte nu, men om ett tag.




Doooooh

Tiden bara springer förbi, jag har hunnit fylla 23, jobba ännu mer och så har jag varit i Karlskoga hos min man. Fin sammanfattning va? Hade det rätt mysigt i Karlskoga trotts mina vredesutbrott (jeffla lingonvecka) och att jag kände mig pretty shitty äcklad av hur stökigt det faktiskt är. Förstår inte hur man kan leva i en soptipp, aldrig varit med om nåt värre. Nåväl, inte jag som bor i skiten.

Väl hemma i Eskilstuna igen så mötte jag upp Mimmi och Petra - För vi skulle minsann på lägenhetsvisning, men den var inget att ha så vi letar vidare. I väntan på bussen i min ensamhet så blev jag uppraggad av en neger, kändes sådär. Fick höra hur vacker jag är, jo man tackar. Kanske skulle ta åt mig liiite mer om det kom från en attraktiv person. Doh!

Gick faktiskt och la mig redan vid 22-tiden eftersom jag var helt slut, men tror ni jag kunde sova för det? Nä. Vaknade sjuttioelva gånger så vid 01 gick jag upp igen och sällskapade med min roomie. Så nu sitter jag här, två timmar senare - Övertrött, törstig och med stora planer för slutet av månaden. Hm, stora planer kanske var att ta i men det vankas minsann kryssning. 360 kr för hytt, buffé, frukost + resa dit/hem är inte farligt alls. Its gonna be awesome. Tanken är att vi ska boka två hytter så det fattas typ... 3, 4 personer? Men det löser sig säkert under dagen. Desto fler desto roligare.

Nu ska jag krypa ner i sängen igen så jag orkar med morgondagen, dags för jobb igen...

Puss och kläm sug min lem!






Humor :D

- "Han blev mördad av en belgisk lönnmördare i ett torkskåp för 400 år sedan"

- "Men det fanns väl inga torkskåp för 400 år sedan"

- "Nae men jag känner vad jag känner"


Under the Oak

Helgen kunde inte ha fått ett bättre avslut, direkt efter att jag slutade jobbet i söndagskväll så mötte jag upp Tessy och Marko på stan. - Vi satte oss på Eken och tog ett par öl, & det är ju aldrig fel i trevligt sällskap. Det var jag sannerligen värd efter att ha jobbat FYRA helger irad, och har en femte som väntar.. Hoppas att jag får en riktigt bra lön i slutet av Augusti, känns som att jag inte gjort annat än att jobba åtminstonde dom två senaste veckorna. Nu däremot har jag bara tre dagar kvar på mitt schema & jag hoppas att jag får mer sen..

Blev en dejt med Tessy igårkväll med, vi drog och badade utanför Torshälla och det var galet skönt i vattnet! Efter det blev det en liten tripp hem till henne för att sällskapa med hunden, och så fick jag lite nya gardiner + en tröja. Och jag är inte den som tackar nej till nya fina saker helt gratis. *flin* Sist men inte minst så drog vi en repa förbi Donken, QP'n satt fint i kistan.

Har precis ätit lite frukost (kokta ägg) & druckit kaffe på ballefjongen, verkligen älskar mina nya balkongmöbler! Så skönt att kunna sitta ute när det är fint väder, synd bara att alla grannjävlar ser in nu eftersom dom sågat ner trädet som stog så perfekt utanför min balkong! :D Borde bege mig ner på stan men jag har verkligen ingen som helst lust att gå ner själv så jag skjuter upp det tills på torsdag. Typiskt mig att alltid vara ute i sista minuten. För ikväll blir jag upphämtad utav min mor, ska följa med henne ut till husvagnen nån dag eller så. Är ändå ledig onsdag och torsdag så why not, ett litet tag går bra men inte för länge då får jag panik.

Jag brukar nästintill aldrig vara sjuk, men sen jag började jobba så har jag fan varit snorig och haft ont i halsen hela tiden. Men det tycks inte vilja bryta ut helt ordentligt?! Skapligt irriterande att vakna helt igentäppt varje morgon. Hellre att man är dödssjuk ett par dagar & slipper eländet därefter.. Nåja, ska väl inte klaga för det finns ju folk som har det värre. Nu ska jag gå och snyta mig för sjuttioelfte gången.. Bye bye.