Roosa <3

Tack som fan till gullungen Anna som köpte resterande på bolaget så vi slapp åka ner på stan igen. Nu är håret färgat (rosa), väldans ovant men jag vänjer väll mig snart. Har städat upp lite här hemma och nu ska snart pajen
in i ugnen. Man måste ju ha efterrätt också. Blåbär och hallon, mums! Nu sitter jag och väntar på att Anna ska komma hit, sen måste vi bege oss till Ica för att inhandla lite mat. Sen ska vi supa pojka' *flin* Pepp till max! Detta kommer bli en förbannat bra kväll. Hepp hepp, nu ska jag tillbaka till köket. Gott nytt jävla år på er!

"Tyvärr jag kan inte släppa det här"

Åhå efter många om och men så kom vi ner på stan runt sisådär 17.00? Haha fint folk kommer sent. Fanns inte mycket fint nere på stan heller, blev bara ögonfransar, strumpbyxor och hårfärg för min del. Rosa hårfärg. Raaur.
Vi mötte upp Miims, sen skulle hon joina mig till bolaget eftersom jag skulle köpa åt Cat, Liz och Anna. En hel del att bära med andra ord. Men nej, jag är 21 och Miims är 23 men vi får inte köpa ut från systemet? Enbart för att Miims legg hade gått ut, men han ser ju fortfarande att hon är över 20? "Jag kan tyvärr inte släppa det här".
Skapligt irriterad blir man! Nåväl, jag får helt enkelt ta en vända ner på stan imorgon också. Suck.

Nu samlar jag ork till att städa upp här hemma, och den verkar lysa med sin frånvaro. Dessutom fryser jag som en gnu - Äh lite kaffe på det här så får jag nog upp värmen.

Tvåtusenniotolvtjugonio

Julafton var riktigt mysigt, massa mat, prat och fint sällskap. Julklapparna jag fick utav Cat och hennes pappa var en läcker sminkväska i ormskinn, hårfärg, cigg, glitterspray, salva och presentkort på HM för 250:-. Inte illa! <3 Rikard kikade förbi framåt kvällen och cigarrer hade han minsann med sig. Dom fick han och jag visserligen ha för oss själva, men jag puffade glatt på *flinar* Pappa Petri mådde inge vidare så jag, Cat och R begav oss ner på stan för att utforska våra möjligheter. Precis som väntat så var det inte många ställen som hade öppet så det blev gamla hederliga Time Out. Det var väldans trevligt där, träffade både den ena och den andra. Men kvällens succé måste endå ha varit när jag druttade på arslet. Bakhuvudet fick sen en redig smäll, fan trodde skallen sprack. But I'm still standing. Måste väll erkänna att jag känner mig lite konstig i skallen, så om det inte går över snart så får jag överväga att åtminstonde ringa sjukvårdsrådgivningen. Hädanefter går jag som en gammal tant när jag är ute, är livrädd för att ramla igen.

Juldagen; Vaknade upp, mer eller mindre sliten. Hade ju faktiskt lovat att åka till mamma och Kjell för lite mat så det var bara upp & hoppa. Maten var god och sen fick jag lite julklappar, tack ska ni ha. Men tror aldrig jag längtat hem så mycket efter min säng som just då. Uh, blev lite vila när jag kom hem men ingen sömn. Bara på't igen!
Planera för fredagen var ju - Buffelbinx @ No Loosers Cruisers. Och sanna mina ord, fy helvete va roligt jag hade! Blev nästan lika sent som sist. Fick som tur var skjuts hem av mina favorit grabbs. Härnäst är det Skåne, med andra ord Big Block Raggers som väntar. Åh va jag längtar! Ska supa Flurry under bordet. Mhm.

Har mest tagit det lugnt efter Juldagen, det tär på krafterna att dricka i två dagar. Cat's pappa skulle röra sig hemåt i söndags, så vi följde med honom ner på stan där han bjöd på mat först. Buffé på Bamboo City. Jösses va mätt jag blev! Trodde nästan magen skulle spricka. Kändes som att man hade kunnat rulla upp till tågstationen sen.. Kändes faktiskt lite tråkigt att han skulle åka hem, det har varit trevligt att ha honom här. Men det kommer fler gånger. Igår blev det en shoppingrunda med mamma på Tuna Park, äckligt mycket folk ute nu på mellandags rean! Så pass mycket att det t.o.m fanns parkeringsvakter som hänvisade till vart man kunde parkera. Galet.

Snart är det Nyårsafton och jag har fortfarande inte den blekaste aning om vad som händer? Allt jag vet är att vi ska äta nån god mat & lite paj på dagen. Men sen då, ingen som vet någon kul fest? Annars får det helt enkelt bli krogen i år igen. Och då spelar det ju faktiskt ingen roll vilken man går till, det är ju fullt överallt.

Nu; sitter jag med blekning i skallen. (Bara överhåret) Kände att det var dags för en förändring, men har faktiskt inte bestämt mig för vilken färg det blir ännu. Den ska inhandlas imorgon. Det står mellan, rött, lila eller rosa.
Detta kan bli riktigt spännande...


Buffelbinx @ No Loosers Cruisers


Mimmi & Cherry - Goes mongo again. <3

Merry Christmas and fuck you

Jajjamen mina vänner idag är det Julafton och jag vaknade sisådär sex på morgonen? Jävla rygghelvete..
Men har hunnit med att tvätta, blev precis klar. Man måste ju ha lite rena kläder inför helgen. Borde väll hoppa
in i duschen så jag kan börja med maten snart. Ska bli riktigt gott, inte varje dag man har så mycket olika rätter
på bordet - Men är det jul så är det.

Ikväll blir det troligtvis utgång till något trevligt ställe, inte kan man sitta hemma och tråka hela kvällen. Givetvis så åker min rosa tomteluva på *flin* Kommer va döläcker!
Ne, nu ska jag lira lite ps2 innan jag ska duscha. God Jul på er!

Julstök

Kan tala om att det var riktigt segt att kliva upp imorse, men efter en dusch kände jag mig lite piggare.
Mamma och jag släppte av Cat hos tandläkaren och så åkte vi vidare till bolaget. Blev lite öl och glögg för min del. Så nu ska jag väll ha så att jag klarar mig den 24:e & 25:e. Åh det kommer bli alla tiders! Kändes riktigt bra att få julmat hemhandlat också, vissa saker måste man bara ha. Stötte faktiskt på syrran och gullungarna inne på Willys, hann t.o.m fika lite efteråt *flin* Det sista stoppet var Ica för mina nya vinterskor hade minsann kommit, nya Uggs fast beiga. Så nu slipper jag frysa om mina stackars fossingar.

Är helt slut nu, har varit igång hela dagen - Gjort snickers, ischoklad, köttbullar och fixat julskinkan. Hualigen!
Mitt i allt så har Cat's pappa hunnit komma hit, vi har med andra ord finbesök nu. Han har dessutom köpt julklappar åt mig och hur gulligt är inte det då? Inte ens min egen pappa gör det, knappt så han hör av sig. Nåja, tur att det finns lite bra människor kvar i denna värld. Pappa Petri köpte även med sig en välfylld påse med godis
plus att han bjöd på pizza idag. Inte illa pinkat. Ja bjöd även på ett smakprov av mina köttbullar och tro mig, dom
var omtyckta. Inte som mammas, men förbannat goda.

Nog talat om mat, mår ju för helsike illa - Ska krypa ner nu och tro inte att det blir sovmorgon för mig imorgon heller, för då ska jag tvätta. Good Night.


Tvspels-tourettes?

Cat klarade sig undan med endast en undersökning idag, hon ska tydligen tillbaka imorgon och laga sina hål.
Med andra ord så ska jag också dit då. Inte så lätt för henne att hitta här i stan. Efter det ska jag åka och handla
lite julmat med mamma och det innebär att jag kan göra mina efterlängtade köttbullar imorgon. Otroligt gott!
Och vi är lite ute i sista minuten när det gäller de här med julgodis, men vafan bättre sent än aldrig *flinar*

Efter tandplågaren idag så åkte vi hem till pappa och drack kaffe. Sällan jag är där nuförtiden. Passade på att
låna 2 st ps2 spel av min lillebror - Shrek och Pirates of the Caribbean. Haha jisses va vi har spelat Shrek idag, börjar även fundera på om jag lider av nått slags tvspels-tourettes? Det lät minsann så iallafall. Vi spelade
alldeles för länge, tiden bara springer iväg när man har roligt. Har dock hunnit med att diska upp allt, städa lite i badrummet och på toan. Resten spar jag tills imorgon. Det blir dock lite mer Shrek nu innan jag måste lägga mig, men bara lite.

Jag längtar nått så otroligt tills på lördag. v


Vågen har fått parkinsons

Jooo, vägde mig inatt och då visade det på -16 kg och det känns ju för bra för att vara sant. Ja menar vågen som
dom har på vårdcentralen lär ju stämma och den visar inte på så mycket. Skapligt irriterande iallafall, att man köper en helt ny våg som hoppar lite som den vill. Får byta ut den så fort pengarna rullar in.

Har nyligen klivit upp och jag är vrålhungrig - Så nu blir det en knäckemacka, samt kaffe & cigg innan jag måste
in i duschen. Ska ju faktiskt följa med Cat till tandplågaren idag. Usch jag är inte avundsjuk...

Och sen vill jag bara påpeka att världens bästaste Anna fyller 20 år idag - Grattis Hjärtat <3

Fjantigt värre

Camade med min favorit ikväll, åwh det var så skönt att få se honom igen. Jösses va han är fin *flinar*
Så fort jag ser honom så får han mig att le sådär fjantigt som INGEN annan kan... Helt sjukt..

2 kassa mobilbilder från idag;



Vackra du

Skulle ha åkt till vårdcentralen idag för att ta blodtryck och väga mig, men jag hade ingen som helst lust.
Så jag bokade om tiden igen. 5/1 - 2010. Då hinner jag gå ner lite mer tills dess. Har slarvat alldeles för mycket.
Men det är svårt att hålla motivationen uppe plus att det inte känns direkt lockande att ta en långpromenad i
denna kyla, åtminstonde inte när jag varken har vinterjacka eller vinterskor.

Känns otroligt skönt att det är lov nu, fast måste erkänna att jag är väldigt rastlös. Vet inte riktigt vad jag ska
göra? Eller jo, ska diska och städa som vanligt. Men hur kul är det då? Och sen är jag vrålhungrig men det finns liksom inget gott att äta och man har inga pengar att köpa nått för heller. Yäääy.

Påtal om annat så kanske jag ska till Uppsala på lördag, men bara kanske.. Hoppas att det blir så iallafall. Få sova brevid dig igen, känna din närhet & värme. Åh, du är så vacker. Han skrev igår att han tycker om mig. Hur ska man tolka det? Det kan ju betyda ett dussin olika saker. Jag vet iallafall precis hur jag känner för dig. <3
Får se hur det går med allt, nu ska jag dricka mer kaffe.

Liten och oskyldig.. eller?

Haha herregud, så liten och oförstörd - Lite skillnad mot idag.

Nåja, nu ska vi klä julgranen. Myys <3



Åwh vilken fantastisk helg

Var som sagt barnvakt i fredags och den där lilla huliganen Ronja höll på att driva mig till vansinne. *flinar*
Så fort hon inte får som hon vill så blir hon hysterisk och talar om för mig hur dum jag är, det är inte lätt att vara
liten. Men sen när det blev filmtittande då dög det att krypa upp i mosters famn, så mysigt.

Lite senare när jag hade gått av mitt pass som barnis så blev det några öl. Djaa syrran var väll den enda som
inte drack eftersom hon skulle upp och jobba dagen därpå. Lotta och Putte kom dit, alltid lika trevligt. Den som blev riktigt gla i hatten var faktiskt Lelle. Haha! Han vinglade omkring för fullt, så det kan gå.
Jag nöjde mig med 5 st.

Lördags eftermiddagen spenderades genom att bära möbler - Inte så värst roligt men det är skönt att ha fått bort allt som bara stått och tagit upp plats. Så nu står dom nya sofforna på plats och det finns ängtligen gott om utrymme för julgranen. Vi måste bara införskaffa oss lite nytt julpynt, gärna mycket lila och rosa.

Anna kom förbi framåt kvällen och vi började förbereda oss på en utekväll vi sent skulle glömma och ja..
Glömma den lär vi garanterat inte göra. Fast det blev ju inte direkt som vi hade tänkt oss, men jag hade mestadels en trevlig kväll. Sen fick jag även höra ytterligare ett rykte om mig;
Att jag skulle ha varit kär i Jugge, hallå nu får ni ge er!! Vi har aldrig varit något annat än kompisar, så jag förstår inte va det är för fjolla som gått och hittat på nått sånt. Undrar när folk ska sluta snacka så jävligt? Visserligen skrattade jag bara åt det hela, för de är va det är - Störtlöjligt.

Uh, måste erkänna att jag är lite sliten idag. Men inte så farligt som jag brukar vara. Nu ska fylla på vattenglaset, ta en cigg och sen bädda ner mig i sängen för lite skräckfilm (Deadline). Pussinuss

Catrine Laaksonen

När människor jag älskar mår dåligt så blir det automatiskt att jag mår dåligt själv, igår var en sådan dag.
Det kanske inte finns så mycket som just jag kan göra, men det allra viktigaste det är jag hur bra som helst på;
Att alltid finnas där, när jag behövs som mest. Jag älskar henne, hon är definitivt en av mina bästa vänner och
jag vill se henne skratta och le - Inte gråta och må dåligt.
Hon är en sånn fin människa, och jag är glad att hon är min vän. För jag vet att när jag mår som dåligast så är hon en av dom som kommer finnas där och torka mina tårar. <3


Julavslutning

Idag mina damer och herrar, så var det julavslutning för oss - Hur skönt som helst, fast måste erkänna att det
kändes lite meningslöst att gå till skolan för 1 timme. 10.00-11-00. Fast jag fick ju min efterlängtade
skinkmacka, det fattades bara lite julmust. Det hade varit pricken över i:et *flinar*

Syrran hämtade upp mig när jag hade slutat och vi åkte till diverse butiken och innan det var dags att bege sig till
Junivägen så stannnade vi på donken. Lite mat i magen har ju aldrig skadat. Cheeseburgare är fan sjukt gott!

Så nu sitter jag här, ensam med barnen för tillfället även fast jag inte hade nån speciell lust att vara barnvakt.
Tur att dom sköter sig själva så bra, syrran och Kim skulle inte vara borta alltför länge. En av Kims jobbarkompisar kanske kommer över senare med sin son, det gillas. Blir öl + lite annat smått & gott.

Imorgon kommer mamma och Kjell hem till mig, ska ängtligen få hjälp att köra den gamla soffan till sopptippen och det ska bli så skönt att bli av med den! Inte en dag försent. Hon ska även ta med de sista av mina saker 
som har blivit kvar i hennes källare. Senare på kvällen har det talats om utgång med Anna? Får se hur det blir.

Nehe nu ska jag kika vad ungarna har för sig, trevlig helg på er allihopa!

Det oändliga projektarbetet

Jag börjar seriöst känna mig sinnessjuk, jag blir galen av allt som har med vårat projektarbete att göra.
Just min grupps ämne är "Kvinnors rätt till sina liv" - Men just jag ska skriva om könsdiskriminering, och jag kan
tala om att det är inte det lättaste att hitta bra information till. Pratade just med en av lärarna om detta och han
påpekade att jag först måste rikta in mig på ett visst område inom könsdiskriminering. Sedan skriva ner frågor till mig själv som jag ska svara på. T.ex. varför det är så just där? Vad konsekvenserna blir? Och vad man kan göra åt saken. Men då måste jag alltså bestämma mig för vilket område jag ska ta upp, och jag vet inte vad jag ska välja. Usch, hatar denna skiten! Kommer få hålla på jättemycket med detta på lovet. Dock är jag öppen för alla förslag, så ni får gärna ge mig en hjälpande hand.

Nu slutar vi om några minuter så jag ska ta och stänga ner datorn och bege mig ut i kylan igen. Adios.

 


Rubriklös

Sitter i skolan nu, bara 2 timmar kvar tills vi slutar. Ska bli riktigt skönt, ska förbi Ica på hemvägen för jag måste
hämta ut mitt paket från Ellos. Lite nya varma tröjor - Och det sitter ju inte fel i den här äckliga kylan! Inte nog
med att de är kallt, det blåser som sjutton.. Knappt så man vill gå ut och röka, visserligen är ju det bra men iaf.

Nehe nu är det slut på lunchen, ska försöka göra lite nytta nu. Projektarbete nästa.

 


Djingis Khan



HAHA - JAG ÄLSKAR'T!

Fakkfejs

Cat gillade liksom inte att jag hade printat henne. Wonder why... Nåväl därför bjuder jag på denna gamla goding.
Tänkte att hon kanske blir lite gladare då?;



För övrigt så har jag träffat Anna idag, åkte hem till henne en sväng och hon bjöd på lite snickers - MUMS! <3
Annars har jag fasiken inte gjort mycket? Eller jo, började morgonen med att spy. Mysigt värre, har ingen jävla
aning om varför. Men har mått bättre resten av dagen så. Och kvällen har inte bara spenderats framför camen,
jag har faktiskt tvättat också *flinar* Ska strax hänga upp det sista innan jag ska lägga mig och sova. Nu är det
bara 1 skoldag kvar, samt avslutning sen jullov. Härligt som fan. Natti natti.

Camporr

Åååååh, vad roar man sig med en onsdagskväll om inte lite hett camande?
Kan dock inte påstå att Cat ser så road ut :( Inte ja heller för den delen. Haha


Pepparkakor och Mjölk <3


Från ingenstans så blev jag sjukt sugen på pepparkakor och mjölk - Hur gott är inte det liksom?
Har faktiskt inte ätit en endaste pepparkaka i år, kanske är på tiden att jag köper mig en burk.

Finns lika lite att göra nu som vanligt, och jag har redan kollat klart på dom avsnitten av Guds tre flickor
som kommit upp på Svt play - What to do? Jo, slår igång en helkass gammal rulle. Children of the corn ;D
Det får duga som sysselsättning i en stund innan jag ska sova. Sen vill jag bara påpeka att Cat bara är för
söt, hon snarkar och mellan varven så får hon hostattacker också. Haha! Love you v



Jag hoppas på att få träffa dig snart, kanske.. kanske i helgen? Det är på tok för längesen hjärtat.

Pulkarace & snöbollskrig

Det är sjukt mycket snö ute och det tycks aldrig sluta snöa - Helt okej men det behöver inte snöa just när jag
är utomhus så jag ser ut sen en vandrande snögubbe! Haha! Gjorde fan det idag, inte undra på att folk stirrade
på mig. Åh jag känner ett starkt begär efter att få åka pulka och ha snöbollskrig, man vet ju aldrig hur länge
snön behagar ligga kvar. Någon som är sugen på lite lekar i snön? Precis som alla barnen gör? ;D

Ringde nyss syster yster, var ett tag sen vi pratade men det var ingen hemma. Får prova igen lite senare. Tänkte
hon och ungarna lär ju åka pulka med jämna mellanrum nu när det är snö och då kanske moster Sandra kan få
följa med *flabbar* Då har jag verkligen en ursäkt att få åka!


Nehe om Moster Sandra skulle ta och göra matlåda tills imorgon kanske....

Snöigt värre

Visst, jag har längtat som tusan efter snön - För det är hur fint och mysigt som helst. Men det är förbannat kallt
utan vinterjacka och dessutom blir jag dyngsur om fötterna så fort jag kliver ut. Det är inte okej! Någon som vill
sponsra till ett par nya skor? Haha! Nåväl, hoppas snö ligger kvar tills efter nyår iallafall. Så man hitter åka
massa pulka och ha snöbollskrig *flinar* Hur skoj som helst!

Kom precis hem, var på en lektion i skolan som sagt och sen var det dags för mötet med soc. Fick faktiskt träffa
en jättetrevlig tant idag, tror det var henne jag träffade sist med. Hur som helst så är det ju inte säkert att jag
kommer få pengar, men det var iallafall skönt att få prata med en vettig människa. Är det någon grinkärring så
blir man ju bara förbannad. Så mitt humör är fortfarande på topp med andra ord. Fantastiskt!

Nu ska jag kika vidare på "Guds tre flickor" och vänta på att sötsaken loggar in på msn. Puss!

Underbart!

Det första jag ser när jag tittar ut är en väldans massa snö *flin* Åh så underbart! Jobbigt bara att mina skor
har lyckats gå sönder.. Haha. Verkligen bra timing. Men vafan skitsamma, snöbollskrig och pulkåkning here I
come! Känner att jag kanske inte borde varit vaken såpass länge som jag var igår, tror jag somnade runt halv 2?
Kunde inte slita mig från datorn - Speciellt inte när söwtnosen slog på camen. Nåväl, tur att det bara blir en
lektion i skolan, sen möte med soc och sen kan jag åka hem igen. Skönt!

Började töja ut mina öron igår också, lite smått. Tar lite i taget så dom inte riskerar att spricka. Nehe nu ska jag
hälla i mig lite kaffe, ta en cigg och slänga på lite smink. Ha en toppen dag allihopa :D

Guds tre flickor

Läste i Mimmis blogg igår att hon kikade på en serie som heter Guds tre flickor, den finns på svt play.
Ska väll erkänna att jag blev lite nyfiken på den (Sen är jag sjukt uttråkad också) så slog nyss på första
avsnittet. So far, so good. Så tack darling för tipset. Blir iallafall ett eller två avsnitt idag.

Påtal om M så pratade vi nyss i telefon och jag förstår faktiskt inte hon står ut med den där idioten, visst
när det finns känslor inblandade så är det inte så lätt att bara säga upp kontakten. Men det bästa är nog
att ignorera honom, låtsas som om att han inte ens finns. Det är mest knäckande för honom! Iallafall i just
detta fall. Men jag vet att du kommer kunna släppa detta tids nog, du är starkare än du tror v
Sen började vi prata om det här med barn, när är det våran tur igentligen? Tycker folk klämmer ut barn överallt
just nu *flin* Först och främst ska man ju hitta en karl som man är villig att skaffa barn med och det är väll inte
det lättaste. Dom säger ju att det kommer när det kommer, men helt ärligt så är jag trött på att vänta.
Amelie den grisen ska ju ha barn vilken dag som helst, såå glad för din skull hjärtat! Måste komma ner sen när
du fått lillpysen. :) Åwh, saknar mina göteborgare. Long time no see.

Känner mig faktiskt lite deppig över hur denna Jul kommer utspela sig. Ingen mamma, ingen syster, inga barn.
Visst, Cat och hennes pappa kommer ju vara här - Och det är jag glad över, min Cat och hennes goa pappa.
Men, jag har aldrig spenderat en jul utan att vara med min familj. Visserligen träffade jag inte min mamma på
julafton förra året heller, men då var jag endå hos min syster på julfrukost. Är det såhär det blir när man börjar
bli vuxen? Isåfall gillar jag det inte. Jag skulle vilja ha en riktigt stor julmiddag. Drömma går ju. Hur som helst så
ska jag, syrran & hennes familj och eventuellt brorsan & ungarna hem till mamma och Kjell på juldagen.
Då bjuds det på julmat osv. Men det är inte riktigt samma sak. Känner mig ensam, även fast jag riktigt aldrig är det numera. Man får väll försöka göra det bästa utav situationen.

Nu väntar det andra avsnittet av Guds tre flickor, sen ska jag plocka upp lite här hemma. Bye.

Buffelbinx @ 4 Wheels

Vi kom iväg till 4 wheels tillslut, blev uppskriven på gästlistan så det kostade mig inget att gå in.
Gratis är gott, eller hur säger man? Hade otroligt kul hela kvällen, minns helt ärligt inte när jag hade så
roligt sist! Bra band, massa trevligt folk och alkohol i mängder. Kan det bli bättre? Nej ja tror fanimej inte det. Grabbarna var lika bra som vanligt och just därför känns det så tråkigt att det faktiskt är en av Jonnys sista spelningar. Men som sagt, det är ju hans val. Min kamera dog så fort jag kom dit, hann inte ens knäppa ett kort. Surt värre. Cat däremot hade nog inte lika kul?! Haha hon lyckades iallafall få skjuts hem efter många om och men - Med mina nycklar. Men Hanna var så snäll att hon följde med i bilen, gick upp med Cat och sen lämnade nycklarna till mig igen. Sikken tur, annars hade inte jag kommit in sen. *flin* Nåväl medans jag var ute och pratade med Cat så spelade dom tydligen min låt, just den som jag hade tjatat om hela kvällen, den som dom inte ens skulle köra igentligen. Snopet? Ja en aning. Men efter lite tjat och smicker som körde dom den igen.
Ni är för goa! Och det bästa utav allt; Nu har jag fått klarteckan, jag ska med dom ner till Skåne. Jävlar va jag längtar! Träffa Spinken, Flurry, Sara och alla andra galna skåningar. Kommer bli kalops!
Så datumet som gäller är 29-31 Januari 2010, det är då jag ska supa Flurry under bordet.

Trodde att jag skulle må som ett ruttet ägg idag, efter en 2-dagars liksom.. Men icke då, jag mår prima
- Fit for fight. Visst, trött är jag ju men inte de minsta bakis. Det ni! Nu sitter jag och funderar på vad jag
ska äta? Vet att jag gjorde värsta maten när jag kom hem halv sex imorse så Cat sa att hon skulle laga
mat åt mig idag, dessutom diska. Jo tjena. Stor i orden, liten på jorden. ;) Måste endå ha matlåda så nått
ska jag nog slänga ihop. Men först ett stort glas vatten & en cigg på de.

Den tolfte december år tvåtusennio

Åwh va segt allt känns nu, och är inte de minsta sugen på att dricka vin idag men de är det enda
jag har hemma. Vet inte säkert om det blir 4 wheels eller inte, det beror lite på om Hyllan kan
fixa in mig gratis. Jag har inga 100 kronor att lägga på inträdet. Han borde veta det snart iallafall.

Dempa är här nu, Cat tatuerar honom. Får se hur lång tid det tar också. Jao, jag ska nog faktiskt
börja fixa mig - Lika bra att vara färdig om det nu blir så att vi ska iväg. Tjingeling!

Årets första glögg knullade fint i munnen

Fick panik av att bara sitta hemma igår, hade så förbaskat tråkigt. Och då hörde Henke av sig,
som en räddare i nöden *flinar* Åkte över dit & där bjöds det på öl och glögg. Inte helt fel!
Det var riktigt trevligt och det var ingen konstig stämning eller nått. Det får vi helt klart göra om.
Han skulle dock ut med en arbetskamrat senare på kvällen så vi tog en taxi in till stan, han gick
till O'learys och jag till Time Out. Skulle möta upp en såkallad kompis där och det gjorde jag.
MEN kände mig helt jävla ignorerad av personen i fråga och då kan man ju undra varför han ens
bad mig komma dit? Pfft jävla idiot. Tur att jag kände fler personer som var där. Träffade t.ex.
Emma och Emelie, sickna sötnosar. Och Lasse stog vakt i vanlig ordning, trevlig prick de där.
Hm, nämner inga namn men en snubbe erbjöd sig att betala min taxi hem och det var ju snällt..
Tio minuter senare hade han dock glömt bort det hela, men mindes när jag påminnde honom.
Sen att han försökte hångla upp mig samtidigt som han höll fast mig, det kan jag tala om att det
inte var speciellt uppskattat. Han är vidrig! Sen verkade han helt bestämd på att han skulle hem
till mig senare, jo tjena! För det första har han inte mitt nummer och inte den blekaste aning om
var jag bor. Fagov! Kom iallafall hem välbehållen, och lagade mat till mig och Cat mitt i natten.
Pommes, korv och majs - Rena lyxmiddagen.

Känner mig lite sliten idag, men inte så farligt endå. Jag är redo för en omgång till. Buffelbinx lirar
på 4 wheels luciafest idag och det vore toktrevligt att dra dit. Speciellt med tanke på att det är en
av dom sista spelningarna som Jonny (Sångaren) är med på. Vi får se hur det blir, det är ju inträde
på ca 100 kronor. Och jag är luspank som vanligt. Cat verkade också på? Kässt att jag bara har vin
att dricka, är inte de minsta sugen på det. Öl eller likör 43 ska det vara! Äh ska vi ut så får det bli
vin+sockerdricka - Det funkar kanoners i brist på annat. Hepp hepp nu ska jag kolla klart på Cube 3
och sen ta en lång och välbehövlig dusch. Puss på're!

Nakna brudar, porr & knark

Tack Jocke för maten! Eller tack till mig själv? Haha är ju faktiskt jag som betalat för den.
Men han lagade iordning det, och det blev riktigt gott. Det får vi göra om. Skönt att slippa
för en gångs skull. Visst älskar jag att laga mat, men inte för jämnan.

Huuua, har kollat på flera av Hellraiser filmerna idag, dom är fan sjuka. Men har fått min
dagliga dos av nakna brudar, porr och knark. *flin* Fast på en udda sätt. Ska kika klart på
den jag har på nu innan jag lägger mig. Måste orka upp imorgon eftersom jag ska ner på
stan med Annä, fixa allt inför mötet med soc. Det känns allt annat än lockande.

Cat och jag hade nyss en rökdejt i köket där vi diskuterade om hur det skulle vara att va
kille. Jisses vilka sjuka tankar man har. Hahaha! Men ja gillar't!
"Fan va jag skulle knulla brudar då, vare sig dom vill eller inte"


Psycho sideshow in your brain - yeah, yeah
We'll drive you insane


Det finns andra

Återigen vill jag tipsa er om denna blogg; http://detfinnsandra.blogg.se/ - Otroligt bra och
känsloväckande. Som jag sagt tidigare så är det läsarnas egna historier som publiceras.
Det är riktigt hemskt att läsa om allt som dessa människor varit med om, det känns enda
in i hjärtat. Att det finns så starka människor som överlevt det mesta, det är fantastiskt.
Denna blogg är en chans för dom att få berätta (anonymt eller ej) och få se att det finns
fler som varit med om liknande saker. Dom blir hörda och får ett slags stöd.

Cat är den som ligger bakom bloggen, kika in henne också vett ja.



Deprimerande

Det är faktiskt inte mänskligt att behöva tvätta klockan sex på morgonen, men vad gör man?
Fanns liksom ingen annan tid igår och jag behöver rena kläder NU. Så det var bara att gå upp
med tuppen, eller tidigare t.o.m? Har minsann för mig att tuppen vaknar vid sju. But Really,
who cares. Hade varit skönt med en morgon promenad men jag vill inte riskera att bli ännu
sjukare. Sen är det riktigt grått och äckligt ute. Man blir tamefan nästan deprimerad. Så illa att
man bara vill dra täcket över huvudet och somna om. Ja menar, ska det vara vinter så kan vi
väll åtminstonde få ha lite snö?! Galet. Eh, varför inte hoppa över skiten och ge oss vår/sommar
istället? Varmt och sköööönt.

Fundilerar på att göra en kopp kaffe - Behöver nått varmt som sätter fart på halsen. Yees, det
får bli så. Maskinen är klar runt sju, så hinner nog börja kika på en film också. Får se vilken...

Tvåtusenniotolvnio

Blev visst potatismos och panerad fisk istället, men det var minst lika gott. Har iallafall diskat,
dammsugit, lagat mat och diskat igen. Nu får det allt räcka för idag! Letade nyss fram min
personliga kod för csn, kan vara en fördel att ha den om jag ska kunna skriva ut en utbetalningsplan.
Måste ju ha med den och en massa andra papper till mötet på fredag. Hoppas verkligen att jag
kommer få pengar i December. Men man vet ju aldrig. Socialen är inte direkt något att lita på,
undrar om det jobbar en endaste vettig människa där?

Imorgon kommer Jocke över och lagar mat, det ska tydligen bli någon slags gryta. Tror det kommer
bli asgott. Det var faktiskt mitt förslag; Jag står för maten och han lagar den. *flinar* Är så träligt
att behöva göra det själv varje dag så varför inte. Möjligtvis så hjälper jag till lite, annars agerar jag
bara diskmaskin (i vanlig ordning). Det kommer nog bli kanoners, sålänge vi håller sams. XD

Jo påtal om att sluta röka, jag höll upp till tre, fyra idag?! Kände att jag ville döda någon, har med
andra ord alldeles för lite motivation till att sluta. Så vi skjuter upp det ett tag till, för det är ju faktiskt
något jag är väldigt bra på - Att skjuta upp saker. Nu; En sista cigg för kvällen.

Host & harkel

Åwh jag vill bara vara helt frisk, slippa hostan, snoret och den konstanta huvudvärken.
Men det är ju klart att när man väl är frisk så har man något annat att klaga på istället.
Och jag förnekar det inte heller - Jag är en gnällkärring till 110 %

Ska ta mig i kragen och gå dom resterande 7 dagarna i skolan, det är ju helt okej när
man väl är där. Man ruttnar dessutom på att bara sitta hemma, det är skittråkigt!
Ska strax göra matlåda, det blir; Panerad fisk, kokt potatis, sås och grönsaker. Kommer
bli smaskens! Men först ska jag diska upp det som jag använt och dammsuga. SUCK.


Dead girl

Hade ett långt och givande samtal med Mr.X igår, skönt att prata med dig igen. Och hur det
än blir mellan oss så vill jag ha dig i mitt liv. Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. v

Nåväl, Cat's "lilla tatueringsstund" blev inte så kort. Tror hon var klar runt halv två, två mitt
i natten? Kan ju tala om att det var mindre uppskattat av mig eftersom jag faktiskt skulle upp
klockan sex. Gaaaah, försov mig och jag har knappt hört väckningen ens. Då är man bra död!

Mitt humör är uruselt idag och det känns meningslöst att åka till skolan för två lektioner och
sen dra hem igen?! Så blir nog hemma och städar,  nån måste ju göra det. Diskade iallafall
upp allt igår, men det finns massa annat som behöver göras. Skura/Dammsuga golven, göra
rent toan och i badrummen osv. Ja, ni hajjar. Ska ta en cigg & se om jag kan bli lite gladare.

Påtal om cigg så gör jag ett nytt
SLUTA RÖKA försök igen på onsdag, imorgon alltså.
Hoppas att det går bättre denna gång än va det brukar göra. Hur som helst så är jag inte
ensam, Anna ska ju faktiskt sluta samtidigt. Och det känns bra.


The botten is nådd

Har känt som ett vandrande lik hela dagen i skolan, illamående, värk, snor you name it.
Och det blev inte bättre utav att vi började med projektarbetet idag, jävla skitgrejer! Det
ska vi hålla på med alla lektionstimmar förutom Matte & Engelska. Suck! Just min grupp ska
skriva om "Kvinnors rätt till sitt liv." Hur kul är det då? Detta ska vi hålla på med i 2 veckor
nu innan lovet samt 1 vecka efteråt. Jag är inte de minsta pepp. Sug min! Så jag drog hem
en lektion tidigare och sov i flera timmar. Så jävla skönt! Det blev inget med Anna, vi tar det
imorgon istället. Ett stycke Anna, chips & film - Kan det bli bättre?

Har precis ätit mat, det blev kycklingfilé, ris, kokta grönsaker och sås. Smarrigt värre. :)
Så nu efter maten är jag precis lika trött igen, men ska allt se en film innan jag lägger mig.
Dessutom kommer det strax hit någon snubbe som Cat ska tatuera, det är bara en liten
grej så det tar inte så lång tid. Och snart är det min tur, ska bli så jävla nice. Var ett bra tag
sen man låg under nålen. I löwe it.

Och sist men inte minst; Paranormal Activity är så jävla genomrutten. Varken bra eller läskig.
Den är tamefan inte ens sevärd. Haha, tror minsann att jag är på krigsstigen idag.

Bara för det så bjuder jag på en sjudundrans glad bild.



Baconsjukan?

Idag är jag verkligen inte på topp, mår som ett ruttet ägg. Halsen gör ont, näsan rinner
och det värker i hela kroppen. Jag har varken tid eller lust att vara sjuk just nu. Inte nog
med det, jag ska ha mens vilken dag som helst också. Kan det bli bättre?!

Gjorde nyss matlåda - Pulvermos och köttbullar. Haha riktigt avancerat må ni tro. *flin*
Så det blir skola till 15.20 och sen ska jag hem till Anna, ska faktiskt sova kvar där. :)
Hon vill inte vara ensam nu & det är förståligt med tanke på allt som skett runtomkring
henne. Idioter finns det gott om! Vi ska väll kolla på någon film, snacka skit och sånt där
allmänt som vi tjejer är experter på. Ser fram emot kvällen.

Men nu ska jag packa allt så jag är redo att ta bussen vid nio. För övrigt så nås jag på
mobilen det närmaste dygnet. Vi synes & höres. Puss på're


Allt-i-allo <3

Min sambo, min Cat hon är en såndär allt-i-allo. Hon kan inte bara tatuera och rita, hon kan
minsann klippa hår också! Ja, som ni säkert förstår så klippte hon mig igår. Jag är toknöjd!
Dock ska det klippas upp lite till någon dag snart. Så fort damen har tid och lust. Raaaaur.

Vi kom iallafall iväg till Pappa Maradden runt 21.30 typ? Nåja bättre sent än aldrig och det är ju
faktiskt så att fint folk kommer sent. <3 Var ju inte direkt någon stor fest, men hade det rätt
trevligt där endå. Sen blev det Dennys och Lucky Cruisers. Visste om att den klubben
existerade men hade ingen aning om att den låg i nyfors. Dom hade det rätt fint där inne
faktiskt. Stötte på Hyllan och Linda där inne. Alltid träffar man någon man känner igen. Men
jag drog ner mot stan runt 01.30 - För att hinna med nattbussen, hade ingen vidare lust att
gå hela vägen hem *flinar* Somnade som en stock när jag la mig, va redigt sliten.

Har fasiken sovit halva dagen idag och så har jag haft en sjuhelvetes huvudvärk. Med andra
ord så har jag mått precis som jag förtjänar. Det blev iallafall hemleverans utav pizza å den
satt sig fint i magen kan jag lova! Fast skippar nog tabascon nästa gång, det blev lite väl
starkt. Nejni nu ska jag flörta med mig Cat ut på balkongen för en cigg. Adios!




Update

Oj det var inte igår jag skrev något här - Men har inte haft speciellt mycket att berätta..

Förra helgen hjälpte jag syrran att flytta på fredagen, dom bor numera i Hällby, asfin lgh!
Dom köpte även en ny soffa - En stor svart divan. [Vilket innebar att jag fick deras gamla]
Känns asbra, nu börjar det faktiskt se trevligt ut här hemma. Ny soffa, bänk, blommor,
julsaker och lite annat. Myspys! Det börjar t.o.m komma upp lite tavlor på väggarna *flin*

På lördagen var det våran Julbasar i skolan och även fast det kändes surt att vara där på
en helg så gick det fint. Vi sålde slut på våra saker så fort att vi fick sluta redan 15.00. Det
blev alltså ca 2 ½ timme och det är ju inget att gnälla över. Bidrog minsann lite jag med, de
blev marmelad, stöpta ljus och nå slags kransdekorationer. - Vilket jag har gett till mamma.
Blev lite alkoholhaltiga drycker framåt kvällen, med Miims och Wäx. Så på söndagen var
man skapligt seg. Den bestod bara av filmtittande och sovande.

Igår blev det lugnt, färgade håret, [Svart som vanligt] kollade på film och gjorde pizza. Den
blev iofs ingen hit! Haha, men det var som tur var ätbart iallafall! La mig tidigt och det var
välbehövligt. Nu är jag utvilad till max och ser fram emot kvällen - Cat & jag är bjudna på fest.
Med andra ord så ska vi till "Pappa M". Kul med lite nytt folk för en gångs skull.

Nehe nu ska jag kika klart på Room 6 & sen ska jag hinna med att fixa allt som ska fixas
innan kvällen börjar - Jag har ju nästan fullt upp *flinar* Hoppas alla har en bra helg!