Tankspridd

Känner mig rätt virrig för det mesta numera, vilket iofs inte är så konstigt med tanke på omständigheterna. Hur som helst så är blogglusten som bortblåst,
men det vänder nog snart.

Idag har vi beställt blommor till begravningen, allt blir i rosa nyanser & bandet blir vitt med guldfärgad text. Tror det kommer fint. Höll på att börja störttjura i butiken också, så jag ser verkligen inte fram emot begravningen. Allt lär väll kännas tusen gånger värre då, speciellt när man ser alla andra som är ledsna.

Har även hunnit umgås med min syster ett par timmar idag & det var tamesjutton inte igår. Skönt att se henne så glad, nu när hon har fått nytt jobb och allt. Det kommer bli alla tiders. Och vet ni va? Imorgon åker jag först till Örebro; Där blir det lunch med Ida och Alvin, sen en fika med Ingalill - Det ser jag verkligen fram emot, har inte träffat Ingalill på flera år så det är allt på tiden! Och sist men inte minst så åker jag vidare till Karlskoga för några dagars mys med mitt hjärta. Åwh, det ska bli alldeles fantastiskt att få krama på honom igen <3 Och jag är så himla bäst så jag har med mig både en efterlängtad matlåda & rosa raggsockor till honom. Haha :)

Just nu är jag så trött att det svider i ögonen och endå så diskade jag nyss upp berget med disk & jag ska strax hänga lite tvätt. Vill inte komma hem till en svinstia sen så det var lika bra att plocka iordning idag. Men sen gott folk ska jag krypa ner och dejta John Blund så jag är pigg och glad imorgon.

God Natt.

Tillbaks på ruta 1

Sedärja, det är inte varje dag man börjar morgonen med att sy. Lagade mina tights, för det är inte så porrigt att gå omkring med ett hål på benet. Hon kan om hon vill *flin* Är uppe alldeles för tidigt men vad gör man inte när man måste på möte på Arbetsförmedlingen. Otroligt skoj, eller inte. Men man måste ju om man vill få några pengar.

Idag är det dag 1 igen - För att sluta röka igen. Började ju i samband med att du försvann & det är absolut ingen ursäkt men där har ni anledningen. Så vi gör ett nytt försök nu, jag klarade det ju sist. Right?

Fi fan, nu ska jag käka lite frukost innan jag måste gå till bussen. Heipa.

4 dagar kvar <3

Dödsannonsen


Så himla fint, Vila i frid min vän <3

Eeeeeh?!

Mimmi kom hit igår & det var mysigt, vi snackade skit, åt popcorn och kollade på två filmer; Ängtligen Midsommar & Naken. Men förutom det så var hela kvällen skit! Jag hade ångest hela tiden och mådde allmänt piss. Idag skulle jag ha åkt och handlat lite med mamma, det var t.o.m hon som frågade om jag ville följa med. Nu ringde hon nyss och väckte mig och talade om att Pia skulle följa med istället. "Hennes nya kompis". Haha det retar mig som fan när hon gör såhär. Så jag somnade alltså med ångest och vaknade upp skitförbannad. Tack mamma! Nu är hela dagen förstörd & jag vill supa ner mig, någon som bjuder eller?!

Höstsol <3

Vi blev kvar hela dagen igår, samtidigt som det känns konstigt att vara hemma hos dig så känns det betryggande på nåt sätt. Blev mycket prat om allt möjligt & så fick vi se dödsannonsen och dikten som din mamma tidigare pratat om. Den som du själv "valt" och den var så fin. Fick tårar i ögonen när jag läste den. Nu vet vi iallafall när begravningen kommer äga rum och det är inget jag ser fram emot, sånt är alltid jobbigt. Men först då kanske man verkligen kan förstå att du är borta, jag vet om det nu men jag kan fortfarande inte förstå. Älskade du. Den här gången fick vi verkligen se platsen iallafall, ingen av oss kände nåt speciellt. Inget obehag eller liknande, men det var nåt som vi behövde få se.

Fick mat hos Natalies mamma innan vi åkte ifrån Ärla, väldigt uppskattat med tanke på att jag inte hade nåt hemma. *flin* Och så fick jag ängtligen träffa Natalies tvillingar Miranda & Selina. Så himla söta, och jösses va stor Cassandra hade blivit. Jaaa, och så fick jag träffa Elenas lilla solstråle också. Jag vill också ha en liten <3 Men det kommer väll med tiden. Vi stannade till på ica innan hon skulle släppa av mig och även fast jag sagt ifrån så köpte hon lite mat åt mig. Hur gulligt är inte det då? Mamma Natalie ;] Tusen tack. Kom inte hem förens efter åtta på kvällen och då var jag trött & frusen som tusan. Avslutade kvällen med ett varmt bad, ett samtal med min fina & en film.

Ska föna håret och sen kila ut på en promenad i höstsolen, måste endå posta lite paket så då kan jag lika gärna gå en extra sväng. Ha en bra dag vettja!

Trippelt upp

Sedan en vecka tillbaka så är det TRE gånger så många som läser min blogg? Hm, antar att dom flesta blev nyfikna på vad som hänt.. Det är väll förståligt. Men jag är mer nyfiken på vilka ni är? Antar att det är kul med fler som läser min meningslösa blogg. Haha!

Mig <3 Dig

För första gången på en vecka, sen allt hände så känner jag ett litet lyckorus. Allt tack vare min
fina, tänk att några ord kan göra en så glad. Åååhåå vad jag tycker om dig karljävel. <3
Snart så får jag krama på dig igen & jag längtar nå sjukt mycket.

Det känns skönt att mitt i allt eländé få känna lite glädje igen, det är välbehövligt. Klart som korvspad att jag fortfarande är ledsen & jag saknar henne som en tok men det börjar kännas lite lättare. Imorgon ska vi bannemej ta oss ut till Ärla igen, jag, Natalie och Lena(?). Med lite mer planering denna gång så ska vi gå till platsen där du försvann. Sen hoppas jag på en fika hos familjen Wassberg men det beror ju helt på om dom har tid.

Idag har jag varit sådär duktig igen, jag har dammsugit hela lägenheten, tvättat/hängt/vikt tvätt för fulla muggar, diskat och lagat mat. Jag skrapade ihop det sista jag hade både i frysen och skafferiet. Nu har jag 8 fiskpinnar och lite grönsaker kvar, thats it. Inte ens pasta, hur fattig får man bli? Men om sanningen ska fram så håller jag mig gärna sysselsatt så jag slipper tänka för mycket, antagligen lika bra. Kikade på Mirros 2 nyss, & den var kass om man jämnför med 1:an. Sikken besvikelse. Fick ner Lost Boys - The Thirst också, så jag ska väll glo på den innan jag somnar. Men först, ska jag vara ännu mer hurtig & vika resten av tvätten.

Amli: Tack för att du ringde idag, det är alltid lika underbart att prata med dig. Du är alltid så lugnande & förstående. Jag älskar dig <3



Grattis på födelsedagen, hjärtat mitt.

Har precis tänt 24 ljus, ett för varje år. Du hann bara bli 23, men idag skulle du ha fyllt 24 år. Det är jobbigt att du är borta, men jag är glad över att jag i huvudtaget fick vara din vän & jag är tacksam över den tiden jag fick med dig. 1986.10.19 - 2010.10.12


Minnen

Jag minns..

  • Första gången jag var hemma hos dig, tror att du hade fest för att du fyllt år? Och hur en av dina bröder kom ut i bar överkropp & jag blev helt till mig. Tror nästan att jag blev lite förtjust, men det får man vara när man är 13 år.
  • En av våra första fyllor, vi satt inne på mitt rum i ärla och drack nog inte mer än "en grogg" var och blev tokfulla. Vi var en bunt tjejer, som alltid på den tiden & någon lyckades ha sönder min säng den kvällen.
  • Alla dom gånger vi rymde hemifrån mitt i natten för att träffa killar, minns speciellt två gånger; Den första är när vi hoppade på tåget och åkte till Göteborg utan några som helst pengar. Du slängde dina strumpbyxor under badkaret & jag minns hur mycket vi skämdes när vi åkte hem och utskällningarna vi fick som heter duga. Andra gången är när vi åkte hem till Leo, och när vi skulle sova så hamnade jag i mitten & du blev så sur för att jag låg brevid honom så jag bytte plats med dig. <3
  • Den gången vi liftade till power meet, vi vandrade omkring där ett bra tag. Sen blev vi erbjudna att sova i en bil med massa raggare men du vägrade så vi fick sova ute tills första tåget gick hem på morgonen.
  • Kryssningen som jag, Lena & Mimmi fick följa med på med dig och din familj. Vi hävde i oss vin/öl till maten eftersom det var gratis och när båten la till på Åland så gick vi av med dina bröder och din kusin. Där du skämdes över din bror för att han gick runt och ollade skyltfönster. Haha! Senare så orsakade du stopp i både toan och handfatet som din mamma och moster fick ta reda på & när vi skulle kliva av så fick vi leta som galningar efter dig. Du hade hittat nån snubbe som du fortsatte dricka med ända tills avgång. Väl av båten så blev du så arg på mig när jag sa att du såg lite blek ut och kläckte ur dig "Men du då? Du är ju blek på hela kroppen! Det sa till och med mamma." Vilket hon såklart inte gjorde, men endå.
  • Den sommaren som vi åkte iväg med din familj och badade på ett jättefint ställe, minns tyvärr inte vad det heter.
  • Hur mycket kläder & annat som vi köpte på våran shoppingrunda i Västerås.
  • I somras, dom sista gångerna jag fick träffa dig. Vi [Du, jag & Mattias] satt ute på gräsmattan, drack cider, åt godis och stekte oss i solen & den andra gången satt vi nere på en parkbänk vid ån och rökte & pratade.

Jag har så mycket minnen från dom 9 åren som jag hade turen att få känna dig, men nu när jag vill skriva ner lite.. Så kommer jag inte ens på hälften. Men det kommer mer. Det är tungt, sitter och tänker på att jag aldrig mer får träffa dig. Oförståligt.

Det var alltid du & jag, alltid vi som hittade på massa dumheter. Jag skulle aldrig göra om det idag men jag ångrar det inte direkt heller. För emellan åt hade vi fantastiskt roligt. Undrar om jag någonsin kommer finna en vän som dig igen. <3

Saknaden kan inte beskrivas med ord...

Vi var ute i Ärla igår igen & skulle tända ett ljus och även fast vi fått veta ungefär vart det hände så lyckades vi inte hitta platsen. Vi gick omkring i skogen närmare två timmar, & såhär på efterhand så är Mimmi är glad att vi inte hittade dit nu när vi fick höra mer.. Natalie kände väll lite att Pernilla kanske inte ville att vi skulle se, se var hon försvann. Men jag känner att jag behöver det, jag kan inte förklara varför men det är nåt jag måste göra. Om jag så ska få åka själv dit. Jag vill se platsen som hon valde att lämna oss på.

För första natten den här veckan så lyckades jag sova skapligt många timmar inatt, iallafall mer än 1-4 som jag max sovit dom andra nätterna. Idag ska jag åtminstonde få sömntabletter så jag kan få sova ut, om det nu är möjligt. Jag drömde inte om dig inatt heller, jag ska erkänna att jag var rädd att jag skulle göra det nu när man verkligen vet hur allt gick till men det gjorde jag inte. Men jag hinner mer än & vakna förens tårarna kommer igen.

Men din mamma beskrev så fint hur hon hade sett dig, att du bara stog där med ett leende på läpparna. På så sätt så önskar jag också lite att jag fick se dig en gång till..


Undrar hur jag ska klara den här dagen, om jag ska sitta här själv eller om jag ska åka hem till någon. Man kanske inte ska vara ensam när man mår såhär, but lets face it - Någon gång måste jag vara ensam. Kanske inte just idag..

Otäckt...

Vi har varit hemma hos Mattias hela kvällen & det var nog bra för oss alla. Vi har pratat av oss massor, kramats, gråtit och skrattat. Jag har druckit allt för många öl, vet att det inte gör saken bättre men nu blev det så. Fick lite saker, som varit hennes. Armband, halsband & lite annat. Faaan, allt känns som en dimma. Det känns otäckt och overkligt, jag kan inte förstå...

Nu ska jag försöka sova, ensam är jag också för första gången sen allt hände. Ah, har varit ensam små stunder men endå. Hoppas att jag kan få sova.

.

Jag vet att du alltid hatade att vara med på kort, & du skulle antagligen inte gilla att jag la upp bilder på dig. Men i mina ögon var du så vacker, både på insidan & utsidan. Jag älskar dig.



En del av mitt hjärta kommer alltid slå för dig

Har Mimmi här inatt också, jag lyckades nästan somna helt men sen vaknade jag till av nåt. Mimmi ligger brevid mig i sängen och sover, tänk om jag kunde göra det samma. Mitt hjärta slår i 120 och jag känner mig rädd & ledsen. Jag vill inte riktigt erkänna att hon är borta, att jag aldrig mer får höra hennes skratt, att jag aldrig mer får hålla om henne & bara vara. Jag kan inte beskriva med ord hur jag känner mig, allt är en enda röra nu.

Känns förjävligt att jag måste ner på stan idag, fixa med soc och ams. Vet inte hur jag ska klara av att inte gråta & inte heller hur jag ska klara av allt folk på stan. Jag vet ingenting.

<3

Har nyss kommit hem, vi har varit ute i Ärla hos hennes familj. Det var riktigt nervöst & det tog emot att ringa och fråga om vi fick komma. Kände mig nervös och jag ville inte vara till besvär.. Men det gick hur bra som helst & det kändes otroligt skönt att få träffa alla dom. Och också att få veta lite mer om hur det hände. Det känns som att min älskade vän ängtligen fått frid & att hon får vara med sin pappa igen som hon så länge saknat.

Sömntabletter, ja tack.

Jag åkte till min syster för att fira henne, vilket såklart inte var en bra idé. Pratade med Mattias, Pernillas pojkvän och då kom tårarna igen. Det går inte att hålla tillbaka dom. Ville inte sitta där och gråta när det kommer massa folk, vill liksom inte förstöra "stämmningen". Så jag fick skjuts hem.

Jag har ångest, har inte fått många timmars sömn, jag har hjärtklappning och det känns som en stor klump i bröstet. Min syster tvingade i mig lite mat, men det gjorde bara att jag mår illa igen. Jag köpte även cigg, kände att jag behövde det nu men dom glömde jag såklart kvar. Har typ inga pengar att köpa nya för heller. Önskar att jag hade sömntabletter så jag kunde få sova, samtidigt som jag inte vill. Jag saknar henne så!

Ikväll ska vi åka ut, ut för att tända ett ljus. v

En del av mitt hjärta

Det känns skönt att Mimmi och Anna kom hit igår kväll, vi hyrde två komedier & även om jag inte var ett dugg fokuserad på filmerna så fick man lite annat att tänka på. Vi har skrattat hur mycket som helst, kanske låter konstigt för er? Men det finns så mycket fina minnen från alla våra stunder med Pernilla & dom kommer jag aldrig glömma. Du & jag. Det känns verkligen som om jag förlorat en del av mitt hjärta, bara det att jag aldrig kommer få hålla om henne igen känns overkligt. Men ingen människa förtjänar att må så dåligt som du gjorde så jag försöker förstå till en viss del. Men det är svårt att smälta. Alla dessa minnen <3

Och det kunde inte ha varit dåligare timing på att jag skaffade ett förhållande, jag tycker om honom & jag vill inget hellre än att ligga i hans famn nu. Får dock snällt vänta i typ två veckor, fy fan för att vara fattig. Men det går liksom inte att känna någon direkt glädje nu, inte med dessa omständigheter. Jag vet varken ut eller in. Jag har knappt sovit på 3 dagar, jag har huvudvärk, näsblodet sprutar med jämna mellanrum, jag har spytt och jag har ångest. Allt känns som en dröm, kan någon bara väcka mig?

Jag somnade nästan för en stund sen, men Anna och Mimmi gjorde sig påminnda om att dom är här & jag gav upp igen. Känner mig som en grönsak & jag är faktiskt rädd för att sova. Hur som helst så är jag otroligt glad över att jag inte är ensam. Tack för att ni är här. Hädanefter känns det som att man bör uppskatta och ta till varo på all tid man får med sina nära & kära för man kan förlora någon när man minst anar det.

Allt jag skriver är i en enda röra, men jag behövde bara få ur mig lite.

<3




Worst day of my life.

Har träffat både min mamma och min syster idag & lite senare kommer Anna och Mimmi hit. Vi ska hyra nån film, prata & bara umgås. För tanken på att vara ensam inatt skrämmer mig. ;'( Har sovit ytterst lite dom tre senaste nätterna och inatt lär väll inte vara ett undantag. Näsblodet rinner & huvudet bultar. Worst day of my life.


Vila i frid, min älskade vän <3

Vet inte ens vad jag ska säga, allt känns så himla overkligt. Jag har fortfarande inte förstått att det är sant, tårarna rinner och rinner. Och jag kan inte ens föreställa mig hur hennes mamma mår <3 Det gör så ont, jag har aldrig förlorat en vän förut, men nu är en av mina bästa vänner borta. Du kommer alltid vara saknad hjärtat. Jag vet att du inte har mått bra dom senaste åren så jag ber och hoppas på att du funnit frid nu & att du har det bra. Jag älskar dig...



Konstigt att hon från ingenstans fick flera vänner när hon dog?
Såvitt jag vet så har ni inte brytt er tidigare.

;(

Livet är långt ifrån rättvist, men jag hoppas iallafall att du mår bra nu vart du än är. :(
Vila i frid min älskade vän <3

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.835964-forsvunnen-kvinna-hittad-dod

Obehagligt

Har knappt kunnat sova på två nätter, det har liksom kännts sådär obehagligt här hemma. Jag har också tänkt mycket på min barndomsvän - För vi har inte pratat på några veckor nu.

Idag läste jag om att polisen letar till fots och med en helipokter efter en försvunnen person i Ärla, & det var inte förens polisen ringde och väckte mig nyss som jag förstod att den annonsen handlar om henne. Min vän. Riktigt obehagligt att jag faktiskt har tänkt så mycket på henne nu när det är såhär. Känner mig helt förtvivlad, orolig och ledsen... Min ******** <3 Hoppas att dom hittar henne snart & att hon mår bra. Under tiden ska jag försöka få tag på hennes pojkvän eller mamma, kanske få lite mer grep om vad som har hänt :(

Ingen mer sömn för mig på ett tag...

http://ekuriren.se/nyheter/eskilstuna/1.835964-polisen-soker-forsvunnen

Pms-monster

Skapligt irriterande att jag knappt fick någon sömn alls, det blir ofta så när jag vet att jag ska upp tidigt. Som tur var hade inte heller Mimmi någon lust att åka ner på stan, det får helt enkelt bli av imorgon istället. Har fått ganska mycket gjort här hemma iallafall, först tog jag en liten promenad till ica i det fina vädret och postade ett paket. Hela grejen känns lite fjantig men vafan.. Haha! Hoppas att det blir uppskattat endå. *flin* Sen har jag tvättat, vikt och lagt in alla kläder i gadroben, dammsugit & skurat hela lägenheten, lagat mat, diskat osv. Nu har jag bara lite småsaker att plocka iordning sen är det så klart som det kan bli. Känns bra att man gjort någon nytta idag.

Bokade två 2manna hytter till en kryssning den 30:e Oktober, den såkallade "Halloweenbåten". Det är sjukt mycket folk från P som ska åka med den & hytterna var helt gratis. Än sålänge så är jag inte 100 % säker på att jag ska åka, men det lutar åt det. Kryssningar är aldrig fel! Vilka jag ska åka med, det vet jag fortfarande inte men det kommer inte vara några problem att fylla hytterna. Resan dit/hem, mat & alkohol kostar givetvis men man kan ju inte få allt gratis. I think it's gonna be awesome!

För övrigt så känner jag att min mens är pågång för jag har varit ett riktigt pms-monster idag. Varit gråtfärdig & nere i stort sett hela dagen, nu känns det lite bättre. Fick ett sött sms förut & det gjorde susen. Nu; Ett varmt bad, levande ljus & bra musik. <3

Köttfärslimpa - Check.

Nu jävlar, nu har jag gjort det! - Köttfärslimpa med feta ost, kokt potatis, hemmagjord brunsås & kokta grönsaker. [paprika, majs & ärtor] Det blev faktiskt riktigt gott, men nu vet jag några små detaljer jag ska ändra på tills nästa gång. Gjorde en rätt liten köttfärslimpa, men det räcker tills imorgon också. Skönt att slippa laga mat, åtminstonde när det bara är till en själv.

Imorgon måste jag gå upp skapligt, ska ner på stan med Mimmi.. Fixa lite saker med arbetsförmedlingen osv. Hur tråkigt som helst men det måste göras. Är faktiskt rätt trött nu så ska nog lägga mig i sängen, slå på en film & sen sova. Aaah, och först prata med han den där fina också <3 Good night.

Finns det något mysigare än bebisar?

Lillfröken blev toknöjd över alla presenter hon fick; "Va många paket jag fick av moster" Haha hon är bara för söt! Jag åkte på att göra en tårta till hennes kalas också, observera att hon själv valt vad hon vill ha för tårta och vad hon ville ha för godis på den. Tuggummin var mycket viktigt *flin* Fasn, tårtan blev ju ett riktigt mästerverk. Haha så snygg! Och tror ni inte att jag fick gosa med Sofies lilla Alvin - Jag blev ju helt kär & det minskade knappast suget efter en egen bebis. Dom är så små och söta <3 Nåväl, min tid kommer väll. Det blev dessvärre ingen marknad, Anna och Daniel jobbade mycket längre än det var tänkt. Tråkigt som fan, men vad ska man göra. Får helt enkelt vänta tills nästa år.

Så jag har bara setat hemma och degat, ytterligare en nykter helg till tant. Jag får väll trösta mig med att imorgon kommer jag må toppen i skillnad mot vissa andra. Ska ha en riktig städdag då, plocka iordning ordentligt. Kul när det är klart.

Nu blir det ett varmt bad med massa tända ljus, all by myself. <3


En snygg Buttran

Okey, håret blev rätt så ljust endå. [Dock inte lika ljust som på bilden, men nästan] Fick nåt ryck mitt i natten så jag kladdade på lite smink. Haha, olikt mig :] Försökte lägga upp denna bild som profil bild på ett community men den var för liten. Kässt! Äh, dags att sova så man orkar upp. Natti <3


Pusskalas :-*

Har haft en lugn och skön fredag, mestadels för mig själv. Var iväg med syster en sväng på kvällen, vi handlade lite saker inför imorgon, stalkade en annan bilförare, skrattade så både tårar & energidryck sprutade i bilen - Haha med andra ord så hade vi tokskoj även fast det bara handlade om en liten stund. Jo, fick se hur dom fått iordning i sin nya lägenhet & det vart mysigt. Förutom det så har jag fasn bara kollat på Supernatural, jag med mina nördserier.

Har blekning i mina walls för andra gången för ikväll, och dom verkar ha blivit lite ljusare men inte mycket. Har slagit in alla paket, men måste köpa presentsnöre imorgon. Var helt säker på att jag hade det hemma så jag köpte inget idag. Hm. Fick nyss lite bilder av Ida, från när jag var i Örebro förra helgen. Haha, inte var dom vackra inte *flin*

Ska försöka lägga mig skapligt, ska upp tidigt imorgon; Först fira Ronja och sen blir det marknad med Anna & Daniel. Mycket trevligt. Hoppas att jag inte stöter på V där, det skulle bara bli pinsamt... Jag hade minsann pusskalas med Iida när jag var i Örebro & den bilden bjuder jag på! Nu ska jag skölja ur blekningen innan mitt hår går av.




Wiiiie

Hamnade på Ica Maxi med mamsen; Köpte mig lite mat & sen presenter till systra mi, min underbara guddotter & en liten sak till han den där <3 Iiih, jag är ju bara för snäll. Köpte dessutom rosa bandet, det känns ju ganska självklart - Köper det varje år.

Men ska ta mig ner på stan imorgon och köpa det sista till lilla Ronja, hoppas att damen kommer bli nöjd. *flin* Undrar vem jag ska släpa med som sällskap.. Sen är jag toksugen på att åka till Strängnäs marknad i helgen, det måste vara flera år sen jag var där & när jag för en gångsskull har pengar så vill jag passa på. Någon som ska dit? Hör av er isåfall.

Nu ska jag ta en kokosboll och glo vidare på Supernatural. HEJPÅRE!

Uppdrag köttfärslimpa

Väntar på att mamma ska komma och lämna en tunika åt mig, den är massa fin <3 Ska förhoppningsvis handla lite också, har två pitabröd i frysen & lite spagetti. Det enda ätbara! Har aldrig haft det såhär tomt i kyl och frys. Fundilerar på att köpa köttfärs - Måste öva på att göra köttfärslimpa, så att den blir perfekt. Haha, inte tror iofs inte att jag kommer misslyckas men endå. Så fort han den där kommer hit så han jag lovat honom en sjuhelvetes middag med diverse efterrätter *flin* Jag är tydligen best.

Jaja i väntans tider så roar jag mig med att ta massa cambilder.
Jag är fasn rätt så söt utan smink, de ni.









Miiiiipmiiiiip

Har precis haft ett långt och givande samtal med min älskade syster, insåg hur mycket jag faktiskt saknar henne. Vi kanske ska umgås lite redan ikväll, jag hoppas på det iallafall. Sen fick jag prata med lilla fröken Ronja som fyller hela 6 år på lördag, stora tjejen. v Fick veta vad hon önskar sig, så nu vet jag precis vad jag ska köpa. Hon är precis som jag var när jag var liten, älskar att få småsaker. Fem dagar senare fyller systra mi år, vad sjutton köper man till någon som fyller 28? Hm, alltid lika svårt. :]

Jag är ashungrig nu, har fiskpinnar & spagetti hemma och jag måste väll erkänna att det inte lockar för fem öre.. Får inte in pengar från C förens imorgon. kan jag betala dom sista räkningarna, finally. Kanske köpa sig nåt ätbart också.

Imorgon blir det antagligen rekryteringsmässan med Mimmi, kanske t.o.m i Västerås. Sedär va duktiga vi är! :]




Note

Reminder to myself;

  • Tvätta & städa för fullt.
  • Ringa Tele2 & hemförsäkring.
  • Bestämma en playdate med syster <3
  • Maila min handläggare på arbetsförmedlingen, boka möte osv.
That's about it. Ska fixa allt det där imorgon, så jag kommer ha fullt upp. Inte mig emot, är endå så rastlös nu för tiden. Men känner mig faktiskt gladare, & jag gillar läget.

Long time no see

Fredagen blev awesome som väntat, shoppade loss på tuna park med Anna & Hanna. Okej, shoppa loss kanske var att överdriva men lite nytt blev det. Sen blev det förfest hos Anna W med Anna, Hanna, Mimmi och Erica. Inte fy skam alls, men efter det så måste jag erkänna att minnet sviker mig lite. Vi åkte iallafall ner på stan och besökte några krogar. Träffade på två "barndomsvänner" som jag faktiskt inte pratat med sen jag varit liten. Johan och Thomas heter dom, dom är lite yngre än mig och jag brukade typ ta hand om dom när vi gick hos dagmamman. *flinar* Det var oväntat men riktigt kul. Haha och visst fan rökte jag. Ett par cigg, tror nog aldrig att jag kommer kunna festa utan att röka nåt alls... Och vet ni jag åt på Subway för första gången i mitt liv, det ni! :]

Hade nästan glömt bort hur det var att vara bakfull, men nu minns jag igen. Ååh så härligt. Men efter många om & men så bestämde jag mig för att följa med till Örebro på lördagen. Ida skulle ha fest så jag gjorde Danne sällskap dit. Det ångrar jag inte en sekund! Det dracks mintu med oboy, baccardi & cola, öl, cider och jag träffade en bunt nya & härliga människor. Fick även känna på utelivet i Örebro, lite träligt att typ alla blev jättesega och ville åka hem medans jag för en gångsskull var på topp. Men vafan, jag är skapligt nöjd endå.

Planen var att åka hem på söndagen men sedär, jag hamnade hos han den där. Har kikat på en bunt med filmer, kollat in barnkläder på Ica Maxi, varit buttran & gnällt sådär lagom mycket. Så ikväll kom jag tillbaka till Eskilstuna, hade en snabbdejt med Mimmi innan jag åkte hem. Höll fasiken på att frysa arslet av mig, nu är det verkligen dags för vinterkläder <3 Anyhow - Jag är nöjd över dom senaste dagarna, tusen tack ska ni ha. Det behövde jag.

Vill bara påpeka att jag rökte både fredag & lördag men det har inte ändrat min inställning.. Jag vill absolut inte röka dagligen.
Men på fest, djaa det är svårt att undvika.


Hittade en vimmelbild från i fredags, jag ser rätt skeptisk ut. Haha! [Minns det knappt] ; Anna, jag och Zandra.


Fucking happyface haha <3

Sedärja idag är humöret på topp & jag ser fram emot kvällen. Funderar på att faktiskt unna mig likör 43? We'll see. :] Kanske kan få Mimmi att dela en flaska med mig iallafall. Aaah, har väll en liten anledning till varför jag blev på bättre humör men vad den är tänker jag inte skriva här *flin* Har varit uppe sen åtta, ringt diverse samtal och så. Bra att ha det gjort. Jag ska ta en sväng till antingen Tuna Park eller ner på stan men först måste jag hitta nåt sällskap. Lättare sagt än gjort, dom flesta jobbar ju. I värsta fall får jag väll åka själv...

Ska sätta på lite smink & dra igång en maskin - Pussilago!

Humörsvängningar

Ena stunden är jag glad & andra stunden känner jag mig ledsen eller irriterad. Haha, hade jag haft mens så hade jag förstått varför - Men vad är orsaken nu då? Det är fan jobbigt att känna såhär.

Sen börjar jag tröttna på att enbart "ge" utan att få speciellt mycket tillbaka. Hur svårt kan det vara att visa lite "uppskattning" [helt fel ord] någon gång? Som Tina sa: "Ge och ta, inte bara säga utan visa oxå. En handling betyder mer än tusen ord." Så sant som det är sagt.

Aja, idag fick jag iallafall hit min tvättmaskin. Finally! Tack till bror min & Walther som orkade bära upp skiten till tredje våningen, hade aldrig orkat det själv. Haha, jag är hur klen som helst. Har till och med hunnit inviga den idag, den hoppade omkring fint inne i badrummet! Skönt att ha en egen iallafall, ingen mer tvättstuga för min del!

Efter många om och men så blir det utgång med brudarna imorgon [idag] , men ska försöka att ta det rätt lugnt endå. Har ju som sagt inte druckit på ett bra tag. Det kommer bli awesome & det är jag värd. <3