Tillökning påväg

Ahmen föresten, jag ska allt bli både moster och faster i år igen. Hujedamej! Och jag har fått äran att bli gudmor igen, denna gång till min brors kommande lillfis. Det bara dräller av syskonbarn, bara jag som ligger efter. *flinar* Jag är bra sugen så det är tur att det kommer finnas andra bebisar att gosa med tills jag får egna. Mys <3

Nujävlaranamma

Nu vare visst Cats tur att va på mig om att blogga, dålig jag är då. Haha!

Efter fyra dagar på praktiken hade jag gått ner 1 kilo, så vi kan väl hoppas på att man blir minst ett mjölkpaket lättare i veckan? [Det låter mer om man säger så] Sålänge det går åt rätt håll så är jag nöjd. :D Igår var nog den värsta dagen på praktiken hittills, jag hade verkligen ångest och ville bara gå hem. Tyckte allt var skittråkigt och dagen gick hur sakta som helst. Det beror nog mycket på vem man "jobbar" med också, & en av personalen igår är ingen favorit. Men allt kan inte vara roligt här i livet så jag försöker tänka positivt och se framåt. För jag vill inte göra som jag brukar, att bara ge upp så fort nåt blir lite jobbigt. Imorse ville jag knappt kliva upp ens, men jag pallrade arslet dit och vet ni vad? Idag har allt gått jättebra & dagen har bara sprungit iväg. Hoppas dagen går undan imorgon med för nu vill jag ha helg.

Var ju som sagt på arbetsintervju förra fredagen & för första gången i mitt liv så var jag inte nervös för fem öre. Kändes helt fantastiskt! Tyckte dock att det var lite jobbigt med alla frågor men det var bara att svara så gott man kunde. Inom typ 2, 3 veckor får man veta om man får något sommarjobb eller inte. Det vore ju guld, men det är lika bra att söka en bunt till under tiden.

Fick inte alls nog utav allt städande på praktiken så jag tänkte köra en runda här hemma också. Jag verkligen älskar att städa & tvätta. Eller ja, det är skönt när det är klart iallafall.


Det går bra nu kompis

Det går bättre och bättre på praktiken & jag tokgillar personalen och jag har dessutom redan hittat min favorittant. Sen fick jag reda på att jag ska sluta redan 12.30 på fredagar och det är hur ljuvligt som helst. *flinar* Men det bästa utav allt är att jag tydligen ska få komma på intervju på fredag angående sommarjobben jag har sökt inom vuxenförvaltingen. Nu jävlar flyter det på! Känner mig hur nöjd som  helst, nu fattas bara utbildningen.

Är inte lika trött idag heller så jag ska ta och tvätta, städa och färga håret innan jag bänkar mig i soffan för kvällen. Buttran lyser med sin frånvaro & jag gillart! :D

Min mamma är guld värd

Har helt klart haft en mycket bättre dag på praktiken idag, igår var det mest rörigt och det fanns inte så mycket tid till att "visa mig runt" osv. Men idag har jag fått hjälpa till med en hel del, visst har jag gjort mycket av sakerna innan men det var ett par år sedan så det kommer ta ett tag innan jag känner mig helt varm i kläderna. Är ännu mer slut i kroppen idag, det värker och jag har ont i fötterna. Vill inte veta hur jag kommer må på fredagkväll. Önskar också att jag hade lättare för att prata med nya människor, vet inte alltid vad jag ska säga. Hatar när jag är för tyst, men det är något jag jobbar på och det går ju iallafall åt rätt håll. - Framåt. För övrigt så har jag jordens fulaste arbetsbyxor på mig, bara så ni vet.

Mötte upp mamma direkt när jag hade slutat, det var dags för en ny spritleverans & så hade hon med sig en bunt matlådor till mig. Så himla snällt och välbehövligt för man har inte direkt frysen full hemma. *flin* Åt en av dom idag, det var nån slags laxpaj. Sjukt gott! Tack min lilla mamma, vad skulle jag ta mig till utan dig? <3 ÄLSKA!


Mjaaae

Kan inte påstå att jag är så imponerad utav första dagen, men å andra sidan så har det ju faktiskt bara gått just en dag. Personalen verkar iallafall vara hur trevliga som helst, brukarna däremot har jag inte hunnit få så mycket intryck av, men det kommer väl. Jobbigt som tusan att jag är så pass blyg och tyst av mig bland nya människor, så jag hoppas det släpper snart. Haha sen gick det ju sådär med arbetskläderna jag fick, dom ena byxorna var för små & dom andra för stora. Dom hade väldigt dåligt med kläder i huvudtaget, men dom ska tydligen beställa hem nytt. Idag gick jag bara 10.00-15.30 & jag är helt slut, vet inte riktigt hur jag ska orka hålla mig vaken tills ikväll?! Uuh, och imorgon börjar dom "normala" tider jag ska ha: 07.30-16.00. Från att ha bara varit hemma hur länge som helst till att praktisera hela dagar. Jag kommer vara helt slutkörd efter första veckan.

Åh, en powernap vore nåt men då kan man väl inte sova alls inatt istället. Får försöka sysselsätta mig, fixa matlåda & ta hand om disken står på schemat. Sköjsigt värre!

Here we go

Har drömt hela natten om praktiken, att jag kommit försent & att jag t.o.m gått till fel ställe och "jobbat". Haha så ja, man kan lugnt säga att jag är nervös. Gick upp redan vid sju imorse för tanken var att jag skulle hinna ringa en studievägledare i Örebro och få reda på lite mer om skolan. Men icke, personen i fråga skulle vara kontaktbar vid 10.00 igen. Då jag börjar. Så vet inte riktigt när jag ska kunna ringa igen, för hädanefter kommer jag ju börja 07.30. Men det löser sig väl på ett eller annat vis. Nu ska jag packa ner matlådan, inneskor & göra mig klar.

Hej hej, hemskt mycket hej

Gick allt upp tidigt i fredags eftersom jag hade lovat mamma att följa med när hon skulle köpa presenter till min bror. Vi hittade lite allt möjligt inne på ÖoB & jag hoppas att han blev nöjd. Sen svängde vi förbi ica en sväng innan vi gick upp till mig och fikade. Nomnomnom. Hon fick min gamla golvlampa som jag hade i vardagsrummet eftersom jag ändå köpte en ny på ikea, vilket jag kan ångra lite nu för jag har inga glödlampor som passar i den nya - Vilket resulterar i att det är kolsvart här inne nu. Haha, har endast tv:n som "lampa". Nåväl, tänk på barnen i Afrika.

Var hur härligt som helst att få krama på min älskling igen, och just nu känns det bra, riktigt bra. Vi myste för fulla muggar, kollade på film & i lördags gav jag mig på hans ungkarlslya. Storstädning AB - Ni anar inte hur det såg ut i badrummet och köket... Efter några timmar var jag klar med badrummet och det värsta i köket. Jag t.o.m fick sitta och skrubba golvet med en svamp innan jag kunde skura det normalt. Då kanske ni får en hint om hur äckligt & ostädat det var. Haha! Kände mig som askungen för ett tag. Men nu jävlar har det hänt grejer och nästa gång jag ska dit ska jag småstäda resten. Jösses vilken bra hemmafru jag kommer bli. *flin* Idag var jag tvungen att åka hem eftersom jag börjar min praktik imorgon, men inga sura miner för det för jag har nämligen haft den bästa helgen på länge. Tack för att du finns hjärtat! <3

Sitter och kollar på Solsidan nu, det är tydligen det sista avsnittet & det gillas inte. Hoppas bannemej att det kommer en säsong 3 också. Måste strax ställa mig och göra en matlåda tills imorgon, det får bli kycklingfilé, wokgrönsaker, potatis och någon sås. Man tager va man haver. Hepp nu ska jag kapa mina naglar, så jag inte klöser någon imorgon. ;-)

 

Gullungar

Har varit hemma hos familjen Ylvén hela dagen/kvällen och det har minst sagt varit livat i stugan. *flinar* Tre små tjejer som har härjat för fullt & jag har fått min beskärda del av bus. Haha dom har hängt både högt och lågt i mig, samt suttit i mitt knä och gosat. Men vet ni vad? Det är bara mysigt, dom är så söta alla tre. Börjar känna mig mer och mer bekväm med barn runtomkring mig. För några år sen tyckte jag bara att dom var jobbiga. Men saker och ting förändras med tiden. Jag och Natalie lagade mat åt oss alla, hasselbackspotatis, kött, sallad & beasås. Det knullade fint i munnen! ;-) Har med andra ord haft en toppendag, det får vi allt göra om snart.

Efter massa funderande så... ska jag åka till Kent imorgon eftermiddag iallafall. Jag saknar honom helt enkelt för mycket för att vi ska vänta 1 eller 2 veckor till med att ses. Den gubben går inte! Så nu får vi åtminstonde helgen tillsammans, och det ska bli kramkalas för fulla muggar <3 Ska ta mig en citronmuffins och lite mjölk & glo på tv:n en stund till innan jag ska gå och däcka i sängen. Jag är helt slut.

Gogogo

Huaa, lyckades sova rätt bra inatt även fast min nacke inte är helt okej ännu. Skulle nog vara bra att gå till en kiropraktor men det kostar massa pengar. Fan att allt ska vara så dyrt. Pratade lite med Kent igår & om att vi skulle ses till helgen, eller ja rättare sagt att jag skulle åka dit idag. Men jag vet inte hur det blir, hade liksom lite andra saker planerade både för tor, fre och lördag. Inget superviktigt men ändå, och så bör jag ta reda på mer om skolan. Och det är nog det sista jag skulle göra om jag vore där. Tänk om han bara kunde pallra hit sitt jävla arsle, då vore saken löst. Äh, får se hur det blir.

Har nyss sökt två sommarjobb, ett inom äldreomsorgen/gruppbostäder och ett som personlig assistent. Dom söker ju främst folk med utbildning men man vet ju aldrig. Jag har ju iallafall lite erfarenhet och kommer ha ännu mer till sommaren tack vare praktiken. Man kan hur som helst inte få mer än ett nej.

Nu; Duschen!

Praktikplats - Check!

Var riktigt nervös imorse när jag vaknade och det blev ju inte bättre när jag började gå mot Lagersbergsgården. Ulf, min handledare från Kunskapscompaniet följde med mig som ett stöd eller vad man ska kalla det. Sen fick jag träffa enhetschefen och en av dem som jobbade där. Tyvärr så minns jag inga namn, haha kasst. Vi pratade en del inne på rummet och sen visade den ena mig runt på stället. Jösses va stort det är, flera olika avdelningar och så finns det två gruppboenden i samma hus också. Fast där kommer inte jag vara. Jag gjorde mitt bästa för att vara trevlig, hälsade på alla vi mötte & såklart med ett leende på läpparna. :D Och vips så fick jag praktikplatsen. Jag börjar på måndag klockan 10.00. Tanken på en praktik kanske inte är så jätterolig, men man får ju tänka att det faktiskt ger erfarenhet som man garanterat kommer ha nytta av i framtiden. Sen kanske man har chans till sommarjobb, i vilket fall så kommer jag ju ha ytterligare en referens att skriva med på mitt CV. Man får helt enkelt göra det bästa utav situationen. Kan inte ens föreställa mig om hur slut jag kommer vara efter första veckan där, för nu är man ju van att sitta hemma och dega. Men de kan det vara värt!

Vädret är strålande & mitt humör likaså - Så jag ska ta tag i lite andra saker; Tvätt, städ och så ska jag forska lite mer om omvårdnasprogrammet samt maila studievägledaren. Men först kaffe! <3

Fuckin lovely

Sikka minnen, lite Psychobilly är aldrig dumt.


Den nakna sanningen

Hade en dejt med Annapanna på stan idag & det var inte igår vi träffades så det var riktigt kul. Jag köpte glass till oss som vi satte oss i solen och åt upp. Det har varit riktigt härligt väder hela dagen. Mitt möte på Kunskapscompaniet gick bra, men jag är riktigt nervös inför imorgon. Uuh, jag som har så svårt för nya människor. Men det är bara att dra fram leendet och hoppas på det bästa. Och påtal om det mötet så tog jag nyss ut mina piercingar... Tror inte att det vore så uppskattat att komma till ett ålderdomshem och se ut som en nåldyna. Jag känner mig naken, har liksom haft alla piercingar i flera år. Får se om jag tar ut dom permanent.


Osminkad, osmyckad & skev.


IKEA

Denna gång var jag smart nog att kolla lagersaldot på bokhyllan jag ville ha innan vi åkte, och för första gången på länge så fanns den. Wiie! Åkte dit med syrran och Ronja, lilltjejen fick såklart vara i lekrummet under tiden. Bra uppfinning de där. *flin* Denna gång fick jag lite mer köpt iallafall; Bokhyllan, en golvlampa, doftljus & lite speglar. Tror inte att det var något mer. Men jag känner mig helnöjd. Vi åt såklart där också, aldrig fel med köttbullar - Åh så blev det cheesecake till efterrätt. Mumsfilibabba. Längtar tills jag får upp den nya bokhyllan och kan möblera om i vardagsrummet. Its gonna be awesome!

Har letat som en tok efter mina gamla anställningsbevis, har rotat igenom flera års räkningar och andra papper. Haha det är tur att man har sån ordning! Efter lite över en timmes letande så hittade jag dom. Sikken tur, för imorgon behöver jag dom eftersom vi ska fixa med mina papper inför mötet på onsdag. Ska på möte på Lagersbergsgården angående praktik, och jag är sjukt nervös! Visst, det är inte ett jobb men det kan leda till det. Det är iallafall en början & det känns som att man börjar komma nån vart efter att ha setat hemma i... ja hur länge det nu än är. Och imorgon ska jag ta reda på lite mer om hur det blir med pluggandet osv. Hejja hejja, jag kan om jag vill!

 


I Can But I Won't



Och med det sagt så drar jag till Ikea!


Trött tjej

Ibland är jag trött och läser helt fel..


You made my day!

Trotts min jävla nackspärr så sitter jag och flinar, tänk att det krävs så lite för att göra en glad. You made my day! Har degat i soffan hela dagen och kollat på Supernatural, har såklart lyckats kolla på alla avsnitt som fanns ute just nu. Fattas typ.. 3, 4 stycken? Men dom kommer nog snart. :D

Ja just det, nu har jag inte rökt på en hel vecka & det känns fanimej bra. Men kommer antagligen få vara nykter ett tag till, för jag vet att om jag skulle festa nu så skulle jag röka. Svag som man är. Och idag är det också fem månader sen Kent blev min. Vårat lilla "uppehåll" räknas icke. Haha! Allt känns lite bättre nu och jag hoppas att det fortsätter så.

Nu ska jag ta tag i massa tråkigheter innan jag ska kolla på Daybreakers. Heppåre!


Vafan?!

Igårkväll fick jag nackspärr igen, det är lite över en vecka sen som min senaste försvann?! Brúkar aldrig ha det annars, tror jag har haft det en gång i högstadiet typ. Missbrukar tigerbalsam och vetekudden för fulla muggar, en riktig massage kanske vore något. Har sovit som en stjärt inatt, har liksom vaknat av att det gör så förbannat ont i nacken - Spelar ingen roll hur jag ligger. Jag vill bara bli av med skiten för jag orkar inte med den här jävla smärtan som strålar ner i ryggen! Sen va tanken att jag skulle umgås med Natalie idag, men det känns inte lika roligt om jag knappt kan röra mig utan att få ont. Vi får helt enkelt skjuta upp det igen.

Tre bra saker i mitt liv just nu;

*
Den ena, och helt klart det som gör mig sjukt glad får jag inte tala öppet om ännu. Men inom sin tid kommer ni också få veta. :)
* Det andra är att siffrorna på vågen rör sig åt rätt håll, dvs neråt. För första gången på ett bra tag!
* Och det tredje är att jag faktiskt ska få bli gudmor igen - Min bror och hans nya tjej väntar barn. Åååh mys, jag är ju gudmor åt Ronja sen tidigare men en till kan ju inte skada. Kanske dags att skaffa en egen snart istället... <3

Bebissugen!


We had seasons in the sun

Tänkte att jag skulle må lite bättre efter ett varmt bad, känna sig lite fräschare efter att ha lagt en ansiktsmask och ha rakat benen... Tji fick jag. Hade på någon annans spelningslista på spotify & det kom flera låtar som fick mig att tänka på Pernilla. Jag bröt ihop helt och började störttjura i badet. Jag saknar du, jag saknar oss! Vissa dagar är mer jobbiga än andra, och detta är en utav dom sämre. Sen fick jag sms av hennes mamma, och det fick mig att gråta ännu mer. Dont ask me why.. Men jag ska inom en snar framtid bege mig ut till Ärla för en fika. Dessutom insåg jag nyss att det idag är exakt fem månader sen du lämnade oss & det gör fortfarande ont. Vila i frid hjärtat!

Dag 6

Aaao, igår åkte jag ner mot stan för att gå på ett möte & uträtta lite ärenden. Fick sällskap av bästste Mimmi, det var inte igår vi sågs så det var mysigt. Vi lämna in alla papper och sen käkade vi på donken. Vi tyckte att vi var värda det! *flin* Sen hämtade mamma upp mig och jag hjälpte henne att fixa spriiiiiten, och som tack för hjälpen så handlade hon lite åt mig på ica. :D Blev grillad kyckling & potatissallad med grillsmak för min del. Nomnomnom! Tog mig en powernap efter maten i hopp om att bli av med huvudvärken tills kvällen - Det fungerade sådär. Tanken var ju att Tessy och jag skulle gå på bio, vi möttes upp på stan och allt men 1 minut innan filmen skulle visas så bestämde vi oss för att skippa bion. Haha, vi åkte istället till Hyllan en sväng. Han satt och kikade på film med Palle så vi kände för att våldgästa dom och lätta upp stämningen lite. It worked! Och återigen satt jag där med folk som rökte, hela TRE stycken. Uuh, det är allt annat än roligt. Men nu är jag inne på dag 6, så det går ju åt rätt håll iallafall. Har inte fuskat det minsta.. ännu. I can do it.

Vettefan om detta kommer bli en bra lördag, när jag somnade inatt så var jag skapligt irriterad på en viss person och jag var ännu mer sur när jag vaknade. Jiihaa. Men musik på hög volym, lite tvätt & städ kanske kan få en på bättre humör? Vi kör på det!


Kraschlandning

Hur fasn kan humöret sjunka till botten på några timmar? Det är sjukt. Nu är Buttran framme igen, hallelulja. Och jag saknar min man, jag vill kramas nu.... precis nu. Hatar distansen & att man är så förbannat fattig. Men förhoppningsvis så kommer det förändras inom en snar framtid. Jag smider större planer än någonsin! Awesome.

Eh, ska fixa lite käk igen och glo vidare på säsong 1 av The Walking Dead. Heeejdå!

Påtal om snus!

Haha Cat visade denna för mig för ett tag sen... Fräsigt!


Dag 4

Det gick rätt bra på mitt möte igår med studievägledaren, han var dessutom hur trevlig som helst. Och vilken lättnad att jag inte behöver ha några gymnasiebetyg för att söka till en omvårdnadsutbildning. Desto mindre plugga, desto bättre. Men just nu har dom inte kvar den utbildningen här i Eskilstuna, så jag kommer antagligen få söka till en annan stad. Men det verkar vara lite tajt om tid för att komma med till vårterminen, den börjar redan nu i Mars. Så i värsta fall får jag väll satsa på hösten? Då har jag iallafall nåt att blicka fram emot.

Efter mötet åkte jag vidare till Torshälla för att umgås med Tessy. Så förbannat skönt att ha busskort igen! Hon bjöd på mat; Korvstroganoff & pasta. Gottigottgott. Sen gjorde vi så lite som möjligt.. Pratade på för fullt & fes ikapp, och så gick vi över till Hyllan en sväng. Jag spenderade alltså x antal timmar igår med rökare, utan att själv ta ett endaste bloss! Faaan, det var inte det lättaste men jag klarade det. Är inne på dag 4:a nu. Det går framåt. Proppar käften full med snus & tuggummi istället, fina grejer!

Helt galet hur glad och sprallig jag känner mig, fast jag klagar inte. Det var ett tag sen. Kanske är vårkänslor pågång? Sure hope so, lite sol & värme skulle inte sitta dumt heller. Har poppat Dropkick Murphys & städat lite här på eftermiddagen och så har jag hunnit äta också. Men nu då? Är en aning rastlös, så det blir nog lite mer tvätt & städ. Fan va jag är hurtig.


Prickigt värre

Har farit runt med mamma hela dagen i det fina vädret, vi hann med både ica, Ö&B, Nigthmare Outlet, Skokanonen & så köpte vi oss lite thaimat. Sen passade jag på att hälsa på hos min moster medans mamma var och klippte sig. Jag fick en skitsnygg klänning av min moster - Jag bara älskar den! Har ingen bild på den och eftersom min kamera är värdelös så känns det onödigt att ta en bild. Men jag googlade fram två som är nästan likadana, så ni får en hint om hur den ser ut. Och som om det inte vore nog, jag fick dessutom presentkort på klippning plus en massa andra saker av mamma idag. Tusen tack <3


Min har också en vit underkjol, men inget rött band eller nån ros på. Och så har den lite bredare axelband.


o´`o Bärlek <3

Tänk att vi inte umgicks och knappt pratade alls under ett halvår, helskumt. Men nu är vi back on track. Vi har varit med varandra till och från sen i början av Februari. Mysigt värre & det har känts väldigt bra. Bärlek är den bästa kärleken! Min Cat åkte tillbaka till Stockholm för drygt ett dygn sen & jag saknade henne innan hon ens hunnit lämna Eskilstuna. Haha, det har varit nice med sällskap här hemma igen. Så kom tillbaka snart va? Jag saknar ju du! <3


Burning Wheels

Efter många om och men så bestämde jag mig för att ta mig ett par glas i lördags, jag drog till Burning Wheels i Arboga med Hyllan & Honk. Ett utav Jonnys band: Big Walther Combo spelade där. Till en början var det helt dött men efter ett tag så började det trilla in folk. Träffade massa trevliga människor och jag är ett telefonnummer rikare. Drack alldeles för många turkisk pepparshots & det gick åt mer pengar än planerat. Men kvällen var sjukt lyckad så det var värt varenda krona. Fick även veta att dom PLUS Buffelbinx lirar på Vårcruisingen här i stan och hur awesome är inte det? Så mycket för att Buffelbinx haft sin sista spelning. ;.)

Som vanligt så sket det sig med rökningen, helt otroligt va svag man är. Haha! Men jag gör ett nytt försök redan nu, har inte rökt sen igår så nu är jag inne på dag 1 - Igen, för sjuttioelftegången... Så det blir med andra ord nyktert ett par veckor också. För jag vet ju att jag trillar dit direkt annars. Äh, jag tar det som det kommer. Det går iallafall lite enklare när man inte är med någon som röker. Jag får ta en snus när det verkligen krisar!

Idag har jag minsann umgåts med min fina syster hela dagen. Vi har hunnit med en hel del; Bilen tvärdog här utanför så vi fick ringa våran storebror för starthjälp, syrran missade helt att vi körde i en stor vattenpöl - vilket resulterade i att vi dränkte ner en dam som var ute med sin hund. Haha, fan va nöjd hon lär ha blivit! Jag har själv varit med om det och det är ingen höjdare. Sen har jag sällskapat medans hon har haft tvättstuga & jag ska nog aldrig mer klaga på att jag har mycket tvätt. Jag slängde in en av mina tröjor och råkade givetvis tvätta mitt bankomatkort. Men det borde väl inte vara någon fara? Och sist men inte minst så lagade jag korvstroganoff till oss. åååh, jag fick dessutom veta en sak som gjorde mig sjukt glad & det var inte dumt med lite goda nyheter. <3 Tack för idag syster!

Nu ska jag se om tvättmaskinen hoppat ut ur badrummet, för det låter tamefan så.. Haha!

Pussilago!

Butteributtran

Ja herrejävlar vilken värdelös dag jag har haft. Hade man valt att dricka hade man väll haft massa valmöjligheter, men jag är inte det minsta sugen på det idag. Har bara setat hemma, glott på tv och datanördat. Känner mig riktigt gnällig, jag är röksugen och sällskapssjuk & inte nog med det så har jag nog en släng av pms också. Bite me!  Skulle eventuellt ha haft en dejt med min syster ikväll men det blev inget och Cat kommer tydligen inte tillbaka förens imorgon. Märks det att jag är glader? Pfft, jag hoppas på en bättre dag imorgon. Ska pula in en snus, glo klart på filmen och sakna min heta man lite mer innan jag ger upp för idag. :-*


Tjäärlek

Ägnade i stort sett halva dagen åt att mysa igår, eftersom min buss gick hem vid 15. Ååh, det finns inget bättre än att ligga i hans famn och bara va. Vi ger allt ett nytt försök, känner att det är värt det. Min fina! Bussen och tågen hem var fullsatta som vanligt, lika kul varenda gång. Käkade lite när jag kom hem och sen var det bara att sätta igång och städa. Nu är hela lägenheten städad, jag gav mig t.o.m på fröken Laaksonens rum för det kan ju inte se ut hur som helst. Tog det värsta bara, resten får hon allt göra själv. :) Det enda som inte blev godkänt var Cattes målning och lite utav tapeterna i vardagsrummet. Tur att det finns lite tapeter kvar sen målaren var här.

Har smörjt in nacken med tigerbalsam som baby köpte åt mig igår och använt vetekudden för fulla muggar & nackspärren börjar fan ge med sig. Det var på tiden. Ska nog unna mig ett varmt bad ikväll också, bara för att jag kan. *flinar*  Och om några timmar kommer Cat tillbaka hit, för imorgon är det begravning för Malin. Förstår att hon tycker det känns otroligt jobbigt, jag minns precis hur jag kände inför Pernillas. Bara tanken på att kliva in i kyrkan var jobbig. Önskar att jag hade kunnat följa med Cat & varit där som stöd men begravningen är bara för dom närmaste tror jag? Åååh, men hon kommer tillbaka efter och då ska vi ha kramkalas <3 Fredagsmys ftw.


Kinabuffé

Joorå, vi gick med Anna och Martin för att käka lite Kinabuffé såhär på en tisdagseftermiddag. Dom hann allt med att spela lite grodan innan, det var inte igår för min del. Jag minns att jag, Mimmi och Pernilla spelade det flitigt för ett par sommrar sen det var tider det. För övrigt så slapp jag iallafall betala den maten och va äre man brukar säga? Gratis är gott! Spank you. Sen har vi hängt i sängen i typ.. två timmar? Det har gosats, kittlats och slickats. Ah, inget snusk - Yoshi skötte den sistnämnda biten. Haha, söt liten vovve. Det kliar en aning här och där.. Baaah. Och vafan sen har jag visst inte rökt sen i söndags, jag är alltså inne på dag 2 nu. Spennande. Kommer säkert gå lika bra som vanligt. Ska strax ica mig med Anna; Funderar på att köpa nåt stort som ja kan köra upp i Kents stjärt sen... Jag är helt säker på att han skulle gillat. :D

Where do we go from here?

Det blev visst ingen film efter tacosen igår, mihii. Men vi kan säkert kika på den idag istället. Har haft äckligt ont i nacken sen igårkväll, hejja nackspärr! Sikka problem jag hade inatt, visste inte hur jag skulle ligga. Hur fasn blir man av med nackspärr fortare?! Tips mottages gärna.  Sov inte sådär jättebra, men jag hoppade in i duschen när Kent gick till gymmet för jag kan ju inte ligga och dra när detta faktiskt är den sista hela dagen jag är här. Ja, för denna gång iallafall. Kollade precis klart på solsidan [Missade ju det i söndags] och jag älskart. Visste ni föresten att det är värre att vara smalfet än fetfet?! Haha!

Väntar fortfarande på pengar från försäkringskassan, kan liksom inte betala min hyra förens jag får dom. Trodde att dom skulle komma idag men tji fick jag. Uh, jag hatar försäkringskassan. Hoppas dom rullar in någon dag snart iallafall, måste ju få in alla räkningar. Känns sådär att behöva åka hem imorgon och verkligen storstäda hela lägenheten, men på torsdag är det förbesiktning på skiten och efter det så ska jag på möte. Can't wait. Men allt kan ju inte vara kul här i livet! Nu ska jag invänta min skäggbiff och proppa i mig två alvedon. Hajj!