Kuggnäs ftw :D

Ja herrejävlar vilken kväll det blev i lördags, Kuggnäs i all ära. Såg väll kanske inte överdrivet mycket av banden men åker mest för allt kul folk & jag träffade en hel bunt med sådana. Både gamla och nya ansikten så jag klagar minsann inte. Kan dock ha blivit en aning för mycket sprit för min del, har nämligen tappat ett par minuter här och där. Hejja minnesluckor. Och inte nog med det så inledde jag en spyturne, fan vilket fyllesvin man är. Very well, jag har aldrig påstått nåt annat så. På hemvägen våldgästade vi givetvis Donken, cheeseburgare & milkshake satt inte dumt i kistan. Sen vare bara att sova och ladda batterierna inför söndagen, eller ja tekniskt sett var det ju redan söndag när vi kom hem. Sisådär 5 på morgonen... Men tack alla inblandade för en sjuhelvetes galen kväll!

Varken jag eller Catten mådde speciellt bra igår, men det var bara att pallra sig upp. Vi hade ju faktiskt en tid att passa, 15.05 gick vår buss från Resecentrum - Men vi skulle till olika destinationer.¨Så nu är jag här och hon där. Fick värsta goda maten igårkväll; Potatisgratäng och marinerad fläskfilé & så lite twixglass på det. Hur gott som helst. Och som topp på berget, en massa kramar. Behövligt som tusan. Det känns bra att få ligga i hans famn igen, även om allt inte är perfekt mellan oss så är det faktiskt han som fångat mitt hjärta. Tänk att känslor ska vara så komplicerat, finns det medicin mot det med eller?

Medans bröderna Holmqvist gick och lyfte lite tynger så gjorde jag Anna sällskap till ica, hon passade på att handla hem mat & diverse saker. Vi hann prata en hel del också och även om hon & jag inte känner varandra speciellt bra så var det ändå skönt att prata med henne om allt. Men nog talat om det, nu ska vi börja med maten & sen blir det The Mechanic med världens hetaste; Jason Statham. <3

Puuuuuusss!!

Aaaow

Aaaow, igårkväll kom Cat tillbaka hit & jag utlovade kramkalas och hon likaså. Men om sanningen ska fram så kramades vi inte förens idag. Busiga vi är! Efter en nästintill sömnlös natt så åkte vi iväg med mamma imorse för att handla lite mat och diverse saker inför morgondagen. Bland annat en hel del alkohol, fast börjar fundera på om man inte köpte för lite? Haha, det återstår att se. Är ännu mer pepp nu & jag hoppas att jag inte blir en vekling imorgon med tanke på att det var ett tag sen jag drack. Får väll gå och lägga mig i bilen i värsta fall, ja rätt bil denna gång. Nåväl, sålänge man kommer in så är jag nöjd. Med tanke på allt folk.

Och ni har väll knappast missat att jag har fått en ny bloggdesign igen? - Omväxling förnöjer! Tycker det blev himla fint & det är såklart sötaste Fanny som fixat den igen. Tack gumman <3

Känner mig lite gladare i största allmänhet nu, allt är långtifrån bra men det kändes fint att få höra allt som Kent berättade för mig i förrgår. Att få veta att han inte alls är helt oberörd av vår situation som jag först trodde. Han vill försöka igen, men jag har varken svarat ja eller nej på det. Ska iallafall dit på söndag, känns ju bättre att få prata ut öga mot öga och se hur allt känns. Dessutom får jag sällskap på bussen, Catten och jag ska "samåka", fast hon åker vidare till Karlstad. Inte dumt alls inte! Det blir nog bra det där.

Ikväll har vi haft fredagsmys här hemma, ätit tacos och kollat på I rymden finns inga känslor. Tycker filmen var rätt skum, men den var väll värd att se iallafall. :D Sen har vi roat oss med att städa lite och så har Catten fixat både sina och mina naglar. Fina fisken. Nu ska jag testa min nya hårbortagningskräm, önska mig lycka till så jag slipper konstiga utslag. Hahaha!

Pyss!


Enhärjarna

Jag sitter och lyssnar på braig musik, bland annat Enhärjarna som är ett av banden som spelar på Kuggnäs på lördag. Jag är pepp, pepp, pepp. Det kommer bli galet kul & det kommer vara alldeles för mycket folk där. Haha, sålänge jag är full så går det bra. Ska snart ta tag i städandet, inklusive mitt sovrum - Jag har en viss förmåga av att lägga kläder precis överallt. Ingen ordning & reda där inte. Och ikväll kommer Cat tillbaka hit, det gillas. Nu ska jag tröstäta lite glass innan jag sätter igång med städningen. Hejpåre!




Jag saknar din närhet, hjärtat....

Det gör så jävla ont, jag vill bara att det ska vara vi igen. Hade väll önskat lite att du hade sagt att du skulle försöka ändra på dig & att du tycker om mig lika mycket som jag tycker om dig. Och att vi skulle fortsätta försöka. Även fast jag visste innerst inne att det inte skulle ske. Känner mig helt tom igen, hinner inte återhämta mig från det ena förens det andra händer. Och på ett sätt vill jag bara ta tåget till dig nu & hålla om dig. Men det skulle antagligen bara göra allt ännu svårare för mig. Önskar att det var lika lätt för mig som det är för dig.

Hungrig är jag också men känner mig alldeles för trött för att ta mig till affären nu, ligger i sängen under täcket och bara tänker. Skulle kunna döda för en kebabrulle från Fröslunda pizzeria, dom är både stora och goda. Äh, det med mat tar vi en annan gång. Ska försöka vila lite nu, & hoppas på att slippa alla tankar för en stund..


Folk är fan pinsamma

Direkt när jag blev singel så skriver en person på chatten på facebook: "jag e singel :):) o vill ha nåt seriöst,,,, om det e till nån tröst :):)" Seriöst hur tänker man då? Bara för att jag blivit singel så betyder det knappast att jag är redo att "hoppa vidare till nästa". Idiot. Känslor försvinner inte över en natt, kommer ta ett bra tag innan jag helt kan släppa Kent helt. Min fina... Bara tanken på att han ska vara med någon annan tjej gör ont i mig. Men det var helt enkelt inte meningen att det skulle va vi. Jag har ångest och känner lite ånger över att jag valde att göra slut, men i längden så är det nog det enda rätta. En bunt kramar nu hade inte setat fel. Ska ge sömnen ett nytt försök nu.

Bye.


Pain

Jag hade glömt hur jobbigt sånt här är, ångesten och paniken är ett faktum. Jag vill bara vrida fram tiden så att jag slipper allt detta. Jag orkar inte med fler motgångar just nu, jag orkar inte må dåligt längre. När ska allt bli bra? Det finns så mycket annat också, som ligger och gror. Man kanske borde gå och prata med någon? Vi pratade i en timme innan vi skulle sova, iofs bara om struntsaker men det kändes ändå skönt på nåt sätt. Fast samtidigt förbannat jobbigt, fick kämpa för att hålla tillbaka tårarna. Lyckades väll sova ca tre timmar men allt jag drömde om var honom.. Och nu har jag gett upp sömnen för inatt, jag ska dricka kaffe och tjöta med Rikard på msn. Tacka fan för att någon själ var vaken, så jag har någon att prata med. Hatar att jag är ensam just nu, så jag borde väll se till att umgås med någon idag. Uh, jag har varit mer nöjd över livet.

Feel the sadness burning in my heart

Har gått och tänkt på detta en längre tid... men inte förens idag klarade jag av att göra slut. Det var verkligen inte detta jag ville, tycker om Kent så inåt helvete men samtidigt så vill jag inte ha det som det är. Vi sågs knappt alls, vi pratade mindre och mindre & han visade i stort sett aldrig någon uppskattning eller att han tyckte om mig. Finns väll fler anledningar men det är inget jag tänker nämna i bloggen. Mina närmaste vet allt & det räcker så. Har förstått att hans känslor för mig inte alls var lika starka som dom jag hade för honom. Det gör riktigt ont, och jag gråter floder. Men jag vet att det blir bättre sen, men tiden dit är hur jobbig som helst.

Jag vill ha helg nu, jag vill ut bland folk och ha roligt & det kommer vi sannerligen ha på lördag. Funderar t.o.m på att joina Tessy, Marko och Peter (?) som ska ut på krogen på fredag. Men frågan är om jag orkar med en 2-dagars. Man är ju ingen ungdom längre. Haha! Men visst fan vore jag värd det? Och eftersom jag inte ska till Kent, så funderar jag på att köpa en biljett till Dropkick Murphys. Mycket funderingar nu! Hepp, dags för en telefondejt med bästaste Tessy. v


Det är fan inte lätt när det är svårt.

Har spenderat dagen & kvällen med min fina syster, pratat ut om en hel del saker. Innerst inne vet jag vad som är rätt men det är inte alltid så lätt. Det återstår att se hur det blir med saker & ting. Hur det än blir så vet jag att ni kommer finnas där för mig och det är jag tacksam över. Jag älskar er, ni vet vilka ni är.

Huuu, nyser som en tok och det kliar här och där. Det känns ju att jag har kelat med en hund, men jag kan inte låta bli trots min allergi - Han är ju så töööt! Ska strax göra lite nytta och tvätta lite kläder & sen tänkte jag passa på att färga min utväxt under tiden. Det blir svart nu med, & det lär det bli ett bra tag framöver. Orkar inte hålla på med nåt avancerat. Men jag saknar helt klart mitt rosa hår :D

Lite kaffe & cigg på det här då!




Just another sunday

Fick besök idag igen, denna gång av Hyllan och Palle. Bjöd dom på kaffe och kladdkaka. Vi har roat oss med att spela kort, super mario och tekken. Haha så jävla kul, jag vann överlägset på tekken i början - Över båda! Men sen gick det utför. *flin* Vi smider planer på att ta en roadtripp ner till Klippan i Maj, då Big Rock Run är. Och hur kul vore inte det liksom?! Träffa Flurry och Spinken & alla andra goa Skåningar. Massa kask! Well, har iallafall haft en toppenkväll, tack för idag grabbar.

Kollade nyss på Solsidan - Hur kan man inte gilla det? Och nu är det Time Out, funderar t.o.m att kolla på Big Brother. Haha. Kanske borde satsa på att laga mat istället, har ätit dåligt idag med. Kycklingfilé & pulvermos, ja det är det godaste som erbjuds här hemma. Älskar iofs kycklingfilé så jag ska inte klaga. :D

Nu tycker jag Cat kan komma tillbaka hit, känner direkt att jag tänker för mycket när jag är ensam. För mycket tankar får en bara att må dåligt. Ät bajs liksom...

Jomenvisstserru

Har helt enkelt inte orkat blogga på sistonde, men nu är jag tillbaka. *flin*

I måndags fick vi besök av Danne, han åkte hela vägen från uppsala för att bjuda oss på tacos. Och jag klagar inte, det var hur gott som helst. Och medans dom andra två nördade vid varsinn dator så bakade jag en kladdkaka. Det var ju trots allt alla hjärtans dag. Jag hade t.o.m skickat ett paket som min man fick då, det var väll inget speciellt men det är ju tanken som räknas. Och hör & häpna, i tisdags så blev vi bjudna på tacos hos mamma istället. Jävla bra start på veckan om du frågar mig. Vi åkte ut med min syster och lilla Ronja. Åt mat, pratade och spelade memory. Höjdpunkten var nog syrrans replik  "Du måste hjälpa mig att baka till Felicias födelsedag, jag vill ha sånna där copcakes" Hahaha, poliskakor! Hon menade såklart cupcakes. :)

Och igår lämnade Cat mig för en pojkspoling i Värmland, men hon kommer tillbaka innan spelningen nästa helg. Längtar som tusan, jösses vad jag ska hinka öl. Har varit nykter typ en månad igen då! Dricker knappt nu för tiden, vilket iofs bara är bra.. Mamma skjutsade mig till Kyrkogården igår, jag tände ett ljus för Pernilla igen. Det är helt galet att tiden kan gå så fort, det är över 4 månader sen du valde att lämna oss. Tänker fortfarande på dig vareviga dag & jag saknar dig obeskrivligt mycket. <3 Har förstått att det aldrig kommer bli bra igen, men lättare att leva med.. En dag i taget. Efterråt så åkte vi och firade min brorsdotter Amanda som har fyllt år, där bjöds det på kafe & fika. Och sist men inte minst så åkte jag hem och städa upp lite. Hade minsann en kaffedejt inbokad på kvällskvisten, fick besök av Stefan. Han var vrålhungrig när han kom så vi drog iväg och köpte lite käk; Blev en kebabrulle för mig. Hade inte träffat honom sen förra sommaren så det kändes riktigt kul att han kom hit. Så fort han åkte så kände jag mig ensam - Inte så konstigt med tanke på att jag och Cat har umgåts i nästan 3 veckor  i sträck. Men det går väll över snart.





Hennes namn står inte på gravstenen ännu, men hon delar gravplats med sin pappa därav; Sven Wassberg.


Påtal om lite mer roliga och spännande saker så dissar vi Mad Sin när dom spelar i Göteborg eftersom dom tydligen ska lira på tattoobåten i år igen! Även Frantic Flintstones & säkerligen en bunt bra band till. Bara 3 släppta änsålänge & det är; Mad Sin, Frantic Flintstones & Kamikaze Queens. Its gonna be awesome! Visst, det kommer antagligen gå åt lite mer pengar men de kan det vara värt. Sist vi åkte hade jag sjukt kul, & jag var fan dyng när jag gick av. Reminder to self; Håll hårt i väskan detta år. Sist ställde jag ifrån mig den nånstans när jag var påväg av. Hahaha!



Cat, jag, Kapten, Bewn, Koefte och Backte @ Tattoobåten 2009.

 

 


Rubrik.

Kom upp i tid imorse, kors i taket. Väldigt härligt att man var tvungen att bege sig ut i jordens snöoväder - Not. Hade fan motvind hela vägen till kunskapscompaniet. Skulle inte sitta dumt med vår nu. Blev inte speciellt länge vi var där idag heller, kilade ner på stan efteråt och letade efter en liten present till alla stjärtars dag. Det hela slutade med att jag köpte lite smått & gott inne på Ica istället haha! Till min finis såklart. Paketet är postat och klart så han bör få det på måndag. *flin* Fy vad jag saknar honom, hatar att det går så lång tid emellan varje gång vi kan ses. Men det blir väll så när båda är fattiga och det är en bra bit mellan varandra.

Åkte med min bror och hans tjej ut tilll mamma en sväng, vi åt lite mat, pratade och drack kaffe. Hur mysigt som helst, hade verkligen saknat min lilla mamma. Har nyss kommit hem och Cat sover fortfarande... Vet inte riktigt vad jag ska göra, det verkar bara vara skit på tv:n ikväll också. Kanske skulle kika på X-men boxen jag fick i julklapp av Cat? Det var ett tag sen man såg  dom och dom filmerna är faktiskt helt okej. Jag är ju lite av en nörd. Först och främst ska jag tvätta bort sminket och ta på mig myspys kläder & lägga mig på soffan och fisa. Pussinuss!

Ooh så fint det är med långt hår

 


Psychobilly for the win! <3

Ni vet hur det känns när man har skjutit upp något en lång tid & sen när man väll tar tag i saken så är det som att en tyngd från axlarna har lättat.. Idag var jag för första gången på kunskapscompaniet, det var jag och fem stycken till varav en var en tatuerad snubbe. Han var inte dum alls inte, får man säga så när man har pojkvän? Ja, se men inte röra. Vill såklart inte ha någon annan än min finis. <3 Hur som helst så var detta bara ett informationsmöte, tog ca 1 1/2 timme & sen fick man smita hem igen. Ska dit samma tid imorgon för det sista info-mötet & på måndag ska vi ha ett mer inviduellt möte. Jag och Ulf. Haha! Allt han berättat om stället låter rätt lovande, det verkar som att dom flesta som skaffar en praktik via dom förr eller senare får jobb också. Men hur mycket allt kommer att ge mig, det återstår att se. Vi får helt enkelt hoppas på det bästa.

Kom ju hem skapligt idag, lagade mat till mig & Cat sen bestämde jag mig för att ta en powernap. Som visade sig bli fem timmar lång, känns verkligen toppen. Kommer inte sova någe bra inatt om jag ens somnar... Och jag ska upp strax innan klockan sex imorgonbitti. Bra Sandra, det gjorde du bra. Vaknade runt 18, och har tvättat håret & lagat mat igen. Gjorde ett försök i att väcka C men hon mumlade nåt om att "tiden spelar ingen roll". Haha, lika bra att låta damen sova. Så hon slipper tänka på alla tråkigheter åtminstonde för några timmar. Imorgon ska hon tydligen lämna mig igen, hon åker tillbaka till Stockholm med Lina. Känns sådär, vi har umgåts i över en vecka och jag verkligen hatar att vara ensam. Hade jag haft pengar hade jag tagit bussen till Karlskoga & kramat lite på min man, men pengarna lyser med sin frånvaro. Vi får helt enkelt se vad helgen har att erbjuda.

Påtal om min man så har han minsann varit jättesnäll & gullig dom senaste dagarna. [bra för att vara han] Kanske kan bero på att han vet om att jag inte har mått sådär jättebra..? Nåväl, skitsamma vad det beror på - Jag gillart! Vi ska ha en telefondejt ikväll & jag längtar som en tok, även om det inte sägs nåt vettigt så är det skönt att höra hans röst. Sitter och poppar min nya spelningslista på spotify; Har mest lagt in Psychobilly, Punk & dylikt. Och jag kan ju undra lite varför jag knappt lyssnat på det på så länge?! It's fucking lovely. Tarmen suger en aning när jag hör detta & herregud vilka minnen man har. *flin* I miss the good old days. Då man alltid lyckades ha roligt, vare sig man hade pengar eller inte. Då man hade mindre bekymmer & bara levde livet. Det mina vänner, det var tider det.

Riksfetto

Jag har nu spenderat 8 dagar med Catten & det känns som att allt vi har gjort är att äta. Haha jeffla tur att vi inte var tjocka innan. *flin* Donken, pizza, chips, dipp, munkar, glass and so on.. Men när jag inte mår så bra, då äter jag. Inte undra på att man ser ut som man gör. Fi fan, haha!  Kanske dags att börja röra på fläsket igen..

Vi har iallafall bestämt oss för att åka till Göteborg för att se Mad Sin i April, härligt att man har nåt att se fram emot. Jag ska även bli "slickad på" då i vanlig ordning. So I heard. Spännande. Får se hur många man känner som ska dit? Just nu vet jag typ Backte, Thomas och... Nocturnia (?). Kan bara hoppas på att spelningen blir minst lika grym som sist. Och vem vet, jag kanske får se en skymt av min fruga där också. But, jag skulle inte tacka nej till att se Dropkick Murphys också men jag har nog inte råd med båda. Vill gå på spelning NU, kanske kan dämpa suget lite med Kuggnäs vinterspelning den 26:e om vi tar oss dit vill säga..

Imorgon är det dags, jag ska till kunskapscompaniet och ha möte med någon Ulf, klockan 08.30 ska jag infinna mig där. Fy fan va ruttet. Men det blir nog bra tillslut. Ska få arslet ur vagnen och söka ett par jobb ikväll, måste åtminstonde ha ett sommarjobb i år. Brukar ju tänka att man vill vara ledig hela sommaren så man kan göra massa saker, men utan pengar kan man inte göra mycket alls. Så ge mig ett jobb nu!

Nu ska jag smöra lite för Cat, tänkte att hon skulle få sminka mig och så - För tant är sugen på lite nya bilder. Fet & het, jotack jag vet.

Bara för mycket

Kryssningen var hur lyckad som helst, helt galet rolig. Vi förkrökade i hytten innan vi ville ta oss ut och göra båten osäker. Tror klockan hann bli rätt mycket men vad gjorde det. Vi hittade några roliga prickar att umgås med & jag ångrar inte en sekund att jag följde med. Dagens bästa var när vi skulle sova, Cat lyckades välta hela sängen! Haha, skrattattack deluxe. Jag å andra sidan, rävade som en idiot på natten, blödde näsblod och dagen därpå fick jag en astmaattack. Riktigt jävla vidrig var den, fick ingen luft alls... Borde helt klart skaffa starkare mediciner. Wääh wääh, sen våldtog vi donken efter kryssningen också. Det satt inte fel alls, sen begav vi oss tillbaka till Sollentuna för massa mys, skins & sömn.

  
  

Planen var att åka hem i lördags, men först tog det slut mellan Cat & hennes karl och då är det förståligt att hon blev ledsen. Så jag bestämde mig för att stanna ytterligare en dag, vilket jag är glad att jag gjorde. För på kvällen får vi tragiska nyheter; Cats fruga, en av hennes bästa vänner hade avlidit. Jag kanske inte kände henne så jätteväl, men jag vet hur mycket hon betydde för Cat & att hon var världens gladaste och snällaste människa. Hon förtjänade inte det här, men det enda vi kan göra nu är att hoppas på att hon har det bra där hon är nu. Det jobbigaste är nog det faktum att jag vet precis hur det känns att förlora en nära vän, jag förstår precis hur hon mår och det vill säga är förjävligt. Allt med Pernilla hade börjat kännas enklare att leva med men nu känns det som att alla minnen och känslor slitits upp igen.. Så livet har ju varit bättre. Nu har jag fått nog av folk som dör i min närhet, det räcker nu.

Åkte hem till Eskilstuna igår & Catten följde med, hon ville inte vara ensam nu och det kan man ju förstå. Det blir enklare med tiden, men det blir tamefan aldrig bra. Men man lär sig att leva med det. Vi fick skjuts utav Lina och hennes mamma, skönt att slippa ta tåget. Sen blev det onlinepizza, solsidan och massa datanördande. Jag la mig nån gång inatt, för att jag skulle upp på ett möte idag. Men jag har sovit hur illa som helst så jag ringde och sjukanmälde mig. Jag orkar inte just nu, jag vill bara gräva ner mig och återkomma till sommaren. Nu som först har Cat precis somnat, stackarn satt vaken hela natten. Jag ska göra mig en varma koppen och ta en cigg, sen blir det nog några timmars sömn till även för mig...


El Stockholmo

Efter att ha åkte buss i två timmar & pendeltåg så anlände jag ängtligen till Sollentuna igår kväll. Möttes av en stor kram från Catten :D Inte så dumt. Sen gick vi till ica, hon shoppade muffins, kakor & mjölk åt oss. Hoho, kvällen spenderades främst vid varsinn dator i sängen, höjden av att umgås. Haha! Kom isäng rätt sent, men vad gör det? I brist på annat så får man sova skavfötters och dela täcke, myspys! Tur att det är varmt här så man slapp frysa. Har legat illa så hade givetvis ont i nacken när jag vaknade och som om det inte vore nog om det så har jag mensvärk också. Ljuvligt, bara att ta ett par alvedon & tagga för kvällen. För idag drar vi på KRYSSNING - Jag, Cat & Lina. Det kommer bli awesome! Men ingen ska väll dricka på tom mage så vi drar förbi donken först, och då jävlar ska jag ha min chokladmilkshake! Mmmm, orgasm. Jag är sjukt taggad, vi om några behöver åka iväg och ha lite roligt. Det är rätt mycket just nu, så det ska bli skönt att få tankarna på annat även om det så bara är för en dag. TAGGA RÅÅÅÅ!!!!!

Nehe, kanske dags att sätta fart? Måste hinna duscha, raka benen, packa iordning allt, fixa sminket och håret [Vilket jag överlåter till mästercatten] och så ska vi äta något - Ja, vi gillar att äta. Mwhaha. Och för övrigt så vill jag be om ursäkt för att jag varit så off mot en del personer dom senaste dagarna, men jag har knappt orkat prata med någon. Har mycket tankar och funderingar i huvudet just nu & jag har ju sett bättre dagar. Men det ska väll också vända snart, hoppas jag. It looks like it's up to me. Sätta fart vare, men först en cigg. Adios.

Hoppsan sa...

Stressade ner till Hyresenheten på Kommunfastigheter idag och sa upp min lägenhet, planen var att ta över Lizettes lägenhet från och med 1:a April. Men tji fick jag, hade ju tänkt helt fel. Inte förens 1:a Maj blir jag av med min nuvarande. Bittert! Men jag sa ändå upp den, vill verkligen här ifrån & nu har jag sannerligen press på mig. Vafan, nåt måste jag väll hitta innan dess?! Jag har visserligen ingen inkomst men är skuldfri + att jag har borgenär om det så behövs. Håll tummarna för mig nu!

Och helt spontant så bestämde Catten att vi ska åka på kryssning på onsdag, & hon bjuder t.o.m. Åker till Stockholm redan imorgon, men måste erkänna att det känns lite weird med tanke på att vi inte träffats på 5 månader. Men jag tror det kommer bli helt awesome & det behöver vi båda två! Fullt ös medvetslös, eller? Vi försöker givetvis ragga med oss fler roliga människor men det går mindre bra. Haha! Får passa på att ha roligt nu denna vecka, för nästa vecka börjar allvaret. Fy fan, vill inte ha praktik! Men vad ska man göra, börja plugga istället kanske? För det är ju så roligt. Man skulle vara rik & slippa tänka så mycket, eller nåt.

Äääh, ska plocka ihop lite kläder som ska tvättas imorgonbitti & sen ska jag ringa min man. Idag kommer han inte undan, känner att jag saknar honom & att få höra hans röst tröstar än lite iallafall. Sen gillar jag att han så senast som igår sa att han saknar mig - Det är jag inte bortskämd med. *flinar* Mys! <3