Hualigen

Fick för mig igårkväll att jag skulle dricka iallafall, så jag och Anna begav oss till Mattias. Vi drack ett par glas där innan vi drog ner till Royal Oak, men jag åkte helt ärligt hem lika fort igen. Helt värdelöst. Hade lika gärna kunnat stanna hemma. Och en sak som är säker är att jag verkligen inte har saknat bakfyllor, har mått som en påse med skit idag. Men jag tog mig i kragen & tog på lite smink och åkte till Ikea med min syster. Det enda jag ville ha [En bokhylla] var såklart slut, just my luck. Kikade lite halvhjärtat på resten av sakerna där inne men hittade inget som jag verkligen ville ha. Förutom pizzan jag köpte så åkte jag hem tomhänt från Ikea, det ni. Har halvsovit resten av dagen och jag känner mig fortfarande inte som en människa. Har bunkrat upp med täcke och kuddar i soffan & om några enstaka minuter börjar Solsidan, helt underbart. Sen väntar jag på att Catten ska komma hem så vi kan spela massa mer tic a tac poker & dejta på skype. Heeeelt okej söndag.

Jag var rätt snygg igår.

 

  

 


Lösögonfransar <3

Var uppe med tuppen igår eftersom mamma hämtade upp mig strax innan tio. Åkte förbi bolaget och inhandlade lite vin och öl inför kvällen & så svängde vi förbi Rusta & Willys igen. Råkade visst handla massa onödigt skit inne på Willys, otippat för att vara mig. Haha! Köpte faktiskt snus också, så ska försöka sluta röka någon dag snart igen. Sen hur det går, ja det märks. Tog en lång powernap när jag kom hem, sen fixade jag och donade inför syster ysters ankomst. Tror hon kom runt halv sju eller nåt? Vi käkade mat; Potatisgratäng & kycklingfilé och fyllde upp våra vinglas. Vi kollade runt efter fler som skulle ut, men det var tamefan inte en själ som skulle dricka igår?! Ingen som vi kände iallafall. Så vi tappade helt enkelt humöret båda två, vi fick i oss ett halvt glas vin var. - Thats it. [Visserligen har jag ganska stora vinglas men ändå] Istället så tog vi fram rulltårtan, chilinötter, coca cola och bäddade ner oss i varsinn soffa & satte på Patrik 1.5 med Norsk text. Haha, visste ni att homse betyder bög på Norska?! Sen nördade jag tic a tac poker med Catten & vi börjar fan bli riktigt bra på det. Sist men inte minst så pratade jag med min finis, det var helt klart det bästa på hela kvällen. Det enda som hade toppat det hade ju varit om jag fått vara med honom. Very well, kvällen blev inte alls som planerat men det var hur skönt som helst att vakna idag och må bra.

Har fått flera förslag på aktiviteter idag, men just nu känns det som att jag väljer att stanna hemma idag med. Man undviker att göra av med pengar och man slipper skallebanken imorgon också. *flinar* Man kanske skulle öva lite mer på att sätta på lösögonfransar?! I love them! Ska lätta köpa fler, eftersom det är så billigt. Om ni också vill köpa så kan ni ta kontakt med Cat. <3



Jag köpte:

5 par av dom på bild 1 & 2 och ett par av dom på bild 3.
För endast 130 kr, kanonpris.







The worlds greatest.

Har jag världens bästa mamma eller vad? Hon kom på besök idag och hade med sig både lasagne och köttsoppa, & inte nog med det så betalade hon lite räkningar åt mig. Så efter det åkte vi till Willys, köpte lite mat eftersom jag faktiskt fick lite extra pengar över. Så nu är alla räkningar betalda, jag har mat hemma och har fortfarande lite pengar kvar - Happyface! Fick ju även hem mitt köksbord idag, det tar typ upp halva köket. Haha! Skitfult är det också men det är inget en duk inte kan fixa. Stort köksbord med sex stolar, man kanske borde börja äta vid bordet ibland? Hela dagen har varit superbra och jag har varit på strålande humör precis hela tiden. Tänk om man ändå vore det varje dag.

Jag har sökt ännu flera lägenheter nu, en i Gamla stan och en på Västermalm. Hoppas verkligen att jag får någon av dom, men annars kommer det väll flera inom kort. Kan inte ens beskriva med ord hur skönt det ska bli att få komma ifrån ghettot (Lagersberg) & lite sällskap är inte dumt det heller. Världens bästa Anna!

Har gjort en beställning på lösögonfransar från Cat, hela 11 par för 130 kronor - Åwh så fin jag kommer bli! 3 olika varianter, hade lite svårt att bestämma mig först men efter många om & men så blev det dom det blev. Haha! Borde investera i lite nytt smink också, lite tjusiga ögonskuggor kanske? Så jag kan öva på lite fina sminkningar, är inte direkt bra på sånt. :D

Nog om pengar, smink och lägenheter nu ska jag ta mig en energidryck & en cigg. Hejpåre!

Hemma bra, borta bäst.

Kom nyss hem och jag saknar fan redan hjärtat mitt, inte så värst kul att komma hem till en tom lägenhet. Men har iallafall haft en jättemysig helg, det kan jag leva på ett tag. *flin* Detta blev också min tredje nyktra helg, så nästa helg har jag alltså varit nykter i en månad igen. Drack ju vin på nyårsafton men festat har jag nog inte gjort sen typ... lucia? Oj, oj.. Men nu till helgen ska jag nog ta mig några glas. Förhoppningsvis med syrran, men vi får se inget är helt spikat ännu.

Imorgon får jag tydligen hem ett annat köksbord, lite större än det jag har nu. Vilket passar mig alldeles utmärkt, har ju gott om plats i köket så. Men jag kollar faktiskt efter lägenheter för fullt, har sökt ett par men inte hunnit få något svar. Det lutar åt att jag och Anna ska bli sambos, i ett lite finare område än Lagersberg såklart. Det blir nog bra det där.

Nu ska jag baka mig en blåbärspaj, det ni!

Puss!


@ Karlskoga

Sitter hos Kent nu, han nördar massa spel på datorn så jag tänkte passa på att blogga lite. Var ju sisådär över en vecka sen, känns inte som att man har så mycket att skriva om.

I torsdags så åkte jag och min syster ut till mamma, det bjöds på frukost & så tog vi en promenad med hunden. Väldans mysigt att gå promenader på landet, och vädret var fantastisk. Solen sken och allt, vill ha vår nu. Åkte därifrån vid lunch för att hämta hennes barn i skolan, sen bar det av till stallet. Dom hade riktigt fina hästar där, blev lite småförälskad i en fjording. Och jag kan ju inte förneka att man blev lite sugen på att rida själv. Har inte setat på en häst sen jag var liten. Dom är så fina! Hur som haver, jag och syrran kollade på när ungarna red och då fick vi sällskap av en katt. Den gick omkring och strök sig mot våra ben - Ja, som dom flesta katter gör när dom vill kela. Sen från ingenstans så bokstavligen hoppade den upp och klättrade på mig, satte klorna i mitt bröst. Gjorde fan svinont! Nog för att jag tycker om  djur, men katter är verkligen nåt jag hatar. Dom är så äckliga, fy fan. Hade inte ägaren varit där så hade jag kastat kattfan åt helvete! Jag är väll inget jävla träd heller?! Nog om katter, tjejerna var faktiskt jätteduktiga på att rida och jag följer gärna med fler gånger och tittar på. Men får nog undvika att vara i stallet då, fick toksvårt att andas. Så trist med alla jävla allergier, men vad ska man göra.. Följde med dom hem en sväng efterråt, sen handlade vi på coop innan hon skjutsade hem mig. Var helt död efter att ha haft fullt upp en hel dag.

Igår - Fredag så var jag också uppe med tuppen, eftersom mitt tåg mot Karlskoga skulle avgå 10.07. Men det blev ersättningsbuss, hejja SJ! Men jag klagar inte, för det innebar att det blev ett mindre byte och jag kunde alltså sova 1 1/2 . Inte dumt alls. Kom fram tidigt för en gångs skull, strax innan ett klev jag innanför dörren hos hjärtat mitt. Vi åt tacos på kvällen i vanlig ordning *flin* , hade lite kramkalas & så kikade vi på Megamind. Den var totalt meningslös, inte bra för fem öre. Ja just det, sen såg vi Batman Begins. Såg inte speciellt mycket, höll på att somna hela tiden.. La oss rätt skapligt, men har sovit som en mört. Är liksom van att ha en dubbelsäng för mig själv och här får vi dela på en 120. Men å andra sidan är det inte varje natt jag får sova brevid min finis <3

Nu ska vi förhoppningsvis ica oss snart, kanske borde dra på lite smink först och fixa fågelboet. Har även planer på att tvinga Kent att ta lite gulligull kort idag, sounds like fun. Iiiih!

3 månader.

Gick över till Z en sväng igårkväll, hon bor ju faktiskt bara en liten bit bort. Rakt över vägen typ. *flin* Vi snackade skit, drack cola och rökte ett par cigg - Och så slapp jag tänka på massa tråkigheter. Det får vi helt klart göra om. Hon hade jordens goaste hund, kelsjuk till max. Dana tror jag hon heter? However, så jävla trist med mina allergier så kände att jag inte ville stanna där allt för länge. Glömde nämligen min bricanyl hemma. Sen låg jag på soffan och åt kakor & stjärnor, tack mamma! Men det var inte alls så gott det brukar, inget smakar direkt bra när man inte är på topp. Kikade en del på tv:n & sen nördade jag lite spel på msn med Catten innan jag somnade. Jag älskar tic a tac poker!

Idag har jag tänkt att färga min hemska utväxt jag har, det blir såklart svart igen men jag gillar't. Sen står vika tvätt & städa på schemat, skojsigt va? Jag har ju haft roligare. Oooh, imorgon är det fredag och jag vet inte riktigt vad man ska göra i helgen. Planen var ju att åka till Karlskoga, men jag har inte hunnit få pengar så det blir lite svårt. Äh, det märks väll hur det blir. Idag har vi varit tillsammans i 3 hela månader, med andra ord mitt längsta förhållande någonsin. Haha nästan pinsamt! Jaja, nu blir det frukost innan magen skriker ihjäl.


Älskade mamma <3

Träffade mamma en sväng idag & jag berättade lite om hur allt är nu.. Hon tyckte synd om mig och shoppade lite inne på ica <3 Because I'm worth it.


F.O.A.D

Vet att en del av er antagligen hann se mina inlägg som jag skrev igår, nu är dom borttagna för jag kände att det var ganska onödigt att random people fick veta allt som jag skrev. Ja, nu vet en bunt men skitsamma. Inatt sov jag faktiskt rätt bra om man bortser från alla jävla drömmar, & jag vaknade nyss - Skitförbannad. Eller det är nog snarare en blandning mellan att vara arg & ledsen. Det här är inte okej!

Och jag gillar inte alls att det har snöat hela natten, igen. Tycker att vi har haft tillräckligt med snö, nu vill jag att att våren ska komma. Eller åtminstonde att all snö ska smälta bort. När jag tänker efter så gillar jag nog inget just nu! Fy fan, nehe hoppa in i duschen och hoppas på lite bättre humör. Vilket inte känns så lätt just nu..

Fuck off and die!

Jag saknar min man! <3

Allt gick fin fint på stan, mötte upp Mimmi dirket när jag klev av bussen & hon följde med mig till ams. Mitt möte där gick relativt fort och nu är det bestämt att jag ska börja på Kunskapskompaniet den 7 Februari, enbart för att dom ska "hjälpa" mig att hitta en praktik. Dom har ju bättre kontakter med olika företag osv. Det blir nog bra det där, så nu får man passa på att njuta av sin fortsatta lediga tid. Höhö. Mimmi håller tydligen på att få ett spelberoende, skämt åsido men hon köpte en skrap bingo när vi var på stan. Och jag satt med spänning och tittade på när hon skrapade den, det blev såklart inga miljoner nu heller. Följde med henne hem efteråt, och det ångrar jag inte en sekund. Det var hur mysigt som helst, hade minsann saknat min Mimmi. Otroligt skönt att få prata av sig också, känns som att det är kaos i huvudet med jämna mellanrum nu för tiden. Åååh och så åt vi kebabtallrik från Järntorgets pizzeria, inte dumt alls. Mums! Det var vi så värda. Åkte hem skapligt och låg på soffan för resten av kvällen, var tusan skittrött eftersom jag inte sov speciellt bra natten innan. Och uppenbarligen så går det inge vidare denna natten heller, la mig tolv och vaknade strax efter tre. Hm, hatar sömnlösa nätter. Nåja, man kan inte få allt. Imorgon [idag] ska jag träffa mamma en sväng igen, åka iväg och köpa sig lite sprit & sen har jag väll tänkt att städa upp resten i lägenheten. Inga storslagna planer med andra ord.

Saknar min snygga man sjukt mycket, och ändå är det bara typ 9 dagar sen vi sågs? Kanske låter mycket för er, men jag är ju van att inte kunna träffa honom så ofta. Men om jag hinner få in pengarna som jag väntar på innan helgen så åker jag dit på fredag. Det vore sjukt lovely, även om det antagligen bara blir fredag till söndag då. Bättre än inget alls liksom.

Tycker att någon kan ge mig pengar, jag vill nämligen se Mad sin 15/4 i Göteborg, Dropkick Murphys 19/4 i Stockholm och Social Distortion på Peace and Love i... Borlänge. (?) Baaah, man skulle fan vara rik! Sovplats, samt sällskap är antagligen fixat till det förstnämnda iallafall. Men resten då? Haha vilka världsproblem, indeed. Dessutom var det ett tag sen man var på någon riktig spelning, är helt galet pepp. Och tattoobåten vore inte helt fel heller, eller kryssning i huvudtaget...

En cigg på det här då, sen kanske man borde ta och försöka somna om. Wish me luck.

And off we go

Spenderade söndagen med att tvätta flera maskiner, hänga tvätt, diska, söka jobb, laga mat [Läs: Värma mat] och en hel del tid framför tv:n. I brist på annat liksom? Såg en bra film åtminstonde, Eragon. Har velat se den i evigheter. Kvällen kändes för övrigt som skit, för när någon person som står mig nära är sur och allmänt off så är det svårt att vara glad själv. Jag blir bara orolig & ledsen, man önskar att man kunde göra något för att få dom att må bättre. Men man är fan helt hjälplös. Hm, inget känns vidare bra just nu. :-( Har vaknat varannan timme hela natten också, så jag kommer mer eller mindre vara en zombie idag. Hoppas verkligen att allt vänder snart, att det blir bättre.

Borde väll hoppa in i duschen & sen äta lite frukost, lika bra att göra sig klar i tid. Måste ner på stan runt 14, ska till banken, gå på möte på arbetsförmedlingen, prata med försäkringskassan & lämna in lite papper på soc. Skojsigt va? Sen hade jag planerat på att umgås med Anna men nu verkar det inte som att hon kommer ha tid, så det är väll bara att åka hem och städa vidare. Jag tänker mindre om jag håller mig sysselsatt serru.

Next: En dusch, kaffe & frukost. Adios!

En dag på landet

Har spenderat hela dagen ute på landet hos min älskade mamma, hela syskonskaran + barn var där. Vi umgicks, åt god mat [Fläsk, löksås & potatis] och glass till efterrätt. Mysigt att träffa alla på samma gång, men tro mig det var full fart i stugan. Sex ungar & en hund sprang omkring och härjade. *flinar* Och som vanligt så fick jag med mig mer saker hem än vad jag hade när jag åkte dit. Vad skulle jag göra utan min mamma? Fick bla ett par köksknivar som jag kan ge till Kent, han har nämligen enbart en kniv hemma. Haha, jeffla ungkarl! Nästa gång jag åker dit har vi även bokat in en storstädning, spännande.

Sitter i soffan med datorn & så kikar jag lite halvt på Låt den rätte komma in som dom visar på 1:an just nu. Har ju hört att den är sådär, men det finns inte så mycket annat att välja på ikväll. Känns skönt att detta blev en nykter helg, man kanske skulle ge sig på en vit månad igen? Gäller bara att sysselsätta sig med något annat så är det lugnt. Kent har ju föreslagit WOW men njaee.. det vette tusan. Ooooh, jo föresten; Såg idag att Solsidan har säsongspremiär nästa söndag, hur nice är inte det liksom? Älskar den serien. Haha fatta om man skulle ha en granne som Ove, fy tusan va jobbigt.. Very well, ska väll kolla klart på filmen och iallafall ge den en chans. På återseende, Puss puss!

Nomnomnom?!

Idag blev det finmiddag, hör och häpna; Sill, potatis & korv. Fan va bra jag har det, förstår att det riktigt knullar i munnen när ni tänker på det. Skämt åsido, jag har ätit godare. Men man ska väll inte klaga för det mättar ju magen iallafall. Men jag hade inte gnällt om jag fått ... typ en kebabtallrik. Jag är så sjukt rastlös nu, vet inte alls vad jag ska göra?! Är ju inte nåt speciellt bra på tv ikväll heller. Ska försöka få någon att spela alfapet med mig, jävla bra tidsfördriv :D

Min mens var lite sen denna månad, så jag blev nästan lite orolig. Men fick den idag så det blev ingen Kitty nu heller. *flin* Missförstå mig rätt, jag vill inget hellre än att få en liten men det passar verkligen inte nu. Vill ju gärna må bra själv först, ha ett jobb osv. Det kommer när det kommer. Under tiden hoppas jag att någon mer i närheten skaffar barn så jag iallafall får en bebis att gulla med. Haha!

Nehe nu ska jag trååka vidare, hallelulja.


Mad fuckin´ Sin

Wohoo återigen kommer några av mina absoluta favoriter till Sverige igen, ytterligare ett besök i Göteborg! Den 15:e April är det dags, gotta be there! Blir tredje gången jag ser dom isåfall. Sen är det tre band till; Johnny Nightmare, Million Daggers & Kombat Katz. Fuckin lovely, det enda som saknas är sovplats men det löser sig säkert tills dess. Dit ska jag på ett eller annat vis <3


Jag vill ha ett jobb, ett liv.

Jag vill ha ett jobb, ett liv. Jag är så äckligt less på att bara sitta här hemma dag ut & dag in. Har inga pengar att åka nånstans för, ingen som bor nära heller som man kan umgås med. Jag har setat här hemma själv sen i måndags och inte gjort ett skit?! Både tvättmedlet, tandkrämen och ketchupen är slut. Haha, ja jag är bitter. Har 18 kronor på kontot, men alla räkningar är betalada och jag har även varit hos Baby en vända. Väntar iofs på några hundra men hur länge räcker det då? Jag är trött på att leva såhär, det är fan inte kul nånstans. Samma visa varenda månad. Så ikväll är det jag som skriver om mitt CV och börjar söka mera jobb, ska nog även skicka runt mitt CV med post. Kan ju inte få mera än ett nej.

Kan inte påstå att jag varit riktigt glad sen Pernilla dog, jag tänker på henne varje dag & jag saknar min vän mer än vad ord kan beskriva. Det jobbigaste är nästan att jag drömmer om henne nästan varje natt och allt känns så verkligt. Sättet hon pratar med mig på, hennes röst låter precis som den brukade & när hon håller om mig känns allt precis som vanligt. Det är så verkligt att jag faktiskt för en sekund tror att hon fanns där, men sen vaknar jag och inser att allt bara var en dröm. Livet är inte rättvist, varför skulle just hon, min vän behöva må som hon gjorde? Fan. Jag vet snart inte vart jag ska ta vägen, jag orkar inte. Det här är utan tvekan det jobbigaste som hänt mig. Det gör ont!




Bebisnojja <3

Hämtade ut mitt paket från shock idag & till min stora förvåning så var inget speciellt fint i verkligheten? Hm, ska med andra ord skicka tillbaka allt. Kanske är lika bra. Nu är iallafall hyran betald, fattades lite pengar som jag fortfarande väntar på men som tur var fick jag låna av Carrro sålänge. Tusen tack, du är en ängel <3 Och på måndag är det dags, jag ska på möte om praktik på ams. Isch, nu kan jag inte skjuta upp det längre. Ett jobb vore ju att föredra, får börja söka mer jobb. Speciellt i Örebro, är nämligen lite sugen på att flytta dit. Vilket känns ganska omöjligt utan en inkomst.

Har fortfarande min bebisnojja och jag tycker folk klämmer ut ungar hejvilt nu för tiden. Avundsjuk? Nej inte alls. Haha! Har nog mycket med mitt liv som jag borde fixa innan jag ens tänker på att sätta ett nytt liv till världen men drömma kan man väll få göra. *flin*

Nu blir det en rökdejt med Tessy! Shalom!


Tävlingsdags!

Jag är med i en tävling där man kan vinna 10 par lösögonfransar, 2 glitter och 2 pigment som kan användas till ögon och naglar. Hur sweet vore inte det liksom?

Tävlingen hittar du här;
http://haveninelives.com/


Püssilago

Åkte ifrån mitt hjärtat i söndags kväll, men istället för att åka hem så tog jag bussen till Torshälla för att umgås med världens bästa Therese. Kände inte för att vara ensam efter att ha varit med min karl i flera dagar + att hon & jag inte hade umgåts på ett tag. Vi åt lasagne och lite annat smått & gott framför "When a stranger calls". hade faktiskt inte sett den innan, men den var ingen höjdare. Tur att vi hade varsinn dator i knät under tiden också. Höjden av socialt umgänge. *flinar* Men det var mysigt, synd att jag inte kan vara där en längre tid bara. Jävla pälsallergi! Fick också hennes gamla mobil, en LG. Den fungerar iallafall som den ska i skillnad mot den skittelefonen som jag har nu. Men jag har haft Nokia i flera år så det lär ta ett tag innan jag vänjer mig vid den. Haha! För övrigt så hon kommer hit någon dag snart och vi har storslagna planer; Vi ska göra nåt i liknande matväg som jag åt på nyårsafton. Fy bubblan va gott det kommer bli :]

Hm känns inte spännande alls att sova ensam inatt, saknar Kents närhet massor. Very well, jag får krama på kudden tills vi ses nästa gång. Han kommer förhoppningsvis hit inom en snar framtid & då ska han få träffa syster + familj och Mimmi aka bajsmannen. [Dont ask!] Är säker på att han kommer gilla dom minst lika mycket som jag gör.

Nu ska jag tvätta bort sminket, ta en cigg och börja fundera på att krypa ner i sängen. Puss på er <3

  


Nyårsafton

Kent & hans bror (Martin) började kvällen med att gå till gymet och lyfta lite vikter medans jag och Anna lämnades i köket hemma hos Bumbi. Hasselbackspotatis, sallad, gorgonzolasås & fläskfilé, bacon, purjolök och creme fraice "inbakat" i smördeg stog på schemat. Och så hade vi såklart efterrätt också; Marängsviss. Åååååh allt blev helt galet gott, Anna är riktigt duktig! Jag skalade & skar i potatisen typ. Haha! Maten var utsökt och sällskapet var ju trevligt, men det var ju knappast mitt roligaste nyår - Dock mysigaste, fick ju vara med Baby så. Jag fick i mig runt 2 liter vin men det hände inte mycket mer än så, kände av det men ja.. Vi gick och kollade på fyrverkerierna vid tolvslaget och jag passade på att trycka upp massa snö i Kents ansikte. Haha han såg jätteglad ut. *flinar* Men jag fick allt igen när vi skulle gå ner för backen, han puttade på mig hela tiden och tillslut så ramlade jag omkull. Lagom pinsamt! Sen avslutades natten med lite myspys innan vi somnade båda två. Jag både snarkar och fiser i sömnen har jag fått höra, sikken kvinna man är. Mums!

Var inte alltför längesen vi klev upp, han håller på att laga mat till oss nu. Känner mig nästan lite bortskämd, hemma är jag ju van att få göra allt själv. Å andra sidan så behöver inte han lyfta ett finger när han kommer till mig. Idag blir det nog en hel del filmtittande, datanördande och massa mys om jag får bestämma. ;] För imorgon så åker jag hemåt igen, och det känns riktigt pissigt ska jag tala om. Men jag måste ta tag i jobbsökandet & praktikletandet nu, inga fler undanflykter. Hepp hepp, nu ska jag gå och nypa honom i bröstvårtan bara för att jag kan...